ο Μπραμος ειναι ο Πασαρης
^^ Χαχαχ, ναι ρε μου είχε περάσει κι εμένα από το μυαλό αυτό !
Ευτυχώς που δεν τον συλλάβανε δε λες ?
Όπως είχε γίνει με εκείνο τον κιθαρίστα που έπαιζε μαζί με τον Μαυρουδή και τον μπαγλαρώσανε επειδή τον περάσανε για τον Πάσσαρη…
Ο Μπράμος τη γλύτωσε λόγω ύψους φαντάζομαι…
Συγγνώμη για το διπλό ποστ αλλά συνεχίζοντας μπασκετικά, πιστεύω πως ο David Blatt είναι ο Paul Simon.
(ακούει και χέβη μέταλ…)
Ο μπλαττ βασικά είναι σχέδιο σε ταινία κινουμένων σχεδίων του Chomet.
ευτυχώς οι φωνές τους καμία σχέση
Ενα σουρεαλιστικο τωρα…
Salma Hayek γνωστη ηθοποιος του Χολιγουντ με ωραια εχμμμμμμ…[B]ΜΑΤΙΑ[/B] :lol::lol:
Aquiles Priester γνωστος και ΓΑΜΑΤΟΣ Βραζιλιανος ντραμερ πρωην μελος των Angra και ενας απο τους εφτα ντραμερς που περασαν οντισιον για τους Dream Theater
Περα απο την πλακα τωρα, θα μπορουσαν ανετα να ειναι αδερφια!!!
Επισης η Χαγιεκ μοιαζει και με μια συμμαθητρια μου…σταρχιδισμος βεβαια αλλα κουβεντα να γινεται
Μπαρμπά-Zissou.
Καθόλου σταρχιδισμός…Πότε μπορείς να μου γνωρίσεις τη συμμαθήτριά σου…?? :p:p
Νομίζω ότι πλέον είμαι σε ηλικία γάμου και αν μοιάζει τόσο με την Salma, μπορώ να την περιμένω και κάποια χρόνια μέχρι να ενηλικιωθεί…:p:p Μην έχουμε και θέματα με το νόμο…
Πφφφφφφ…πουρό:p
Παντως υποψιν οταν λεμε ομοιοτητα εννοουμε κυριως φατσα…δεν ειναι των αναλογων προσοντων…αλλα και να ηταν σιγα μη στη γνωριζα!!! Το καλο το λαδι το κραταμε για τον εαυτο μας κυριε!!! Α εχει και πατερα καθηγητη μαθηματικο πολυ βαρυμαγκα…γαμησε τα…επικινδυνη περιπτωση…πιο ευκολα θα πλησιασεις την Χαγιεκ!!!
Προσπαθησα ως κομπαρσος στο ‘‘Καποτε στο Μεξικο’’, αλλα με σκοτωσε αυτος ο πουστης ο Banderas…
Σιγα το πουρο, ουτε 26 δεν ειμαι…Αλλα ολες τις Salmes αυτου του ματαιου κοσμου θα τις κυνηγησω…Βεβαια αν ειναι να κρατησεις το καλο λαδι για τον εαυτο σου, τοτε go on και ριξε και καμια για μας…:p:p
Τον πατερα μην τον φοβασαι…Θα τον μεθυσουμε και θα δωσει την ευχη του…8)
Jabba the Hut
[SPOILER][/SPOILER]
Ευάγγελος Βενιζέλος
[SPOILER][/SPOILER]
Ο παρακάτω κύριος λέγεται Joe Cada και είναι επαγγελματίας παίκτης του πόκερ
Θέλω την άποψή σας. Μόνο σε μένα θυμίζει αρκετά τον Καραγκούνη?:-s
αχαχαχαχαχαχαχαχαα…ναι ρε φίλε.
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΑΡΚΟΥΛΗΣ (early '70s)
SEAN CONNERY (as Bond in Diamonds are Forever)
^^:lol:
Aυτό το είχα σκεφτεί και γω
Τσάκας
Αζαμάτ
Βασικα αυτος ο αζαματ ειναι διασταυρωση λαζοπουλου και μπουλα.
Ποιος είναι ο Αζαμάτ;