Lionel Richie
Γιώργος Πρίντεζης
ποιός σ’αρέσει πιο πολύ…
Tα credits στον [U]από πάνω χρήστη[/U] που με σημερινό ποστάρισμα εδώ:
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=16197&page=32
μ’ έκανε να συνειδητοποιήσω την ομοιότητα!
Καμια σχεση ρε. Το εχουμε πει, ειμαι ο Robert Fripp.
Λακης Παπαδοπουλος
Daniel Benzali
Δεν ξερω αν εχει ξαναμπει.
“Προεδρος”
Ζοζε Σαραμαγκου
Tomo Milicevic (30 Seconds To Mars)
Σταμάτης Γαρδέλης (αυτή η μπάντα που παίζει το άντε σπάσε ρε μαλάκα)
Πέρα από την όντως εκπληκτική ομοιότητα, όλα τα λεφτά είναι το γεγονός ότι ο comealot αισθάνθηκε την ανάγκη να εξηγήσει ποιός είναι ο Γαρδέλης…
Από την στιγμή που έβαλα σε παρένθεση την μπάντα του πρώτου,για λόγους ακρίβειας και δικαιοσύνης έπρεπε να βάλω την αντίστοιχη και για τον δεύτερο 8)
Ένα επίκαιρο
[SPOILER]Ρογήρος Waters
[/SPOILER]
[SPOILER]Ριχάρδος Gere
[/SPOILER]
1 > 2.
Μαγκας ο Λουπιν. Εχω ξαναδει φωτο Σαραμανγκου απο τα βιβλια και δεν πηγε ποτε το μυαλο μου στην ομοιοτητα τους. Ιδιοι
Χμμμμμ
Λες να ειμαι ο σωσιας του lupin!?
Ε, ξέρεις τώρα μωρέ, όσοι έχουν ή είχαν κάποτε mangoάβαταρ, οι άλλοι μπλέκουν τα μπούτια τους.
:lol: Και να σκεφτεις οτι ειχα δει τον gregacm σε ενα αλλο θρεντ και σκεφτηκα οτι εχει το ιδιο αβαταρ με το παλιο του Lupin. Σε αυτο το θρεντ δεν πηρα χαμπαρι.
Fail
[B][SIZE=“5”]Χρήστος Πατσατζόγλου[/SIZE][/B]
Και ο [SIZE=“5”][B]Shane[/B],[/SIZE] του [B]“Shield”[/B]
Σαραμάγκου -Κάιν,το καλύτερο βιβλίο που έχω διαβάσει τελευταία.Παίζει να ήταν και από τους πιο έξυπνους ανθρώπους που υπήρχαν.Μόνο εξωτερική η ομοιότητα με τον κεντρώο.
σε ενα ντοκυμαντερ αυτη που μιλαγε,ειχε σαν φοντο ενα καδρο της audrey hepburn πανω απο τον καναπε (κουλτουροσυνεντευξη σκηνικο κτλ…) και εγω σκεφτηκα…καλα που κολλαει η βουγιουκλακη στο τοπιο!!!
μετα στροφαρα
για του λογου το αληθες:
Ιεροσυλία. Τίποτα άλλο.