Δεν μπορώ να καταλάβω ποτς γκένεν ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΦΟΡΕΣ κάποιος/οι γκεστ γιούζερ να κοιτάει αυτό το θρεντ:
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=2220
:? :? :? :?
Δεν μπορώ να καταλάβω ποτς γκένεν ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΦΟΡΕΣ κάποιος/οι γκεστ γιούζερ να κοιτάει αυτό το θρεντ:
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=2220
:? :? :? :?
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΘΕΪΚΟ
πάω να το διαβάσω για να μάθω αν πονάει τελικά η περιτομή, ποτέ δεν ξέρεις
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι διαολο να αγορασει καποιος Citroen Xsara ασπρου χρωματος…ποσο ελεος…
Γιατι ειχε τελειωσει το μπλε marine ? :-s
Ποτε μη λες ποτε .Δεν ξερεις τι γινεται καμια φορα .Και γω για απιαστο ονειρο την ειχα την Νεα Υορκη ,αλλα μου εκατσε αναπαντεχα.
Ποτε μη λες ποτε .Δεν ξερεις τι γινεται καμια φορα .Και γω για απιαστο ονειρο την ειχα την Νεα Υορκη ,αλλα μου εκατσε αναπαντεχα. Η Ιταλια ειναι πολυ ωραια ,ιδιως η Ρωμη
Δεν μπορώ να κάταλαβω, τί κακό σου έχω κάνει και για να γυρίσεις πίσω η αγάπη μου δε φτάνει
Σ’έχω κάνει θεο μια φορα να σε δω να σου πω σ’αγαπω γυρνα πίσω
Σ’έχω κάνει θεο μια φορα να σε δω μα με διώχνεις πριν καν σου μιλήσω
Μουχαχαχ, ποιος το έκανε αυτό το θεϊκό; αχαχαχαχαχ
κάποιος εδώ μέσα δεν την παλεύει καθόλου…:lol::lol::lol:
Now playing: Before The Dawn - The Black
via FoxyTunes
Βρήκα κι άλλον:
γιατι κανει μπανιο και ο ντεντ
…εχοντας ακυρωσει πραγματα για σημερα λογω πονοκεφαλου, αιφνιδιως ο πονοκεφαλος κανει φτερα…
Γενικα δε μπορω να καταλαβω γιατι ο νομος του Μερφι ειναι τοσο ρεαλιστικος:-k
…βαριεμαι τοσο μα τοσο πολυ…!
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν μπορω να βαλω τερμα την μουσικη που γουσταρω και να αρχισω να χοροπηδαω…
γιατί μετά θα έρθουν κάτι στρουμφάκια και θα σου κάνουν παρέα…
Now playing: Masterplan - Back For My Life
via FoxyTunes
Εχω μια τετοια υπερενταση απο χτες που δεν μπορω να σταματησω να παω περα δωθε και να μιλαω ουτε να κοιμηθω δεν μπορω.Αλλα δεν πειραζει γτ ειναι ωραια.
Τσαμπα μαστουρα!!:lol::D:p
δεν μπορω να καταλαβω για πιο λογο μαθαινουμε Λατινικα
Γιατι ειναι η ριζα για τις μισες ευρωπαικες γλωσσες (ιταλικα, γαλλικα, αγγλικα και παει λεγοντας)
Edit: ειδικα για οσους πανε για νομικη και κοινωνικες επιστημες που εχουν διαφορα δικαια μεσα, ειναι παραπανω απο απαραιτητα
Εδω μαθαινετε Θρησκευτικα,τα λατινικα σας πειραξαν?