Ποιό τραγούδι θα στέλνατε στον Άρη?

ε είναι λίγο άδικο για μερικα συγκροτήματα το thread. Εφ’οσον ζητούνται κομμάτια για να “γνωρίσει music upon earth”, δεν μπορούμε να στείλουμε ούτε Coroner, oυτε Voivod, ούτε Eloy, ουτε Depressive Age, ούτε Van Der Graaf Generator, ούτε Hawkwind, ουτε GWAR, oυτε Diorama κλπ κλπ.

Γτ καλε αμα στελναμε

GWAR μετα Manowar και μετα οποιαδηποτε αλλη μπαντα πιστευω θα δειχναμε στους εξωγηινους την εξελιξη του ανθρωπινου ειδους!

On Topic Mode: Echoes

Monster Magnet-King of Mars

Οποιδηποτε συνθημα της Super3…ειναι ολα ομορφα…:smiley:

Το “Αρη Αρη εσυ εισαι το καμαρι”.

το “i will be heard”. 8)

Kelly Family-Fell in love with an alien :smiley:

Ωραία !Για να γνωρίσουν τον πολιτισμό μας είπαμε όχι για να πιάσεις Αρειανή γκόμενα…:lol:

:lol2: :har: :drunk:

:lol3: :lol3: :lol3: :lol3:

life on mars-david bowie,τι άλλο

Shine on you Crazy Diamond, και το Ommadawn του Mike Oldfield για μένα… (εντάξει, αφού είπαμε ένα, το δεύτερο θα το έστελνα στην Αφροδίτη ή στον Κρόνο… χμ, τώρα που το σκέφτομαι στον Κρόνο θα έστελνα το “you spin me round”, ταιριάζει)!

χαλαρα το …ALIEN HIP-HOP των Planet X

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

θα το ακουσουν και θα παραδωσουν ψυχη…

To “Change Of Seasons” για να μάθουν τι θα πει μουσική και να έρθουν στη Γη να σκοτώσουν τον ChrisP

συμφωναω…:smiley:

Ω ναι! Κι εγώ!

Το STARGAZER, για να καταλαβουν οτι εγω ειμαι ο Αρχοντας του Συμπαντος

Αμα τους στειλουμε αυτο, θα το θεωρησουν επιθεση εναντιον τους και θα ερθουν στη Γη να σκοτωσουν ολον τον πληθυσμο της… :stuck_out_tongue:

Αυτό

με μετάφραση στους στοίχους για να καταλάβουνε τι πρόκειται να βρούνε στη γή

Pink Floyd - Brain Damage για να δώσουμε rendez-vous στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης :stuck_out_tongue: .