Πολλους φαν εχει ο whitecross . Κριμα που δεν συνεχιζει ακομα …
Ε φιλος σου ειναι πες του να γυρισει
Δεν ειναι φιλος μου . Απο το λιγο που ηταν στο φορουμ πολυ τον πηγαινα . Γενικα μου αρεσε που σου την ελεγε . Ειχε τρελη φαση .
Aν θεωρεις το “Ο τζακσον ειναι παιδεραστης γιαυτο δεν αξιζει η μουσικη του” επιχειρημα στο να μου την πει καποιος τοτε μιλαμε οτι εχεις ακριβως το ιδιο δεικτη νοημοσυνης με αυτον
Καλα οκ μην θυμωνεις . Δεν χρειαζετε να βγαινεις απο τα ρουχα σου . Αυτο το ειπα επειδη σου την ελεγε γενικα και εσυ τα επερνες . Και επιχειρηματα οπως τα παραπανω παρεθετες και συ στο τοπικ τον μανοβαρ (κλανοβαρ , babyoiler και τετια ) οποτε αστο καλυτερα .
Δεν ειναι επιχειρημα το να θεωρω μια μπαντα γραφικη για την εμφανιση που εχει?
Πιστεψε με οτι δε βγαινω απο τα ρουχα μου και ουτε καν τσαντιζομαι.
Απλα γελαω με κατι τυπους που αρπαζονται βριζοντας καποια μπαντα.Ε ελεος απλα
Πως κανεις Sex ? με τα ρουχα ? εισαι πολυ προχω …
Τελευτεα με εχεις ανησυχησει ρε συ . Εισαι υπερβολικα καλος . Κατι παιζετε με σενα …
Πραγματικα απορρω…
texas_flood.
Aιτιολογησε τη γνωμη σου!!!
γιατί πάνω του βλέπω τη σχέση που δε θα ήθελα ποτέ να αποκτήσω με τη μουσική. θα μπορούσε να είναι κάποιος από τους πιο δημοφιλείς περίγελους του φόρουμ, αλλά είναι αυτός. έτσι, για να κάνουμε την έκπληξη!
να υποθεσω οτι ο kostis069 ειμαι εγω??? η υπαρχει κι αλλος που με αντιγραφει???
δεν χρειαζομαι το 069 για να ειμαι σετσι… ειμαι και χωρις αυτο…
Εγω το ξερω.Οι αλλοι ομως δε το ξερουν (λιγοι αλλα ενταξει να το μαθουν και αυτοι)
[QUOTE=tolkki;244938]Εγω το ξερω. QUOTE]
και πως το ξερεις αφου ουτε που με εχεις δει:p
O τροπος που χαιδευεις τα πληκτρα οταν ποσταρεις μεταφερεται μεσα απο μια αποκοσμη δυναμη στα ποστς που μπορει καποιος να καταλαβει το ποσο γκαβλερο αγορι εισαι
Μπα.Παντα ετσι ημουν.Μη σου πω οτι τωρα ειμαι σε πολυ νταουν φαση
Τουλαχιστον εγω δν ακουω σκορπιονς …
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: