Τραγουδια για ξυλο

Sodom - Remember The Fallen
Bolt Thrower - World Eater
Cannibal Corpse - Hammer Smashed Face
Slipknot - The Blister Exists
The Exploited - Beat The Bastards
Deicide - Satan Spawn, The Caco-Demon

Aκριβώς η ατάκα που έλεγε η γιαγιά μου στη μάνα μου όταν αυτή άκουγε παλιά τέρμα το Child In Time και άκουγε τα “Ααα ααα α!!” του Ian Gillan.

Και δεν είναι τρόπος του λέγειν. Μου το έχει διηγηθεί αυτολεξεί.

Δεν εννοώ τίποτα παραπάνω από αυτό που λέω

Clash - Should i stay or should i go

Για να είμα ειλικρινής σε περίμενα πιο σοβαρό παιδί Βασιλάκη :-k :-k

Mαμά δώστου ένα περιοθώριο, μικρός είναι ακόμα! :lol:

Κτσεχάσατε Hate Eternal ω ρε.

Το ιδιο με τη γιαγια σου παιζει να λεει κι ο bluezlick οποτε ακουει Gillan… :lol:

Να σοβαρευτουμε λιγο…οι Priest το εγραψαν το κομματι…ειναι σαν να λες το Hallowed Be Thy Name ειναι βαρετο απο Maiden αλλα απο Cradle Of Filth Γ Α Μ Α Ε Ι!!!

Nothing Is Everything- DEATH

Relentless-STRAPPING YOUNG LAD

Raining Blood-SLAYER

Dyers Eve-METALLICA

και απειρα αλλα…μπορει να επανελθω!!!

:roll: :roll: :roll:

Λυπαμαι…

Mη μπερδευεις την βουρτσα με το αλεξικεραυνο.
Πως γινεται να σου αρεσει ενα τραγουδι αν δε σου κανει κουκου ο καλλιτεχνης?
Μη κρινετε ολοι με τα δικα σας δεδομενα.Υπαρχουν και ανθρωποι που δεν γουσταρουν και πολυ τους πριστ

ουτε εγω γουσταρω πολυ τους πριστ…γουσταρω το Painkiller album και καποια χυμα κομματια αλλα αυτο που ειπες δεεν παυει να ειναι ιεροσυλο…:slight_smile: :slight_smile: :wink:

Για εσενα :wink:

:smiley: :smiley: και για τον μισο πλανητη…8) 8) :stuck_out_tongue:
Τεσπα οι Death μιας και το συζηταμε εχουν απιστευτα κομματια για ξυλο…Scavenger, Spirit Crusher, Symbolic και μπορω να λεω μεχρι αυριο…:wink:

Και για τον αλλο μισο η μαντονα ε?:wink:
Πραγματικα μην κανεις σαν τους γνωστους οπαδους των Μπαναναγουορ

[SIZE=“6”]Οι Priest δεν μου κανουν κουκου ρε παρτε το χαμπαρι[/SIZE]

:lol: :lol: :lol:

καλα χαλαρωσε μην τα περνεις…παντως αν νομιζεις οτι αυτο με την Madonna στεκει εδω τι να πω…τοσα καταλαβαινεις τοσα λες…τεσπα δεν ασχολουμε με αυτο…οι Priest ειναι για τον πεουλακο…κουκου…:smiley: :lol:

Απλα θελω να σου εξηγησω οτι οπως οι οπαδοι της μαντονας θεωρουν την μεταλ για τον πουτσο κλπ κλπ κλπ κλπ (που ειναι πααααααρα πολλοι ε) αλλοι τοσοι θεωρουν τους πριστ θεους οποτε δεν εστεκε το οτι το θεωρει ιεροσυλια ο μισος πλανητης.
Οσο για το ποσο καταλαβαινω…ασε να το ξερω εγω :wink:

Lepon on-topic:
Pantera-Cowboys from hell, Domination, Fucking Hostile
Judas Priest-Painkiller, All guns blazing( exw kati “tales from the pit” me to painkiller stin Portogalia…)
WASP-Chainsaw Charlie
Metallica-Whiplash
Slayer-War Enseble
Annihilator-W.T.Y.D.
Testament-POLLA

Ayta mou’rxontai gia tin wra.

τεσπα επειδη παρεξηγουμαστε χωρις λογο καλυτερα να ληξει εδω και να τελειωνει η δουλεια! Δεν ξερω αν συμφωνεις παντως το βρισκω ως την καλυτερη λυση γιατι το φορουμ οσο καλο κι αν ειναι δεν υπαρχει αμεσοτητα…:smiley: ση για!

Απλα μου τη δινει το οτι παντα κρινουμε με τα δικα μας ακουσματα.
π.χ ο φριντομ θεωρει καλυτερο το AMOLAD απο το Νumber of the beast (:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )
o Τhe Ripper δε δεχεται οτι υπαρχει αλλη μπαντα εκτος απο τους Μanowar

Τι θα κανουμε δηλαδη θα τους παρουμε το λαιμο?
τη λεξη “γουστο” μερικοι δεν την ξερουν και νομιζουν οτι επειδη αρεσει κατι σε αυτους ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ να αρεσει και σε ολους

τωρα μιλας σωστα!