Σωσίες!

Καλή Χρονιά!:smiley:

Πολύ σωστός!

Ελαφρά και τον αποκάτω:

Όλιβερ ρηντ. Ο οποίος με τη σειρά του θυμίζει…

[SPOILER]
[/SPOILER]

αλλα και

Ναι ρε παίχτη. ΝΑΙ! :metal::metal::metal:

[SIZE=“4”]PART 1[/SIZE]

Jon Oliva:

με

[SIZE=“4”]PART 2[/SIZE]

Jon Oliva:

Kωστας Κοκλας:

[SIZE=“4”]PART 3: ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΗ[/SIZE]

Jon Oliva:

[SPOILER]Bασιλης Καρρας:

[/SPOILER]

Επισης εχω να δηλωσω οτι ο Jon Oliva μοιαζει με τη γιαγια μου, και οτι οι φωτογραφιες του που εβαλα στα parts 1 & 3 ειναι απο το rockoverdose.gr (αυτη με τα CDs) και απο το rocking.gr (η αλλη απο τη συναυλια)…μικρος που ειναι ο κοσμος :smiley: :smiley:

Αν εξαιρέσεις τον Καρρά, δεν την παλεύεις καθόλου Πάνο.

Δεν εχω δει τον χοντρο-Jon να περπαταει αλλα αν κρινω απ το σουλουπι του, σαν πιγκουινος θα περπαταει…με τον κοκλα μοιαζουνε λιγο μονο σ’ αυτην την φωτογραφια…

στην πρωτη φωρο θυμιζει λιγο τον πιγκουινο απο το Μπατμαν.οχι τοσο κανονικο πιγκουινο. δεν λεω οτι μοιαζουν πολυ, απλα μου τον θυμιζει.

Με Κοκλα ουτε κατα διανοια, με Καρρα παει κι ερχεται.

Με Κοκλα δεν εχουν το ΙΔΙΟ αγελαδισιο βλεμμα? Και με Καρρα οχι απλα παει κι ερχεται…πιο πολυ ο Jon μοιαζει με τον Καρρα παρα με τον Criss…

γνωστος σοου μαν του φορουμ.εχει παιξει και σε βιντεακι με ηβη αδαμου.
και boney m απο σημερα 0:06

:oops::oops:

Kαι εδώ είχα δώσει πολλά

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΚΛΑΙΩ!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Δεν ειναι τοσο η ομοιοτητα γιατι ετσι κι αλλιως με τοσο average φατσα που εχει ο Μητσος, ειναι ο χρηστης με τους πιο πολλους σωσιες…:stuck_out_tongue:

Η γκριματσα ομως του τυπου την ωρα που χορευε ηταν ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΛΕΜΕ!!! ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ με μια γκριματσα του Floydized σε μια φωτο (νομιζω στις “φατσες”)…

Κουφαλα παπαρδελινο το κανες το θαυμα σου!!!

Αverage είναι η δικιά σου φάτσα ρε[-X

Βιτριόλι… #-o:lol3::lol2:

^

Μαλακα παπαρδελα πριν δω το ποστ σου, ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο σκεφτηκα!!! Επισης με τον τρυφωνετο μοιαζει λιγο και αυτος εδω (δεν βρηκα καλυτερες φωτο)