Παιχνίδι με ερωτήσεις!

έχω ακούσει οτι είναι ο Τζίμης Πανούσης, αλλά κρατάω μια επιφύλαξη γιατί αν και μοιάζει η φωνή του, δεν το έχω επιβεβαιώσει.

Οκ, σχεδόν όλοι αυτόν λένε, αυτόν είχα και γω κατά νου, επομένως πιάνεται η απάντηση, κι ας υπάρχει η επιφύλαξη οτι μπορεί να μην ήταν αυτός! 8)

μάλιστα! εγώ πάντως παραχωρώ την θέση σε όποιον θέλει γιατί με καλέι το κρεβάτι τώρα!

Ωραία τότε βάζω εγώ. :smiley:

Ονομάστε early κομματάρα των Priest που δεν έχει ηχογραφηθεί ΠΟΤΕ επισήμως, ούτε σε studio, ούτε σε επίσημο live album, ούτε έχει διασκευαστεί από τους Racer-X (και όχι τους Kiss, davidian), ούτε έχει επανηχογραφηθει από το Rob με το προσωπικό του συγκρότημα.

Επίσης βρείτε τη σχέση του εν λόγω κομματιού με πασίγνωστο classic των Priest από την ίδια εποχή. (Να λείπουν οι εξυπνάδες του τύπου “και τα δυο τα γράψανε οι Priest”!)

Κανεις δεν ξέρει :stuck_out_tongue: η κανεις δε θέλει; :frowning:

Ακυρο…

Mother Sun

Με το Rocka Rolla εννοεις οτι ειχε καποια σχεση αλλα δε γνωριζω τι ακριβως…ισως οτι αρχικα ηταν να ηχογραφηθει σε αυτο…

Ώ ναι, αυτό είναι! Δε βρήκες όμως το άλλο.

Το κομμάτι που θέλαμε είναι το “Victim of Changes”! Σύμφωνα με μαρτυρια του πάλαι ποτε drummer των Priest, John Hinch, η αρχική εισαγωγή του “Victim…” τελικά χρησιμοποιήθηκε για το “Mother Sun” και έτσι ακούγεται στο bootleg “The Ripper: live at Reading Festival” όντας η μοναδική ever ηχογράφηση αυτού του ύμνου. :frowning:

Σειρά σου αγαπητέ Helloween-α. :smiley:

Λοιπον,για τους Iced Earth o λογος.

Τι συνδεει το ονομα της μπαντας με το “Watching Over Me”?
Αντε κι επειδη ειναι ευκολο πειτε και το αρχικο της ονομα.

Το τραγουδι αναφερεται νομιζω σε ενα φιλο που πεθανε. Αρχικα ονομαζονταν Purgatory αλλα το αλλαξαν για νομικους λογους και το εκαναν Iced Earth ως φορο τιμης σε αυτο το προσωπο.

Αχα,το “Iced Earth” το χε προτεινει αυτος στον Σαφερ.

Βαλε:)

Μια ευκολη και μια πιο δυσκολη.

1. Σε ποιο ονομα και ποτε επαιξαν τελευταια φορα ως support οι Metallica?
  2. Πως κολλησαν το παρατσουκλι “Lemmy” στον Ian Kilmister?

Το δευτερο εχει ξαναμπει (‘lend me!’’)

Το αλλο με βοηθεια του κοινου (σαμαν), stones. :stuck_out_tongue:

Γνωριζω οτι ηταν το 1986 στον Ozzy. Το εψαξα κι ολας λαμβανοντας υποψη την αποψη του σαμαν αλλα δεν βρηκα κατι.

…Άρα βάζω εγώ!

(πήρα πρωτοβουλία μιας και το thread έχει μείνει ανενεργό καιρό)

Σε ποιο κομμάτι και ποιάς ελληνικής μπαντας συμμετέχουν στα φωνητικά ο Ferdy (Rough Silk), Spiros (Septic Flesh) και ο Sakis (Rotting Christ)? (μαζί φυσικά με τον τραγουδιστή της μπάντας που ψάχνουμε)

No More Everything and The Benefactor των Shawn Christy…???

το κομμάτι είναι το The Benefactor των Swan Christy (το Νο More Everything είναι άλλο.). To δέχομαι όμως:!:

wikipedia forever…:stuck_out_tongue:

oupsssssssssssssssss…λαθος copy…:oops:.το γκρουπ μου το ειπε ο τολκι ,για το κομματι την googlisa…:smiley:
αλλα επειδη μου δινει τη σειρα του βαζω εγω:D

Σε ποια μπαντα τραγουδαγε ο τωρινος τραγουδιστης των Kawir. (με αλλο ψευδωνυμο φυσικα)

Στους Ζemial?