Μια και είστε γούτσου γούτσου,πείτε μου:Πότε ακριβώς γυρνά ο thats?
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι τα κουνούπια πάντα έρχονται και τσιμπάνε μόνο εμένα και κανέναν αλλο στην παρέα γύρω μου…Δε σας αντέχω πια μου έχετε ρουφήξει το αίμα!!
γιατι ο κοσμος δεν καταλαβαινει τους ethro Tull
Ισως γιατι λειπει το “J”
xaxaxax!!καλο!!
δεν μπορω να καταλαβω γτ ενω κανονισαμε με τον mr να ξεθαψουμε ενα τοπικ και να το κανουμε π…ανα πηγε και ξεθαψε αυτο…:-k:-k:-k
Παίξε μαν,είμαι εγώ εδώ για σένα.
ακουσα οτι γυρισανε οι μοντς…οποτε αι γκιβ απ…
Χαλαρά,δεν έχουν στοιχεία.
Αυτά να σου πω την αλήθεια δεν τα θυμαμαι, έτσι λένε όμως. Την συνέχεια δλδ το “έξω απ’την κοιλιά” την θυμαμαι κι αφου αυτά θυμαμαι, δεν μπορω να καταλάβω γιατί επρεπε να μπω εκεί
Δεν μπορώ αν καταλάβω γιατι στο μετρό, όλοι κοιτάζονται μεταξυ τους, χωρίς να βγάζουν μιλιά.
γιατί υπάρχει ένα “+” δίπλα από το όνομα του davidian στους online users?
γιατί είναι καταπληκτικος χριστιανός.
:cold::cold: μαλλον τον ανταρες σαν φιλο
Γιατι τον εχεις κανει friend.
(δυσμοιρε).
να και ενας φιλοζωος!
σωστά. λέω και γώ. έπαθε τίποτα? :p:lol::lol:
Να υπαρχει τοσο μισος,φανατισμος και βια στο κοσμο τη στιγμη που ολα τα προβληματα και οι διαφωνιες μπορουν να λυθουν με καλυτερους τροπους(μεγαλη κουβεντα ε?).
πολύ,πφ,πού πάμε ρε γαμώτο
…πρεπει να δουλευουμε για να βγαζουμε τα λεφτα μας και δεν γεννιομαστε με απειρα λεφτα ωστε να μην χρειαστει ποτε να δουλεψουμε και να χαραμιζουμε τοσες ωρες αχρηστα και ανουσια.!!!
αγαπω τη δουλεια μου!
Τα τζιτζικια βγαινουν μονο το καλοκαιρι και κανουν θορυβο!
Γιατί τα avatars αρκετών users έχουν τραγουδιστές όπως μπίγαλης, ΛΕΠΑ, Γονίδης κλπ κλπ? :lol::lol: