Φωτογραφίες από αγαπημένες μπάντες

Μολις κερδισες ενα μεγαλο respect.

εδώ σου λέει ο Kvarforth(ο τυπάς που απολαμβάνει την πεολειχία,που απλόχερα του προσφέρει η κοπελιά),σπίτι του ακούει Dido…:roll:

Μωρε καλα τα έλεγε η έρευνα…

http://www.ultimate-guitar.com/news/general_music_news/australian_psychiatrists_study_heavy_metal_fans.html

I’m infected with AIDS
I fuck every day
I kill everything I fuck

ρε. έχει χοντρό χέρι. :-s

όχι ρε…ο Kvarforth είναι πετσί και κόκκαλο…:stuck_out_tongue:
παρεπιπτόντως,μαλακίες λέει η έρευνα…αν ήταν έτσι,ο damnation θα είχε αυτοκτονήσει όντας true to the bone και θα είχαμε ησυχάσει :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Κακεεεεε …:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Χαζοί,ο damnation δε παίζει να αυτοκτονήσει γιατί λερώνει το σπαθί του μόνο με το αίμα εχθρών μη-μεταλάδων.

οι από πάνω βάζουν κόντρες χαχα!

και μία από το 1984 σε live στο Κερατσίνι:

Κάνω πως δεν το διάβασα αυτό!! :evil:

Ελα μωρη ΑΡΡΩΣΤΙΑ!!

Έλα ρε Νεφελόνι… αφού έχω δίκιο. Πουστροχώρα σε όλα της (σχεδόν) είναι.

Νομίζω οτι είσαι λίγο άδικος. Μερικά απ’τα καλύτερα Death Metal συγκροτήματα βγήκαν απο εκεί(και το καλύτερο κατά τη γνώμη μου-BELIAL). Τώρα, μετα απο αρκετό καιρό, αρχίζουν και κυκλοφορούν μερικές γαμάτες μπάντες. Αργά αλλά σταθερά…Για άλλα είδη μουσικής δεν έχω ιδέα. Αναρωτιέμαι αν υπάρχουν hard rock μπάντες σε φάση Witchcraft(του 1ου άλμπουμ), The Group Delusion και Siena Root ή doom μπάντες γενικότερα. Δεν το’χω ψάξει το θέμα ακόμα. Ξέρει κανείς τπτ;;

Ντάξει η Φιλανδία γενικά είναι απάλευτη στην μουσική και βγάζει πουστρογκρουπ με το κιλό, αλλά έχει και ορισμένα καλά. Doom από Φιλανδία οι θεοί Reverend Bizarre αλλά υποθέτω ότι τους ξέρεις αυτούς. Για άλλα γκρουπ δεν ξέρω, ας μιλήσει ο ειδικός. Pot που είσαι?

on topic:

Enslaved

System Of A Down

Apocalyptica

Red Hot Chili Peppers

Stratovarius

Guns N Roses