Shadow Gallery. Θεοί
Ναι ρε μποτακι!!!Ναι!!!
Πφφ, δεν το πιασες.
Nα πα να χαθείτε!μια χαρά γούστο έχει το παιδί!
ΗΙΜ ρεεεε!!
(οκ,πια πιστεύω ότι με έχετε μάθει, οπότε μη σχολιάζετε τον πυραμίδα…έχουμε και μία συμμαχία!)
Έτσιιιιι!!!
Η Νεφελη δικαιολογειται γιατι ειναι κοπελα.εσυ?Ρε σοβαρεψου!!!
I am serius.You see? This is my serius look:| :bleh:
χμ…δεν υπάρχει κάποιος κανόνας που να λέει ότι μόνο τα κοριτσάκια ακούν ΗΙΜ, οπότε καλά κάνει και ακούει…
Άλλωστε δε δείχνεις πόσο άντρας είσαι με τη μουσική που ακούς!
Συμφωνω
οι HIM τι σχεση εχουν ομως με μουσικη?
:lol: :lol: :lol: :lol:
Κάνω πως δεν το διάβασα αυτό…
Ναι αλλά το διάβασες :roll:
Metallica
Stratovarius
Fates Warning
Riot
Conception
Kreator
Royal Hunt
Επιτελους μετα την σαβουρα των ΗΙΜ ειδαμε σοβαρες μπαντες απο τον Eagleheart…
Να αρχίσω να λέω μαλακίες και να προσβάλλω αυτά που ακούς εσύ ή θα μου κάνεις τη χάρη να γουστάρεις ότι γουστάρεις και να αφήσεις ότι δεν σου αρέσει ήσυχο?
Ο Πλάτωνας είμαι,όχι ο that’s why
Eνταξει μην τσιμπας…
Κι αλλοι εκραξαν τους ΗΙΜ αλλα σε πειραξε το δικο μου μονο σχολιο…
Με πείραξε γιατί το κάνεις συχνά αυτό και τουλάχιστον το βρήκα ενοχλητικό:) αλλά ντάξει,δεν το είπα για να σε προσβάλλω,τα πρώτα μου ποστς και εμένα έτσι ήταν:p
Τεσπά,peace to us all:)
Η οποια υποτιμηση πηγαινει μονο στο συγκροτημα, οχι στον ακροατη του.
Βασικά άλλο κριτηκή και να πείς δεν μου αρέσει,ή έστω και λίγος χαβαλές,και άλλο το να το υποτιμάς.Δεν λέω ότι γίνεται μόνο απο μία πλευρά,ούτε ότι το κάνει μόνο ένα άτομο,αλλά ας πούμε εμένα(και άλλους) που γουστάρουμε HIM δεν θέλουμε να διαβάζουμε ,όχι αρνητική κριτηκή,φόρουμ είναι άλλωστε,κουβέντα γίνετε,αλλά σχόλια του τύπου ‘τι αίσχος είναι αυτό,βόθρος,κτλ’.Και αυτό υσχίει και για εμένα,εσένα,όλους βασικά.
Να στο πώ έτσι,σκέψου πως σε κάνουν να νιώθεις τέτοια σχόλια για τους Manowar π.χ.
Music is not a dogma,που έλεγε και μια πρόσφατη διαφήμιση:)
Πυραμίδα, οι ΧΙΜ είναι γκέυ, πάρτο χαμπάρι:!: