Κορυφαιοι καλλιτεχνες που δεν σας αρεσουν

Μeshuggah.

Ναι, είναι παίκτες. Ναι, είναι εντυπωσιακοί. Ναι, μου προκαλούν πονοκέφαλο. Ναι, το Chaosphere δεν το αντέχω για πάνω απο τέσσερα κομμάτια. Αν έχω καλή διάθεση.

dn 3erw an einai korufaioi pantws aresoun se pollous … :stuck_out_tongue_winking_eye:
dn m aresoun loipon oi MAIDEN, SLIPKNOT, TOOL emmm autoi :stuck_out_tongue:

ελληνικoυς χαρακτηρες :stuck_out_tongue:

mairlyn manson οχι ότι τον θεωρώ κορυφαίο βέβαια,Slipknot(επίσης) και φυσικά οι Tokio hotel(φυσικά και δεν είναι κορυφαίοι):wink:

sex pistols, περα απο το anarchy in the uk τπτ δεν μαρεσει
και παλι ρισπεκτ ομως

placebo
the killers (μονο το hot fuss εχω ακουσει)
nirvana (περα απο καποια τραγουδια)
maddona:p

SLAYER…Κανένα πρόβλημα με thrash, ίσα ίσα μ’ άρεσουν πολλές μπάντες…Υπάρχει όμως πρόβλημα με τους σλειερ:p

black sabbath , blind guardian , pink floyd …

• 1

Περα απο 3-4 τραγουδια τους που γουσταρω, μου τη δινει το υφακι τους.

bob dylan

κρεμαλα

γκιλοτινα:p

Νικος Μιχας.

γιατι ρε φιλε? μηπως δεν σ’αρεσει το ροκ?

Καμια σχεση ρε φιλος,απλα δεν μ αρεσει ο πολυς πειραματισμος και τα μεγαλεπηβολα κονσεπτ.Ο Μιχας,ειδικα την πρωτη περιοδο,ηταν πολυ επηρεασμενος απο Bowie και δε του βγηκε.Μετα τον 4ο δισκο αρχισε να αποκτα ταυτοτητα και προσωπικο ηχο.Το “Παρτυ” ειναι πιο ωμο και ακραιο γενικα,αλλα ακουγεται ανωριμο μπροστα στα μετεπειτα αριστουργηματα,αλλα νταξει δεν ειναι στο στυλ μου πολυ,ΡΗΣΠΕΚΤ ομως.

To M******O ειναι το αριστουργημα να υποθεσω???:lol::lol::lol:

o drummer του ήταν προγκρεσιβάς από τους λίγους παλιά…:lol:
αλήθεια.
κυνήγαγε το 98 τον portnoy να του υπγράψει πιατίνια…:lol:

Megadeth
Η φωνη αυτου του λιμοκοντορου με χαλαει απιστευτα.

hmmm nirvana,nickelback (lol) και…doors… 8)

Led Zeppelin, Pink Floyd, Black Sabbath, Dream Theater, Deep Purple.
No disrespect σε κανέναν τους, απλά δεν θα βάλω ν’ ακούσω αν είμαι μόνος μου και μπορώ να βάλω ό,τι θέλω ας πούμε.

:lol::lol: So true!! 'Εχουν και κάποια τραγούδια που μου αρέσουν αλλά η φωνή του Mustaine δίνει ελπίδα σε κάθε wannabe τραγουδιστή - συναχωμένο ότι μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά…