crimson idol στον στρατό με μαλλιά(!!).
deckard και maria ταυτόχρονα να λενε οτι ήμουν σαν την αλικη για τον τρόπο που μάζευα και έκρυβα τα μαλλιά μου.
[SPOILER]
O Sebastian Bach αν είχε λίγο πιο θηλυπρεπή φάτσα, θα ήταν ο
Επίσης, σε ένα τούρκικο, παίζει μια που θα μπορούσε να είναι αδελφή του κυρίου Chris Broderick.
Για του λόγου το αληθές (αν και οι φωτογραφίες δεν με βοηθάνε και πολύ), Sinem Oztufan
Chris Broderick
Τέλος, ο Kai Hansen
όσο περισσότερο γερνάει, μου θυμίζει μια βορειοευρωπαϊκή έκδοση του Σταμάτη του Γονίδη.
Αυτά.[/SPOILER]
Δεν είναι και οι καταλληλότερες φωτογραφίες, αλλά τεσπα…
ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΤΕ ΚΑΝ…αλλά…
[SIZE=“4”][B]+[/B][/SIZE]
[B][SIZE=“4”]=[/SIZE][/B]
:lol3::lol3::lol3: θεοοοος
Ρε Πάνο, ειλικρινά ρε μαν, ζω για να δω κάποτε ΕΝΑ ποστ σου εδώ μέσα που να είναι μέσα στην ακυρίλα #-o:lol:
Μα να μην πετυχαίνεις ποτέ ΟΥΤΕ ΕΝΑ; NOT EVEN FUCKIN’ CLOSE? :lol:
Ο Broderick μοιάζει με την Τουρκάλα με το θεληματικό πιγούνι αποτέλεσμα κατανάλωσης ανδρογόνων?
Οι ακυρίλες έχουν πλάκα όμως.
Ζηλεύετε, ρε μπουζούκια, γι’ αυτό τα λέτε αυτά.
Ντάξει. Οφείλω να παραδεχτώ ότι ο Bach με το Γαιτάνο έχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά εκτός του ντεκαπάζ.
[SPOILER]Αλλά με έχεις πει αλήτισσα, μπουζούκι και γω δεν ξέρω τι θα ακολουθήσει. Λίγος σεβασμός επιτέλους:p[/SPOILER]
Σε παραδεχομαι οσον αφορα τον Bach. Τα αλλα,χωρις παρεξηγηση, εντελως ακυρα!!(ειδικα αυτο με τον Kai Hansen-αυτος μοιαζει σαν γρια μαγισσα με αυτο το πιγουνι που εχει! :p)
Μαλάκα stargazer σταμάτα να ποστάρεις εδώ ή τράβα πάρε γυαλιά να βγάλουμε και 'μεις κανα φράγκο. Γιατί σίγουρα δε βλέπεις… Δεν εξηγείται αλλιώς
Για το Τζάκσον = Νάνα Μούσχουρη Θεός! Κατά τα άλλα μπορείς να διεκδικήσεις επίδομα τυφλότητας!:lol::lol::lol:
Hey Panos? Όπως βλέπεις έχουμε ένα θέμα, νομίζουμε ότι είμαστε στο ρόκιν αλλά στην πραγματικότητα είμαστε [U]εδώ.[/U] Έχουμε γεμίσει μπουζούκια :razz:
Ρε Οπισθοδρομική Κομπανία, όταν αυτά που ποστάρω δώθε θα δοξάζονται, και το ταλέντο μου και η διανοητική μου οξυδέρκεια θα έχουν αναγνωριστεί από όλους, όταν θα βγαίνουνε τα 14χρονα κοριτσούδια και θα ανεβάζουν βίντεο “για τους κομπλεξικούς haters του Παναή του Stargazer” έστω κι αν θα έχω πεθάνει, θα τραβάτε τα κοτσίδια σας που είχατε το μέλι στα δάχτυλά σας και δεν το γλείφατε.
Δηλαδή, πάρε τη μάπα του Kai Hansen. Ωραία? Την έχεις μέσα στον εγκέφαλό σου? Λοιπόν: κούρεψέ τον, βαλ’ του καστανά μάτια, σκούρυνε του το δέρμα για να μη μοιάζει με τους τουρίστες που κάνουνε ηλιοθεραπεία, περασε τον απο ενα scanner και κάνε τη φάτσα του λίγο πιο γερομπισμπίκικη, και τι θα πάρεις? ΤΟΝ ΓΟΝΙΔΗ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ…κάτι αντίστοιχο κάνεις και με τον Χρήστο και την Τουρκάλα. Τι διάολο…ούλα στο πιάτο τα θέλετε?
Αχάριστοι…δεν ξαναποστάρω εδώ πέρα ρε…
[SPOILER]μέχρι να ξαναβρώ ομοιότητα[/SPOILER]
…και μετά ξύπνησες :razz:
This spoiler felt very ominous. Should I start packing to leave the country?
Pano Stargazer ό,τι σκέφτεσαι να το ποστάρεις. Δεν είναι καλό να καταπιέζουμε τις σκέψεις μας.
να σταματήσεις να έχεις προτίμηση στα είδη προικός[SPOILER]σεντόνια[/SPOILER] και δε θα διατρέχεις κίνδυνο
Τώρα μας δουλεύει και το Μαράκι για τα σεντόνια. Excellent.
:lol: :lol: :lol: :lol: να ρε αλήτες ένας καλός άνθρωπος που εκτιμάει όσα έχω προσφέρει σε τούτο 'δω το θρεντ…
Κανονικά τώρα θα έπρεπε να σου κάνω πρόταση γάμου αλλά αφ’ ενός δεν ξέρω τι περιουσιακά στοιχεία έχεις, και αφ’ ετέρου παίζει να κατέβει Αθήνα ο crimson, να με δείρει, να πάω στο νοσοκομείο και να χάσω πολύτιμο χρόνο απ’ το διάβασμα και τα μαθήματα…και στην γ’ λυκείου είναι μεγάλη ξενέρα…
ΥΓ μην πειράζετε τα σεντόνια του Γράκχου ρε…
τραβα διαβασε ρε μαλακα
[SPOILER]η σκεψη ειναι ανυπακοη, αλλα καταληγεις και ΄συ σαν τους σκυλαδες με τα μυαλα που κουβαλας.[/SPOILER]
πανουλη #-o#-o#-o
[SIZE=“1”][COLOR=“White”]μας γαμησες[/COLOR][/SIZE]
και ναι. τα σεντόνια του παππού ειναι μια χαρά