Αποφεύγω περίτεχνα τον σχολιασμό του video αλλά παραμένω off topic Μια και μιλάμε για 300,έρχεται μια καινουργια ταινία,“meet the spartans” ή αλλιώς epic movie 2 και προβλέπω να είναι άγρια πατάτα.
δεν την εχω δει.εχω δει μονο το πρωτο αλλα μηπως επρεπε να ειχες δει το πρωτο πριν την δεις ?
Περι πατατών ταινιων:Οσκαρ στην συγκεκριμενη κατηγορία πρεπει να πάρει και το Batman με τον Κλουνει.Είναι η μονη ταινια στην οποια σηκωθηκα και έφυγα στην μεση της προβολης της στο σινεμα.Ετσι απλα δεν την αντεχα.
ωχ τη βλεπω να ερχεται τη μα***ια…το ενα ηταν χοντρη κοτσανα!!!
Άσε,ακόμη κλαίω τα 7 Ε που έδωσα…θέλει πραγματικά ταλέντο για να φτιάξεις τόσο κακή ταινία !
εμενα γενικα μου την εδινε ο μπατμαν,αλλα καλη ταινιουλα ηταν η συγκεκριμενη…
υπηρξαν πολυ χειροτερες οι πιο παλιες της σειρας.
οντως…αναρωτιεμαι ποιος τις εγκρινει πριν κυκλοφορησουν.
Μα αυτες είναι οι καλύτερες!!!Tim Burton respect!!!(οι 2 πρώτες)
Το Meet The Spartans είναι ήδη στο τοπ 100 των χειρότερων ταινιών στο imdb. Όταν είδα το τρέιλερ είχα ξεράσει από τα γέλια αλλά τελικά είναι άλλη μια κάφρική πανηλίθια κοτσάνα.
Όσον αφορά την ταινία 300, εμένα μου άρεσε αρκετά. Όπως είπαν και κάποιοι άλλοι ήταν απλά μια ταινία βασισμένη σε κόμικ και τίποτα παραπάνω. Εγώ μάλιστα είχα διβάσει το κόμικ και γούσταρα πολύ.
Αυτό με τα τέρατα που αναφέτε πολλοί δεν μπορώ να το καταλάβω με τίποτα. Νομίζω ήταν προφανές για ποιο λόγο έγιναν αυτά τα εφέ. Για συμβολικούς λόγους. Έτσι γίνεται συνήθως στα κόμικ. Τους κακούς τους κάνουν άσχημους και τους καλούς φετόνια όλους. Τον Ξέρξη ας πούμε τον έκαναν 5 μέτρα ψηλό για να δείξουν ότι αυτός είναι ο κυρίαρχος του κόσμου, όπως φερόταν να είναι εκείνη την εποχή ο Ξέρξης. Φυσικά και δεν υπήρχαν τέρατα τότε. Έλεος! Όταν πηγαίνετε μερικοί να δείτε μια ταινία δεν χρειάζετε να την παίρνετε τοις μετρητοίς. Ας είμαστε λίγο ανοιχτόμυαλοι. Υποτίθεται ότι είναι τέχνη στην τελική.
Ναι κι εγώ όταν είδα 1η φορά το trailer γέλασα αρκετά.Αλλά είναι ίδια φάση με το 1ο epic movie πιστεύω…βάζουν στο trailer 5-6 αστείες ατάκες που όλες κι όλες αυτές είναι σε όλη την ταινία και η υπόλοιπη ταινία είναι για τα μπάζα !
δεν αντιλεγω…αλλα απο παιδια ειχαμε σχηματισει μια αλλη εικονα για τους 300,το Λεωνιδα και τους Περσες.
λογικο ειναι να μας φαινεται καπως περιεργος ο τροπος που παρουσιαζονται στην ταινια…
Η χειρότερη ταινία όλων των εποχών, που της ανήκει ο συγκεκριμένος όρος και επίσημα, είναι το Plan 9 From Outer Space του ανεκδιήγητου Ed Wood (του οποίου τη ζωή έκανε ταινία ο τρομερός Τιμ Μπάρτον και είναι και ταινιάρα. Παίζει ο Τζόνι Ντεπ) το 1959.
Καλά μιλάμε για πολύ b movie και τρελό cult !
Έέέέέέέτσι… Εγώ τη λατρεύω!
Αναμφίβολα από τις ταινίες που πρέπει να δει κάποιος πριν πεθάνει. Όπως και το εμετικό Pink Flamingos του τρελού Τζον Γουότερς ή το θεοκάφρικο Cannibal Holocaust του Ρουτζέρου Ντεοντάτο. Πιθανόν να έμπαιναν και αυτές εύκολα στις χειρότερες όλων των εποχών αλλά έχουν αυτό το κάφρικο που τις κάνουν καλτ και γουσταρεις και λίγο στην τελική.
Εχω δει απειρες βλακειες και πλεον ειμαι αρκετα προσεκτικος, απλα θελω να ρωτησω αν ειμαι ο μονος που εχει να δει καλη ταινια στο σινεμα κατι μηνες. (Με εξαιρεση το 4 μηνες 3 εβδομαδες 2 μερες ή οπως τελος παντων λεγοταν αυτο το Ρουμανικο που ηταν πολυ ωραια ταινια.) Η ποιοτητα κανει μακροβουτι γαμωτο και οι λιγες καλες ταινιες που βγαινουν δεν προμοταρονται ιδιαιτερα.
Το Φαντασμα της Οπερας (η τελευταια)…
Μιλαμε για αισχος αν και σαν παραγωγη ηταν πολυ αξιολογη.Οποιος εχει διαβασει το βιβλιο και δει αυτη την ταινια θα εξοργιστει με τις ανακριβειες που εχει μεσα!Χαλαει ολη την υποθεση… [-X
εεεεεεεεεεεε
MAD MAX ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
σβηνει σχεδον οτι action hero εχει βγει την τελευταια δεκαετια.(βασικα εχει βγει κανενας?:lol: :lol: )
λιγα για το BRAVEHEART.εκτος αν θελεις να σκασουν σπιτι σου καμια κατοστη σκοτσεζοι και να σου δειξουν τον κωλο τους!!! :lol: :lol: :lol:
Εγώ σχετικά πρόσφατα είδα το ορφανοτροφείο που ήταν μια αρκετά καλή ταινία και δεν μετάνιωσα τα λεφτά του εισιτηρίου !
Εγω τελευταια ταινιαρα που ειδα στο σινεμα εδω χαμου,γιατι ως γνωστον δεν τις φερνουν ολες,ηταν το
“Η θαλασσα μεσα μου” με τον Χαβιε Μπαρδεμ.Ειχε παρει και οσκαρ ξενογλωσσης.
Δεν αναφερω χολιγουντιανες γιατι αυτες εχουν σπρωξιμο απο παντου.Α και το Βαβελ μαρεσε παρα πολυ.
Θα συμφωνησω με λεντ η ποιοτητα εχει παει περα απο τη θαλασσα που λεγανε και τα ελβς.
Την Πέμπτη βγαίνουν τα:
-Sweeney Todd του Τιμ Μπάρτον με τους Τζόνι Ντεπ και Ελένα Μπόναμ Κάρτερ
-I’m Not There του Τοντ Χέινς με τους Χιθ Λέντζερ, Κρίστιαν Μπέιλ και Κέιτ Μπλάνσετ
-Cloverfield του Ματ Ριβς με τους Μάικλ Σταλ Ντέιβιντ και Λίζι Κάπλαν
-The Darjeeling Limited του Γουές Άντερσον με τους Όουεν Γουίλσον, Άντριεν Μπρόντι και Τζέισον Σουόρτσμαν
Ευελπιστώ ότι οι εν λόγω ταινίες θα είναι τουλάχιστον πολύ καλές.
Το El Orfanato ήταν όντως εξαιρετική ταινία. Από τα καλύτερα ατμοσφαιρικά θρίλερ που έχω δει εδώ και πολύ καιρό.
Τέλος, σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι έχει πέσει η ποιότητα ταινιών. Έχω δει μερικές εξαιρετικές ταινίες τα τελευταία 2 χρόνια. Ενδεικτικά αναφέρω τα Zodiac, Eastern Promises και The Lives Of Others. Απίστευτες και οι 2!
(Θα έλεγα και περισσότερες αλλά θα είμαι τελείως οφ τόπικ:D)