Τι ηπιατε σημερα?

ελληνικο καφε
φραπε και
κρασακι

Amoxil, flagyl και δεν ξέρω πόσα άλλα χάπια… εξαγωγή δοντιού γαρ :? :frowning:

παρε και niflamol για τον πονο :wink:
κι εγω πρεπει να παω

Μου έγραψαν το algofren. Περιμένω να περάσει η ώρα, να φάω και να το πάρω γιατί αρχίζει να φεύγει η επίδραση του αναισθητικού :?

τοτε θα νιωσεις πονο αρκετο
το εχω ξαναζησει :frowning:

…φραπεδάκι στο γραφείο:):!:

πάντα το αριστερό.

φραπε ,κρασι και
το μιλκσεικ σοκολατα

ΟΚ ξεκιναμε: 3 καφεδες
6 διλιτρες κανατες βαρελισια με την παρεα μου (τις μισες τις ηπιαμε εγω με αλλον εναν μονοι μας βεβαια)
Καμποσα σεηκερ με σφηνακια (σιγουρα 3 μετα δεν θυμαμαι) απο εκεινα που φτιαχνει στο Dr. Feelgood, που εχει πολλη βοτκα, bailey’s (αν θυμαμαι καλα) και καποιο λικερ (πχ κερασι, η φραουλα) με εντονη γευση, για να μην νιωθεις την καψα της βοτκας. Πολυ υπουλο σφηνακι, γιατι σε στελνει και δεν το παιρνεις χαμπαρι.
Μερικα (2 θυμαμαι στα σιγουρα μετα εχασα το μετρημα) υποβρυχια με τα εν λογω σφηνακια, που ηπιαμε με εναν φιλο (τον κιθαριστα των Strikelight και των Convixion για οσους εχουν επαφη με την ελληνικη σκηνη).

Στο ενδιαμσεο βεβαια, και λογω της τρελης ζεστης, ηπια και κανα 3αρι κανατες νερο και ετσι απεφυγα το δυσαρεστο φαινομενο του hangover-ξερασματος κλπ.

Και οσοι εχετε επαφη με τιμες Dr. Feelgood, μπορειτε να φανταστειτε οτι 7 ατομα, καναμε λογιαριασμο 70 ? + οσα μας κερασε το μαγαζι…επικες στιγμες

Τρελα ξεφτιλωματα, και τρελη βραδια. Heavy metal ρε μουνια…:metal:

Tελικα εισαι γερο ποτηρι ρε stargazer :stuck_out_tongue:

Γαματος ειμαι!

προχτες ημουν με φιλους στην παραλια κατα τις 3 το βραδυ και περιμεναμε να ξημερωσει. ηπια 3 μπυρες και μισο μπουκαλι μαυροδαφνη.
ο,τι καλυτερο να 'σαι με την κοπελα που γουσταρεις τρελά διπλα διπλα ξαπλωμενοι στην παραλια να κοιτατε τα αστερια, αλλα ο,τι χειροτερο να μην εχεις καταφερει να κανεις κατι μαζι της :frowning:

σε καταλαβαινω!!!

Χτες Σαββάτο 2 μπύρες 2 σφηνάκια τεκίλα
Ακόμα πονάει το κεφάλι μου μάγκες…#-o

χθες 2 βοτκες και 2 σφηνακια τεκιλα
και 2 υποβρυχια

σημερα ενα φραπε μονο και παω για δευτερο

Νεράκι. Ζω τη ζωή στο έπακρο.

ενα 2πλο τζονι σκετο.τελικα εδω ειναι τα λεφτα :stuck_out_tongue:

Σπαω το κεφαλι μου να θυμηθω ποσες βαρελισιες heineken ηπια χθες το βραδυ αλλα τιποτα γι αυτο συνεχισα και σημερα με μερικες fix για να κανω την διαφορα :slight_smile:

…στους τρεις φραπέδες σκέτους, έχω φτάσει…και από τρεις-τέσσερις κουταλιές ο καθένας:):!:

Καφέ της παρηγορίας…(για εξηγήσεις δείτε στο τοπικ βαριέμαι πείτε ότι σας κατέβει!!!)
:(:(:(:frowning: