Τι ηπιατε σημερα?

Να σ πώ την αλήθεια, μπορεί να λέω και μαλακίες. Ήμασταν 3 και οι 3 ήπιαμε κόρντον σπέης και ένα άλλο με γεύσεις (καρπούζι, λεμόνι, ροδάκινο και τέτοια)…δε θυμάμαι αν ζαλιστήκαμε όλοι ή ένας και χαζογελάγαμε, βέβαια ήμασταν και μικρά οπότε μετράει κ αυτό!

Τα καλύτερα μεθύσια όταν ήμουν μικρός πάντως (γυμνάσιο) τα είχα κάνει με κονιάκ :p:p

Κονιάκ (μόνο στον κορμό γλυκό), ουίσκι, τσίπουρα(μία φορά είχα πιεί και ήταν πολύ αστείο όπως γουρλωσα τα μάτια απ’το κάψιμο), ρακί(σκέτο), βότκα(σκέτη) δε μπορώ να τα πιω…καίνεεεεεεεε

Αυτό είναι το ωραίο ρε σύ :smiley:
να νιώθεις το κάψιμο στο λαιμό

Ρε κόντεψα να πνιγώ…

Αντιθέτως, μου αρέσουν τα κρασιά(κατά προτίμηση αυτά που γλυκίζουν), μπυρες(διάφορες), κοκτέηλς(ειδικά το strawberry daquiri, που δοκίμασα φέτος <3), κάτι άλλα μπέιλις και λοιπά που ναι γλυκά, ρακόμελα, ούρσους και βότκα πορτοκάλι(μόνο)…και τα ούζα με ψαρομεζέ φυσικά \m/

Χαχαχαχα βλέπω πίνεις αρκετά εε :stuck_out_tongue:
Μια χαρά

Ούτε καν…

Αλλά άμα τύχει, ε πίνουμε και κανά ποτηράκι για το καλό…:smiley:

Τα ιδια γουστα εχουμε και εγω τρελενομαι για μπειλις,ουρσους,και φυσικα για παγωμενες μπυριτσες :smiley:

Ελα ρε Silent Winter δικια μου εισαι κι εσυ…ρακομελα φορ δε γουιν ρε!!! Ειδικα στο Μοναστηρακι με ναργιλε για συνοδεια…εκτος απ’ αυτα εγω προσωπικα γουσταρω ουισκι κυριως Haig, Jack Daniel’s, Johnnie Walker (Black Label) & Jameson, βοτκα σκετη η με λεμονι (παντα Absolut το γιατι μην το ρωτατε), Jose Quervo, Mojito το καλοκαιρακι, Gordon’s (οχι Σπεησ…το αλλο το gin) & Beefeater ενω πινω και αρκετες μαρκες μπυρας με αγαπημενη την Guiness καθως και ολα τα ελληνικα ποτα (τσιπουρο, ουζο) και κοκκινο κρασακι…και ειμαι μονο 16…στα 30 τι θα κανω? Αλλα τι να κανω οταν στην τριημερη ειχαμε τοσα πολλα ποτα στα δωματια?

Σημερα παλι εχω πιει μονο νερακι αλλα ψηνομαι να φτιαξω και μια σοκολατα κρυα με καμια δεκαρια παγακια μεσα μπας και δροσιστω λιγο…

φραπε
μπυρα και τωρα πορτοκαλαδα

εβγαλα δικο μου σφηνακι και γαμαει…

cumshot τονοματου

cocacola ursus malibu.δοκιμαστε το

Μετά από κανά χρόνο. Μαζί με Until It Sleeps. Αγάπες.

<3 <3

2 φραπεδες στην δουλεια :slight_smile:

μια αμστελιτσα

Δυο Jack Daniel’s με παγο και ενα σφηνακι ρακη με παρεα στα Εξαρχεια

Μια Erdinger Dunkel, μια MacFarland, μια Fix και μπολικο τσιπουρο. :smiley:

2 καφεδες και μπυριτσα

Τωρα πινω για πρωτη φορα την Amstel Pils, για να δροσιστω μετα το φαι. :slight_smile:

Κατι Heineken και κατι McFarland.