Γι’αυτό διάλεξες το κατάλληλο αγόρι; :lol: #-o
Γιατί, εσύ φαντάστηκες τον Άρη και το φεγγάρι να διαιρούνται με διχοτόμηση; 8O Ήσουν πολύ πιωμένος φίλε μου!..
…να περάσεις απ’το ιατρείο!
Γι’αυτό διάλεξες το κατάλληλο αγόρι; :lol: #-o
Γιατί, εσύ φαντάστηκες τον Άρη και το φεγγάρι να διαιρούνται με διχοτόμηση; 8O Ήσουν πολύ πιωμένος φίλε μου!..
…να περάσεις απ’το ιατρείο!
αφού έχετε ραντεβού[-X
ένα φραπέ μέχρι στιγμής και μπόλικα ποτήρια νερό.κάποιος μού το είχε προτείνει τελευταία:-k
Wow, το ξέρει αυτό ο διαιτολόγος σου;; 8O Τι μου λες, εκπλήσσομαι
(υποτίθεται 8-10 ποτήρια νερό /μέρα πρέπει να πίνουμε…)
8-10 ποτήρια νερό/βδομάδα κάνουμε τίποτα?:-k
Ναι. Πέτρα στο νεφρό.
γιατρός με χιούμορ.:-s
τεράστιο σοκ χθες βράδυ όταν και ετελείωσε κάθε απόθεμα αλκοόλ στο σπίτι8O
ΧΘΕΣ ήπια 5-6 μπουκάλια Amstel. (Tα περίπτερα δεν έχουν άλλη μάρκα εκτός από Amstel και Heineken εδώ).
Ωχ! πρωτη φορα μπαινω σε αυτο το θρεντ και νομιζα απτον τιτλο οτι λεμε τι πινουμε γενικα
Σημερα το μενου ειχε τσιπουρακι. Οχι πολυ, εναμισι καραφακι…
Και προτιμας Amstel απο Heineken?
βλακείες…φραπεδάκο το μεσημέρι,ένα motion στο δρόμο (όχι,δεν είχε χυθεί…) και μια heineken…
2 amstel μαζί με τα σουβλάκια…
1 Νewcastle,ψιλοπραματα.
Βασικά δεν μου αρέσει καμμία σε σχέση με άλλες μπύρες, αλλά αν έχω να διαλέξω ανάμεσα στις δύο προτιμώ Amstel.
Τωρα το ειδα αυτο!!
Μια χαρα ειναι η κοιλιτσα μου, ειναι πολυ σεξυ…
H ποια σου?
Η κοιλιτσα μου!
Ζηλευεις που ειναι λεπτος σε βαθμο αηιδιας…
:bleh:
Ναι θελω κι εγω να φτασω τον βαθμο αηδιας.:-s
Οχι αλλο ζμπαμ ομως στο τοπικ μου αλητη.Να πας στο (νεκρο :twisted: ) τι φαγατε σημερα.
Χα χα.
για την απαραίτητη κατανάλωση αλκοόλ πρέπει να έχεις και τους κατάλληλους αποθηκευτικούς χώρους.
σους λοιπόν.
τεκίλες,τσίπουρα,ρακές,ρακόμελα,κρασιά,μπύρες,βότκες,ουίσκια όλα έχουν βρει το χώρο τους και συνυπάρχουν αρμονικά.
είμαι ευτυχισμένος.
μόνο δυο τρια άτομα ξέρω όμως που είναι διαθέσιμα για ξύδια.με τσαντίζει απίστευτα να λέω σε κάποιον φίλο “ρε,πάμε να πιούμε” και να με κοιτάζει με ύφος “αλκοολικέ”.
έλεος παίδες.κι εσύ κύριε ιδιοκτήτα,αν δεν έφευγες για τα εξωτερικά,τώρα που πέρασε ο κολλητός Σαλόνικα,θα ρίχναμε επικά πιώματα κείθε
Απο Μαρτιο θα πεσει επικοτατη οινοποσια και δωθε και κειθε.
Ασε τους αλλους να μην πινουν.Δεν ειμαστε εμεις αλκοολικοι,αυτοι ειναι φλωροι.
Ουυυυ ρε! Δεν πινουμε και γουσταρουμε!
ΘΑΝΑΤΟ στα αλκολικια Θεριον και Ροδολφο.