Οι 4 ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ σας μουσικοι!

Ian Gillan
Rory Gallagher
David Gilmour
Glenn Hughes

και αλλοι πολλοι…4 ειναι πολυ μικρος αριθμος! :slight_smile:

ποιοι 5-6 ρε ? [B][SIZE=“6”]14[/SIZE][/B] έβαλες :lol:

4 είναι λίγοι.
Θα περιοριστώ σε ζωντανούς και εν ενεργεία για να το μαζέψω. Tυχαία σειρά.

1. [B]Devin Townsend[/B] - από όποια πλευρά και να το πάρεις. Έχει εκπληκτική φωνή. Θεατρικός, με μία από τις καλύτερες σκηνικές παρουσίες ever (ναι, τον έχω δει ΛΑΙΒ). Έχει γράψει κάποια από τα σημαντικότερα άλμπουμ των τελευταίων δύο 10ετιών, συμπεριλαμβανομένου του ότι πρακτικά έχει συν-δημιουργήσει ένα ολόκληρο είδος μουσικής. Έχει κάνει 1002 παραγωγές, στις οποίες προσαρμόζεται και προσαρμόζει τον ήχο των συγκροτημάτων. Έχει συμμετάσχει σε τόσο απίστευτα διαφορετικά σε υφή και χαρακτήρα (μουσικά) πράγματα: από SYL σε Vai και AYREON. Kαι αυτό μόνο ενδεικτικά.
    Έχει αίσθηση του χιούμορ. Έχει άλλωστε βγάλει [I]αυτό[/I] το βίντεο.

2. [B]Μike Patton[/B] - ντάξει, όποιος τον έχει ακούσει να τραγουδάει καταλαβαίνει, όποιος έχει ακούσει τη μουσική που έχει γράψει καταλαβαίνει ακόμη περισσότερο. Από τα πιο υπέροχα λρύγγια που υπάρχουν (κουοτάρω γουικιπήντια) [SPOILER][I]Known for his eclectic influences and experimental projects, Patton has earned critical praise for his diverse vocals, which touch on crooning, falsetto, death growls, screaming, rapping, chanting, mouth music, beatboxing and scatting, among other techniques; critic Greg Prato writes, “Patton could very well be one of the most versatile and talented singers in rock music.”[/I][/SPOILER]. Επίσης, ένας από τους βασικότερους μουσικούς “πειραματιστές”. Η μουσική που έχει γράψει κατά καιρούς προηγείται της μόδας και του καιρού της, με άπειρα πρότζεκτ κάθε ένα από τα οποία καλύπτει μία διαφορετική πλευρά του πειραματικού/pop/jazz ήχου. Έχει γράψει μουσική για ταινίες και για video games. Άνθρωπος-ορχήστρα.

3. [B]Vicotnic[/B] - Σκέφτηκε και έγραψε το 666 International. Σκέφτηκε και έγραψε το μισό Written in Waters. Eίναι υπέροχος άνθρωπος.

4. [B]Hellhammer [/B]- Αν και ήμουν αποφασισμένη να μη συμπεριλάβω κανέναν στη λίστα αν δεν [I]δημιουργεί[/I] μουσική, δεν μπορεί κανείς να αρνηθεί πως όταν μπαίνει σε ένα συγκρότημα προσθέτει έναν όγκο στον ήχο και ένα συγκεκριμένο στυλ. Eπίσης είναι ο πιο “συνεπής” μουσικός-κινητή εγκυκλοπαίδεια. Από το '90 περίπου μέχρι τώρα, έχει παίξει σχεδόν σε όλα τα πιο θρυλικά και πιο επιδραστικά άλμπουμ της ακραίας σκηνής. Επίσης παίζει σαν μηχανή/μετρονόμος - α-πί-στευ-τος πάνω στη σκηνή.

Αναπληρωματικούς έχω τους
[B]Arjen Lucassen
Dan Swano
Less Claypool
Trent Reznor
Steve DiGiorgio
Snorre Ruch
[/B]
Με ένα τοπ-10 θα ήμουν απόλυτα καλυμμένη…

:-k

Είσαι σίγουρος;

Μπα, λάθος μέτρησες.

Jeff Waters
Dave Mustaine
Mille Petrozza
KK Downing

Freddie Mercury
Jack Bruce
Jerry Garcia
Duane Allman

1. OZZY
  2. MAX & IGGOR CAVALERA
  3. ROGER WATESRS
  4. ROBERT PLANT & JIMMY PAGE

[ol][li]Eric adams (Manowar)[]Ronnie james dio[]Bruce dickinson[*]Hansi kursch (Blind guardian)
[/li]

[/ol]

Kai Hansen(Gamma Ray)
Ronnie James Dio
Ralf Scheepers(Primal Fear)
Yngwie Malmsteen

Jorn Lande

Victor Smolski

Mike Terrana

Russell Allen