Η χειροτερη ταινια που χετε δει

Πριν δω την ταινία είχα δει τη θεατρική παράσταση. Βλεπόταν. Η ταινία πραγματικά είναι [B]γτπκ[/B]

Ψάξε να βρεις την original των 60’s με Michael Caine. Είναι αρκετά καλή!:wink:

Freddy Got Fingered
πανω απ ολα
εμετικος τομ γκριν
οπως παντα :slight_smile:

Σκουπίδια υπάρχουν πολλά. Freddy Got Fingered όμως ένα !

Απο εκεί και πέρα πρόχειρα μου ερχονται στο μυαλό, μεγάλα “έπη”…όπως Scary Movie 2 και 4, Batman and Robin, Police Academy: Mission to Moscow, Speed 2, Do You Like Hitchock, The Stendal Syndrome, Aenigma, Wax Mask, A Cat In the Brain, Voices from Beyond, Catwoman, Armageddon, Pearl Harbor, Bad Boys 2, Pluto Nash και η λίστα δεν τελειώνει…

ευτυχως δεν εχς δει ΠΑΡΑ πολλα. το πιο προσφατο ομως και χειροτερο ηταν το [B]DRIFTWOOD[/B]. ΜΑΚΡΙΑ! φτου φτου! το ασχημο ειναι οτι το διαλεξα εγω και εφαγα και την καζουρα αλλα τι να κανω? απ εξω ελεγε κατι για βραβεια σε φεστιβαλ τρομου και τετοια! η μαλακια ειναι οτι μετα το εψαξα στο ιντερνετ και δεν εχει κερδισει τιποτα…

[B]Εpic Μovie[/B] και [B]Robin Hood Men in Tights [/B]

το δευτερο δεν το εχω δει ολοκληρο ,αλλα συνεχεια το βαζει το μεγκα τα σαββατοκυριακα , λεω αντε να δω λιγο μπορει να εχει πλακα .και καθε φορα το μετανιωνω

το επικ μουβι αρχισε καλα ,αλλα λιγο πριν τη μεση εγινε τοσο μα τοσο βαρετο, ολα τα αστεια τα ξεχειλωναν οσο δεν παει και ετσι η ταινια κερδισε επαξια μια θεση στις ταινιες που προτεινω σε οσους θελω να τους εκδικηθω

8O8O8O8O8O

Μιλάμε για ΕΠΟΣ ρε!!! Μήπως το έχεις πάρει με κακό μάτι;;;

Πράγματι έκπληξη…το Men in Tights είναι από τις καλύτερες του Mel Brooks και στάνταρ μοναδική…μόνο που βλέπεις Blinkin’ και ακούς τις ατάκες του, σκορπάς…

Πάντως εκτός από το Anticristo του Von Trier το οποίο ήταν η τελευταία μαπέ σινε-έξοδος συνοδευόμενη από κλάμα χρημάτων, αυτά που δεν μπόρεσα ποτέ να δω είναι τα Πιράνχας, ιδίώς το 2 ήταν τραγελαφικό με τη χείριστη έννοια…μπρρρρρ…και μόνο που το σκέφτομαι…

ολοκληρο δεν το εχω δει ειπα ,αλλα μονο που βλεπω να γινεται δεκα φορες αυτο

• πως σε λενε
  • ατσού
  • γιτσες

δεν μπορω να γελασω

Robin Hood Men in Tights <3 <3

αυτος με την κινουμενη ελια ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ :smiley:

men in tights είναι όλα τα λεφτά ,πρέπει να αναθεωρήσεις! μεγάλη σαπίλα που είδα τελευταία ήταν το “απώλεια”…και τα 4.5 ευρώ που έδωσα ήταν τσάμπα! ( εννοείται οτί πήγα με γυναίκα και το είδαμε, σιγά μη διάλεγα αυτό το πράγμα εγώ:p)

Ένα δάκρυ μόλις κύλησε.
ΑΝΗΡ.

απο γνωστες ταινιες το paranormal activity…

δεν το θεωρω “χειροτερη ταινια” που εχω δει αλλα πατατα ηταν ουσιαστικα που ομως αν την εβλεπες υπο καταλληλες συνθηκες (οπως και την ειδα εγω) μπορουσε να σου κρατησει καλη συντροφια και αφοτου τελειωσει…

[SPOILER]τελευταια σκηνη κλανιδι κι ετσι, ειδικα αν μενεις μονος σ σε ενα σπιτι απομονωμενο με φιλους σ και εχετε και τη διαθεση να φοβηθειτε :lol:[/SPOILER]

Αυτές τις 2 ταινίες είμαι αμαρτία να τις βάζεις δίπλα δίπλα. Το Men in Tights είναι απλά θεικό.

γαμα τα εχει πέσει αμπαλοσπορος στο rocking…

Nα προσθεσω και αλλη μια ‘‘πιπα’’,το’’ The Singing Detective’’.Α πα πα,Παναγια μου!!!

Kι εκει που νομιζα οτι με την μαλακιαρα το 2012 ειχα πιασει τον απολυτο πατο,τολμησα και ειδα το The Battle for Los Angeles και νταξει η λεξη “εμετικος” εχει αποκτησει πλεον νεο ορισμο.Οχι οτι περιμενα κατι καλυτερο ειναι η αληθεια απο το να δω αμερικανους να σωζουν παιδακια,φιλους πεζοναυτες και τελικα τον κοσμο ολοκληρο απο ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ φυσικα,αλλα νταξει εχοντας δει αρκετα παρομοια,νομιζω πως μ αυτο λογω και pov αισθητικης επιασε τον απολυτο πατο εμετικης στρατοκαυλης πατριωτικης αμερικανιας με ο,τι κλισε μπορει να φανταστει ο καθενας σας.Συνισταται σε οσους τους σηκωνεται με τα κατορθωματα του Ραμπο,για τελειωμενα ΕΠΟΠ, σε οσους ειναι καυλωμενοι με οπλα και εκρηξεις και οσους γουσταρουν βιντεοπαιχνιδια first person shooters.Εγω βρηκα την απολυτη τυριλα για φετος.Γιεα.

απο τον μπασιστα του οζζυ…
ισοπαλία στην κορυφή…
[B]demolition man / Judge Dredd[/B]

+1000000000000000

3 οι προτασεις

1. Μ’αρεσουν γενικοτα οι κολλεγιακες χαζοαμερικανοταινιες. Εκεινη η παρωδια των 300 ειναι οτι χειροτερο εχω δει στη ζωη μου σε κωμωδια, δεν πρεπει να γελασα σε ουτε μια σκηνη

2)Valhalla’s Rising. Ακους το ονομα, βλεπεις το τρεηλερ, λες επος-ξιφος-αιμα-σφαγη-μπαθορυ. Πρεπει να περνανε 20λεπτα στην ταινια που δεν μιλαει κανενας. Πρεπει να εχει μια σκηνη που ειναι 15 τυποι στο καραβι και τραβανε κουπι προς τον ηλιο μεσα στην ομιχλη επι 15 λεπτα χωρις να ανταλλαξουν λεξη. Αδιανοητη.

1. Μαυρο Λιβαδι, ελληνικη ειναι αυτη, μου’χε φανει ενδιαφερον το θεμα, ενας γενιτσαρος ξεμενει σ’ενα μοναστηρι και ερωτυεται μια καλογρια, λεω θα το δω, μ’αρεσουν και τα ιστορικα, και μετα πηξαμε στη σκοτεινη κουλτουριαρικη low-budget-ιλα. Το σεναριο να μην το σχολιασω.