Γκεη η Λα Τραπε. Δλδ δες ποτηρι. Αλλα και στη γευση δε ειναι τπτ ιδιατερο.
Σιωπη Φωτεινη.[-X
Α επισης η Γκινες δεν μ’αρεσει.
δε ξες τι λες… που να πιεις και την τετραπλης αποσταξης…
Aυτη ειναι που χει κανα 45ευρω?
Eχω κοψει το αλκοολ.Ειμαι εντελως γκεη
στην καβα κανα δεκαυερω…σουπερμαρκετ την εχω βρει 6 ευρω
καλα θα της δωκω αλλη μια ευκαιρια, αλλα θυμαμαι που την ειχα παρει once και δεν μου αρεσε. Πλας γκεη ονομα.
παντως εκει στην φραπεδουπολη (σας) βρηκα την samichlaus :
14 % αλκοολ… ιδιοτροπη μπυρα, δυνατη καραμελωμενη γευση, πιο πολυ σαν ποτο ειναι…
Σοφά τα λόγια του Isis.
Άλλα 6 ευρώ γαμώ, δλδ 3,5 Paulaner.
Εχει πιει κανενας KELT ? μαυρη μπυρα ειναι και ειχα πιει στην Τσεχια . Αν ξερει κανεις καβα η οτιδηποτε στην Αθηνα που να χει , τον αγαπαω … Απιστευτη μπυρα , παταει κ την πολυαγαπημενη GUINNESS κατω δηλαδη
Χαχαχαχαχα σήκω φύγε ρε μαλάκα που είδες μπυροθρεντ και αμέσως να ποστάρεις
Οφίσιαλ λατρείας ο ΒΒΒ!
εγω ηπια belzebuth πριν δυο-τρεις μερες
αντιγραφω:
Τύπος: Strong Ale
Χρώμα:Καστανόξανθο
Αλκοόλ:13%
Γεύση:Βυνώδης, φρουτώδης
Χώρα Προέλευσης:Γαλλία
Η πιο δυνατή μπύρα lager στον κόσμο! Μια extra strong Ale Γαλλικής καταγωγής που προκαλεί τόσο με το όνομα, όσο και με τη γεύση της. Η Belzebuth διακρίνεται για το έντονο και πολύπλοκο άρωμά της, που προκύπτει από τα στελέχη των ζυμών, αλλά και από τρεις διαφορετικές ποικιλίες βύνης που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή της. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι κατά την παρασκευή της, δεν προστίθεται αλκοόλ, ούτε αφαιρείται νερό, και το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό. Έχοντας 13% αλκοόλ, απευθύνεται στους τολμηρούς λάτρεις της μπύρας και σε όσους αναζητούν μια πραγματικά δυνατή και γεμάτη γεύση, με έντονη την αίσθηση του αλκοόλ μέχρι το τέλος.
Για μενα ηταν καλη. Αλλα αρκετα εντονη μυρωδια και γευση για τα γουστα μου. Καλη παντως.
Bleedin ase ta gkomenilikia kai pes mou pou tha vrw stin athina
paulaner salvator. μια φορα την εχω πετυχει ομως:(
Εμ ναι.Εμαθε και η Φενια.
Που ζεις ρε ! Την εχω δει σε 4-5 μαγαζια (καβες-σουπερ μαρκετ) στην Πατρα.
Δεν θυμαμαι αν το εχω ξαναποσταρει αλλα φετος το καλοκαιρι η μπυρα-λατρεια ηταν αυτη. 8,4%
εννοω σε μαγαζια,οταν καθομαι. σπιτι δν πινω μπυρα γιατι δεν με τρελαινει. αυτη την ειχα πετυχει μονο μια φορα στο τιθορα
Tι καλή απλά! Αφού με 250 ml την “άκουσες”!
Βασικά, πίσσα και πούπουλα στις μπύρες που έρχονται σε μπουκάλι ή ποτήρι < 500 ml.
Δεν θα ξαναπάρω Murphys, Guiness.
Παραείναι πικρές για μένα, ειδικά η 2η.
Οι υπόλοιπες εκ Ιρλανδίας έτσι είναι;
Ρε πόσο γαμεί η Paulaner να πούμε! Και η Franziskaner βέβαια… Και η Weihenstephaner τώρα που το σκέφτομαι… Και η Aventinus… Και…
WEISS ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ!!!