Τι μάρκα μπύρας προτιμάτε;

xaxa συμφωνω για τα μπάν.

Σολ γνωστή μπύρα. Τώρα τη γνώρισες; Καλή μπύρα.

Η Guinness είναι ο ορισμός της μπύρας. Αξίζει να τη πίνεις μόνο από βαρέλι αν και αλλοιώνεται πολύ κατά τη μεταφορά. Το κουτί έχει μέσα το πλαστικό μπαλάκι που απελευθερώνει αέριο για να δημιουργηθεί ο κλασσικός αφρός ( λίγο fake δηλαδή). Λένε ότι η Guinness είναι καλής ποιότητας μόνο αν μπορείς να σχηματίσεις το αρχικό σου πάνω στον αφρό. Και βέβαια αν πιείς Guinness στην Ιρλανδία (ειδικά εκεί που παρασκευάζεται) βλέπεις τη ζωή αλλιώς.

Σουτ ρε :stuck_out_tongue:

Hπια γκινες μια φορα που πειναγα και χορτασα.

Θα χρησιμοποιήσω τα λόγια ενός σοφού Ιρλανδού: “Guinness is good for you. It makes you strong”

καμια.η μπυρα κανει κοιλιες:p

Forbitten Fruit , απτις καλυτερεσ μπυρες που κυκλοφορουν
Duvel

Amstel

Ban & Ξυλο! :stuck_out_tongue:

Warsteiner ειπαμε ? Μαλλον οχι.

Αmstel Bock και Corona:D

Μπυρες πίνεις η λεμονάδες?:stuck_out_tongue:

πφφφφ[-X

εξυπναδες[-X

το αστειο με τις λεμοναδες δεν κολλαει στην αμστελ μποκ.

εγω ειμαι φασης paulaner και erdinger και απ’ τις φθηνες αμστελινγκ.

John Smith’s
Krombacher
Corona
:drunk:

Paulaner… και Amstel στο Τηνιακό 1,50 ευρω και μετά πρισμένος για 2 μέρες :stuck_out_tongue:

Heineken. Η Amstel φουσκωνει. Ετσι κι αλλιως ομως αμα το τσουζεις την μπυροκοιλια δεν την αποφευγεις.:lol:

Franziskaner ασημένια!

Μετα απο συστηματικη μελετη, μπορω να πω οτι η καλυτερη μπυρα που παρασκευαζεται στη χωρα που ζουμε ειναι η Φισερ.

Εδιτ: Γενικα δεν εχω προτιμηση στις μπυρες, καθε μπυρα υπαρχει για διαφορετικη ωρα/στιγμη, αλλα να αναφερω στο τοπ-10 μου Meissel’s Weisse και Νewcastle Brown Ale (μικρη θεα!)

murphy’s μαυρη…

Ωραιος ο αποπανος. Απο τις αγαπημενες μου!

Μία αρκετά καλή μαύρη είναι και η ελληνική Craft