Παιχνίδι με ερωτήσεις!

1. Ποια μπάντα εμπνεύστηκε τον τίτλο ενός δίσκου της από τους στίχους ενός τραγουδιού των Comus?

2.Aν παίξεις την εισαγωγή ποιου τραγουδιού ανάποδα θα ακούσεις τις λέξεις “join us”?

1. Opeth (το είδα στο wiki, δεν το ήξερα)
  2. Slayer - Ηell Awaits ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Ωραίος!! Go on!

Μία θα βάλω, με δύο ερωτήματα.

ποιοι (δύο) πρώην συντάκτες του ελληνικού metal hammer είχανε ένα συγκρότημα στα 90’ς? ποιο το όνομα του?

edit: hint: το συγκρότημα ήταν αγγλόφωνο και έπαιζε heavy rock με επηρροές από ψυχεδέλεια και blues.

Whats the buzz (Κισατζεκιάν-Σαμπανίκου…)

…and you letting it loose!!!

έλα ρε παλιοσειρά!!! ωραίος! συνέχισε!

1.Σε ποια πολη εμπνευστηκε το concept του Operation Mindcrime ο Geoff Tate?

2.Ποια ειναι η αγαπημενη μπάντα του Dan Swano (Edge of sanity,Nightingale) την οποία έχει εκθειάσει ουκ ολιγες φορές σε δηλώσεις του?

1.Στο πανέμορφο Quebec :slight_smile:

Κάτσε να ψάξω λίγο να βρω τη δεύτερη :slight_smile:

Marillion 8)

Ερωτήσεις θα βάλω σε λίγο

Στο Μοντρεαλ ειναι αλλά τεσπα…:stuck_out_tongue: (Καθως πηγαινε να αγορασει τσιγαρα,ακουσε ψαλμωδίες απο μια εκκλησία μπηκε μεσα και εγεννετο Operation Mindcrime…)

Εdit: κουφάλα spambot…go on…

Μια ερώτηση θα βάλω.

Λοιπόν, βρείτε μου τι σχέση μπορεί να έχουν οι Tyr με τους Ulver!!

#-o

Καμία…:lol: :!:

1 λάθος απάντηση παρακαλώ, στο τραπέζι του Davidian!!:lol:

Tύr is the Germanic God of courage, strength, justice, victory, defense, and battle. He sacrifices his hand to Fenris in order to bind him. Tύr will perish at Ragnarok when he fights the wolf-hound, Garm , who in turn perishes at Tύr’s hand.

Bάζω σε λιγο…:stuck_out_tongue:

1.Tι το ιδιαιτερο εχουν οι συσκευασιες των 7 singles του Hysteria των Def Leppard?

2.Ποιο κομματι των Black Sabbath συνήθιζαν να διασκευάζουν σε live τους οι Psychotic Waltz?

Χμμ, εγώ έχω τη διασκευή τους στο Disturbing The Priest, οπότε θα υποθέσω ότι οι (θεοι) έπαιζαν αυτό στα live τους.

Τώρα για τους Leps, i don’t give a damn :stuck_out_tongue:

Oρθόν…Βρες και το πρωτο ομως…:stuck_out_tongue: :slight_smile:

Δες το edit μου :P:P

Ας την απαντήσει ο Κόζυς αυτήν

Exei na kanei me ta eksofylla? Apo 2 fanike na einai parts of one picture kai isos ta ypoloipa 5 na tin symplironoun. Allios na apantisei kapoios Leppardakias, ante bravo! :stuck_out_tongue:
Ypopsi exo tis Ellinikes ekdoseis pou itan ligo mpazo…

Αυτό ακριβώς…Ολα τα εξωφυλλα των singles κανουν το εξωφυλλο του Hysteria…(που να το σκεφτούν οι Jovi αυτό…) :lol:

Go on daz…

:slight_smile:

Εdit:Aν αργησει να βαλει ο Daz,βάζει ο Μάνος…:!: