<3
Αγαπάμε Sadahzinia επίσης:
Καλό… αλλά το rocking είναι καλύτερο
Louis Armstrong
Buddy Guy
[B]James Brown[/B]
James Brown, αν ειναι ο ιδιος ειχε παει συναυλια ο πατερας μου, παιξανε κατι ωρες τα σαππορτ, και βγαινει στις 12 και ολο το κοινο τσαντισμενο, παιζει 15 λεπτα και εκει που ολοι περιμενουν να ξαναβγει βγαινει ενας τυπος και λεει οτι ειναι στο αεροπλανο και εχει φυγει απο ελλαδα. :lol:
Kαλά το πήγαινες αλλά τους tokio hotel τι τους ήθελες?:?
Μου αρέσουν…
Διατιθεμαι να γινω ο πατερας των παιδιων της.
Και εγώ νονός αμα λάχει…:thumbup:
Παντως δεν είδα να ψάχνει…
Και αν σου βγεί λέσβο και θέλει μονο την ουσία σου…?:naughty:
Τι κάνουμε τότες οέο???
Θα τρωγαμε χυλοπιτα:!: Shit happens!
Παντως ωραια η Candace, ωραια και η Liz αλλα:
Ο Metal_Laws μου την ελεγε και αγρια. Ρε ουστ.[-X
Θελω* την Candace!! Πρεπει να οργανωθω! Να αγορασω ολα τα αλμπουμ τους! Πρεπει! Ειναι θεα!
*με ολη την εννοια της λεξης!
Τοτε να πηγαινες στο live τους φιλαρακο:!:
Ρε, αφου στην προηγουμενη φωτο της που εβαλες ηταν λες και ηθελε να μας πλακωσει!:lol: Καλυτερη ειναι σε αυτην την φωτο αλλα σε παραδεχομαι για την παρακατω…:
Ε, αυτες οι τρεις ειναι η Αγια Τριαδα που λεμε (διανυουμε και χρονιαρες μερες). Η Candace ειναι η γυναικα - πειρασμος. Η Liz απ την αλλη, αγγιζει τον ορο γυναικα - γοητεια.
Η Kari παλι, ειναι αυτο που λεμε ‘‘τη βαλσαμωνω για να την κοιταω εις τον αιωνα τον απαντα’’. Τοσο ευθραυστη που φοβασαι να την αγγιξεις.
Ξερω, μου βγαινει το γελοιο / ποιητικο. Back in OUGK mode.
Edit: Και για να βιωσεις ΚΑΙ ΕΣΥ αγαπητε φιλε / αναγνωστη το ανεπαναληπτο, μπορεις να πατησεις το ακολουθο, εκπληκτικο λινκ: http://www.youtube.com/watch?v=DbxMnaOPoBg
Προσφορα της ΓΙΟΥ ΤΙΟΥΜΠ Αλφα Επσιλον :!:
Xm… Κοιτα, στο βιντεακι που παρεθεσες, οταν κανει ζουμ στο προσωπο της στο πρωτο πλανο, μου ηρθε να γελασω!! :lol: Mετα παντως βελτιωνεται η κατασταση…
H Liz στην τριτη φωτο τα σπαει.&-