Εμένα πάλι ο από πάνω μου θυμήζει λίγο Cash στη συγκεκριμένη φωτό
εντιτ: ο πιο από πάνω ο eviL
Εμένα πάλι ο από πάνω μου θυμήζει λίγο Cash στη συγκεκριμένη φωτό
εντιτ: ο πιο από πάνω ο eviL
Λολ, οι Black Symphony είναι αυτοί ρε Deckard ρακοσυλλέκτη; Πού πας και τα θυμάσαι αυτά;
Floydized, είμαι ΠΟΛΥ περίεργος να δω. =Ρ
:lol::lol: Από τα πιο πετυχημένα. Λες να μην είναι τυχαίο το πόσο power ήταν οι Black Symphony?
Ε όχι και για ρακοσυλλέκτη οι Black Symphony, με δίσκο του μήνα στην μεταλλική βίβλο και την κριτική γραμμένη απ τον ίδιο τον ατσάλινο μαχητή της μεταλλικής φλόγας. (Λες να είναι τελικά μακρινός ξάδερφος από το αμέρικα ο τραγουδιστής :-k)
αφιέρωμα…
στο τελευταίο πέθανα!!!1
Το πρώτο είναι άπειρα πετυχημένο
Τι βρήκα πάλι ρε.
Ο αριστερά είναι ο Νίκος Κουρής, ηθοποιός, και δεξιά από το τελευταίο επεισόδιό του [B]Βreaking Bad[/B] ο διαπραγματευτής των καρτέλ.
Μοιαζουνε οντως, κριμα για τον διαπραγματευτη, Νικος Κουρης πιο αντιπαθητικη φατσα εβερ
παπαρδελα, go die XD
Παπαρδέλα γιατί;;; Γιατί;;;
Αχαχαχα, θεος :lol:
χαχαχαχαχα γάμησε!!!
Σοφοκλης Πιλαβιος
[SPOILER][/SPOILER]
μεεεεε…
[SPOILER]
…τον Ben απο το lost
[/SPOILER]
Δεν ξερω αν εχει ξαναποσταριστει αλλα αν δεν το πω θα εχω τυψεις…
Ιδου η Lucy Lawless γνωστη απο το ρολο της Ζινα στην ομωνυμη σειρα που εδειχνε (και δειχνει?) το Star…
Iδου ο Blackie Lawless, τραγουδιστης, ρυθμικος κιθαριστας και πρωην μπασιστας των θεων του hard rock W.A.S.P.
Μοιαζουν σαν δυο σταγονες ουισκι, εχουν το ιδιο επωνυμο (εστω και αν το Blackie Lawless ειναι εξ ολοκληρου καλλιτεχνικο ψευδωνυμο) και ομως δεν εχουν καμια συγγενεια γιατι η μεν “Ζινα” ειναι Νεοζηλανδη και ο δε Blackie Αμερικανος…
περιμενω ποστ κριμσον
αμα δε βάλετε και την γαρμπή από κάτω δε τσιμπάει ο κριμσον!!!
“για να μπω στο φορουμ”
[SIZE=“4”]
“ωπ.! η lucy”[/SIZE]
[SIZE=“5”]“τι λέει απο κάτω?!!!”[/SIZE]
[SIZE=“6”]“πάλι μωρέ βάλατε στην ίδια πρόταση το όνομα της ανέραστης με αυτο της θεας!!!”[/SIZE]
Ελα ρε Κριμσον αφου μοιαζουνε!!! Και ελα λιγο στη θεση μου οταν ακουσα πως η Λουσι (ιν δε σκαη γουιθ ντάιαμοντς) ειναι κορη του μεγιστου…νευρικο κλονισμο κοντεψα να παθω…μετα βεβαια ειδα εθνικοτητες και ημερομηνιες γεννησης και ηρθα στα ισια μου
Συνεχιζω το ξεφτιλισμα των αγαπημενων μας rock stars μπροστα στα ματια των οπαδων τους
David Coverdale με κοντο μαλλακι εποχη “Starkers In Tokyo”
Πασχαλης…αυτος με τα τεστ DNA ντε…οχι ο αλλος που λεει τον Παλιοκαιρο…
Επισης, για μια εφιαλτικη νυχτα στο χωριο, αναγκαστηκα να δω Εζελ…εκεινο το ανεκδιηγητο τουρκικο σιριαλ του αντεννα…και δεν αργησα να παρατηρησω την ομοιοτηττα του Τζενγκίζ η οπως στο διαολο λεγεται…
με τον Lars Ulrich!!!