Τα σπας!
Η Paulaner με μαγια ομως!
ειδικα paulaner μπορω να πιω μεχρι να σκασω και αλλο τοσο, εχει αυτη την αισθηση φρουτου (???) που σου αφηνει στο τελος, που σε μενα τουλαχιστον δρα εθιστικα…
Κλαιω, θελω να μεταναστευσω στο Βερολινο!
ειχα παει αυστρια πριν λιγα χρονια, και πηγα στο μοναστηρι του αγιου αυγουστινου στο salzburg, θυμαμαι εδινες 2 ευρω σου εδιναν μια κανατα του ενος λιτρου και αραζες στην αυλη οπου ειχε κρηνες με μπυρα… ωραια μοναστηριακη μπυρα…
παρτε και μια guiness
πωπω την λιγουρευομαι τωρα
Duvel δοκιμαστε παιδες, θα με θυμηθειτε!
Μου λειψε η Hefe γαμωτο…Εδω ολο με Amstel/Heineken/Fischer/αντε καμια Kaiser τη βγαζουμε…
Θελω μια Franziskaner ή μια Paulaner ΤΩΡΑ.
παγωμενη να ναι και οτι θελει ας ειναι:)
φλώροι όλοι σας …
Γραφει Hefe --> ειναι καλο.
Paulaner,Duvel,Guinness & Franziskaner που αναφερθηκαν στις τελευταιες
σελιδες ειναι φοβερες μπυρες!Δυστυχως τις βρισκεις μονο σε κανα Καρφουρ(Στην αλλη
μερια της Πατρας ειναι το μπουρδελο) ή σε καμια ψαγμενη καβα με τιμη 5πλασια.
κάπως έτσι !!!
πωω κατέβασα και μια erdinger πριν λίγο μια χαρά
Εχω δοκιμασει παρα πολλες μπυρες , πολλες καλες αλλα και πολλες μαλαστουπες , η συνη8εια ομως με τραβαει στην Heineken , h Amstel με αναγκαζει μετα απο κα8ε μπυρα να παω τουαλετα σααααπια :lol:
Υ.Γ. Καλοκαιρακι τραβιεται πολυ η Corona
Υ.Γ.2 εχω πληρωσει κατι μοναστηριακες πανακριβα , ακομα κλαιω τα λεφτα μου
προτιμω πια οταν βγαινω εξω, να πινω λιγες μπυρες, ποιοτικες και ας ειναι ακριβες, παρα να δινω τα ιδια φραγκα για αμστελ, πρασινες και λοιπες υποτιθεμενες “μπυρες”, απλα και μονο γιατι θα πιω περισσοτερο.
μικρος κοιταγα ποσοτητα, τωρα ποιοτητα και μονο…
HEFE WEISSBIER!!!
Κι εγω την βρισκω με καλες ακριβες μπυρες κλπ, αλλα καλοκαιρακι στην ταβερνουλα οταν σκαει ο μυθος ειναι αλλο πραγμα 8)
Πρώτες πρώτες όλες τις κόκκινες και την forbidden fruit.
Μετά όλες τις άλλες εκτός των μαύρων
Hoegaarden Forbidden Fruit? :bounce:
Υπάρχουν πολλές ωραίες μπύρες, θέλω να τις δοκιμάσω ΟΛΕΣ 8O
αλλά σε αυτήν ας πούμε δε μπορώ να αντισταθώ::vibrate: =P~
Απο τις πιο συνηθισμενες συνηθως Heineken ή Kaiser, αλλα μ’αρεσουν πολυ Warsteiner, Budweiser και Urquell!
Ωραιος ο Σαρουμαν!Και οι 4 ειναι υπεροχες!
Να προσθεσω Paulaner Salvator !