Κι εγώ…αλλά πρώτη φορά το άκουσα.![]()
Παρόλα αυτά το βρήκα πολύ γλυκό…ευχαριστούμε για την αφιέρωση @SilentWinter ![]()
Χαχαχαχα
Εντάξει, τουλάχιστον θυμάμαι την ημερομηνία 14/01 ![]()
Να’σαι καλά, κορίτσι!<3
@nikatapi εσένα και τον @rebel σας είχα του '90!
(για τα τρία εναπομείνασα κοράσια όμως, είμαι σίγουρη!
)
Με αγχώνει που μέχρι τώρα το θυμάμαι μόνο εγώ.
Υ.Γ. Είμαι πολύ χαρούμενη που το θυμήθηκα, γι’ αυτό το αφιερώνω σε όλα τα παιδιά - και το καθένα μπορεί να ταυτιστεί για τους δικούς του λόγους ![]()
Του '91 είμαι κι εγώ
![]()
ομολογώ δεν το θυμάμαι ![]()
ευχαριστούμε όμως θερμά ![]()
Καλημέρα, ζουζουνιάρικα πουτανάκια! ![]()
Είναι ταινία του '95, όταν βγήκε δηλαδή ήμουν 3,5 ετών! Όμως, κάπως βρέθηκε στην κατοχή μου - ήμουν θαμώνας του βιντεοκλάμπ, εδώ στο Κιάτο, και νοίκιαζα συνεχώς ταινίες κινουμένων σχεδίων, οπότε αυτή μάλλον μου άρεσε και μου την αγόρασε η μαμά. Μαζί της την έβλεπα. Καθόμασταν στον καναπέ, εγώ ανάμεσα στα πόδια της, και χαζεύαμε παιδικά. Μέχρι και σήμερα τη θυμάται!
Και με τον ξάδερφό μου (ίδια ηλικία) τη λιώναμε και τραγουδούσαμε τα τραγουδάκια απ’ όλες τις ταινίες. Είχα μια μικρή συλλογή και την παρακολουθούσαμε κάθε μέρα από την στιγμή που μετακόμισα στο χωριό και γίναμε αχώριστοι. Κάθε μέρα, τις πρώτες τάξεις του δημοτικού, τις περνούσαμε μαζί κατά βάση, παρακολουθώντας παιδικά και παίζοντας τους μικρούς εξερευνητές κλπ στις βεράντες των σπιτιών μας. Αυτός μου την ξαναθύμισε χθες το βράδυ και θα ήμουν επιεικής αν έλεγα ότι το άκουσα τουλάχιστον 20 φορές.
Η ταινία αυτή ήταν και είναι η πιο αγαπημένη μου, άρρηκτα συνδεδεμένη με την πιο όμορφη και ανέμελη περίοδο της ζωής μου, γι’ αυτό δεν μπορώ να ακούω αυτά τα τραγούδια μετά από τόσα χρόνια (και έχοντας περάσει ό,τι έχω περάσει) χωρίς να συγκινούμαι. Για αυτό την αφιερώνω σε όλα τα (μικρά και μεγάλα) παιδιά εδώ μέσα, ελπίζοντας καθένα να ταυτιστεί με τη δική του ανέμελη και ξέγνοιαστη ηλικία. ![]()