Grave Digger - Rebellion (Στο σημειο που μπαινει η γκαιντα)
To ασμα λεγεται Rebellion (The clans are marching) και οχι Rebellion (Στο σημειο που μπαινει η γκαιντα)
χαχαχαχαχαχαχα!ναι ρε αλίμονο!!
Στο τραγουδι Now You’ve Got Something To Die For των Lamb of God εχω παθει την πλακα μου.Συγκεκριμενα στο 2:43 εχω παρατησει πολυ ιδρωτα.Περιττο να σας πω οτι εδω και 2 μερες δεν μπορω να γυρισω το σβερκο μου…
:arrow: http://www.youtube.com/watch?v=jQAAIHB1ifg
:band:
W.A.S.P. - Arena Of Pleasure (Στο refrain)
Jethro Tull-Aqualung (εκεί που μπαίνει το “do you still remember, december’s foggy freeze”)
Its Not Over - Daughtry.
Η εκφραστικότατη φωνη του στο σημειο ‘‘this love is killing me, but you’re the only one, it’s not over’’.
στο wolf to the moon των rainbow , μετα που λεει Slave to the highway King of the road, και πριν μπει το σολο
Πολυ ωραια η σηζητηση που πιασατε μαγκες. Θα πω και εγω καπια απο τα εκατονταδες τραγουδια που μας πορωνουν οπως μου ηρθαν τωρα στη τυχη.
The Offspring- Bad Habit ( την στιγμη που μπαινει ο γρηγορος ρυθμος θελω απλος να τα σπασω)
Nirvana- Smells Like Teen Spirit ( ακομα και σκυλας να εισαι η εισαγωγη αυτου του τραγουδιου θα σε κανει ροκα )
Motorhead- Ace Of Spades ( μηλαμε για ενα alternative mosh pit track… δεν εχει λογια )
στο ρεφρέν του dead eyes see no future των arch enemy . Mosh παντού .
Σε αυτο το τραγουδι των Αs I Lay Dying με πορωνει στο 3:30 μεχρι το τελος.Καλο ριφακι,ε?
Τελειωνει το Kawazu (intro) και μπαινει το ριφ οδοστρωτηρας του Summoning Redemption.
Υπευθυνοι οι Morbid Angel.
-
-
- δώσε δικέ μου!!! τρευ ρε μ…
-
Το σημειο στο Rebellion in dreamland που ο Hansen λεει: I’ll be theeeeeeeeeeeeeereeeeeeeeeee oooooooooooooooooooooooooooooooooo aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Όλο το παρακάτω:
με ιδιαίτερη μνεία στην εισαγωγή του Fall Of The Sipledome.
Ω ναι
+τη ριφαρα που φτιαξανε για να παιχτει κατω απο τα σολος
H θεική εισαγωγή με το απόλυτο ισοπέδωμα μετά του Cenotaph των Bolt Thrower
Όλα τα backing vocals του Jason Newsted στα live των Metallica
…Αυτά κι αν ήταν πόρωση
+1
Επισης το riff του Βlack Masquerady ειναι πολυ πωρωτικο.