Ολοι αυτοι επαιξαν σε φιεστα για το πρωταθλημα που πηρε ο παοκ?:roll:
και την επομενη εφυγε ο σαντος και ανελαβε προπονητης ο Hendrix…αλλωστε και οι δυο γυφτοι ειναι/ηταν
:lol:
Muse, τέλλλλος.
Μετά από αυτό το live τους λάτρεψα απόλυτα.
καμιά δεκαριά (ίσως λίγες παραπάνω) ήταν όλες κι όλες που είδα φέτος, αλλά ευτυχώς δεν πήγα σε λάηβ που να μην μου άρεσε. καλύτερη… μάλλον piano magic, αυτή μου έρχεται τώρα. μαγεία.
έχασα woven hand όμως
Helloween/Gamma Ray
το 2007 φεύγει σε λίγες ώρες…ε,ας το ευχαριστήσω για μια απ’τις καλύτερες μέρες εβερ,18/6…
20,6%?
μπα…απ’το πρωι με φιλους,scorpions festival,ριγιουνιον,meet an greet…ομορφα πραματα
black sabbath Η heaven and hell 8) 8)
τι αλλο να πεις DIO-IOMMI-GEEZER-APPICE…8) 8) 8)
ΤΟ HARD ROCK HELL festival με : Twisted Sister, The 69 Eyes, Tiamat, Saxon, UFO, Turisas, Tesla, Diamond Head, Vixen, Girlschool, Wolf, ChthoniC, Sabbat, Fastway, Raven, Crucified Barbara, Zodiac Mindwarp and The Love Reaction ήταν μαμώ… αδιάφορα που έπαιζαν αλλά δεν είδα… McQueen, Zero Cipher, Forever Never, Romeo Must Die, Lauren Harris, Amenti, Tolerance, SPiT LiKE THiS, SKWAD, Nemhain, Beyond Grave, Cradle of Filth, Grand Magus, 3 Inches of Blood, My Dying Bride,Finntroll.
μαζι με Η&Η KTL και MOTORHEAD/JJETT/CCOPER που έιδα όλα μαζί. ήταν το καλύτερο 5ήμερο της χρονιάς.
Οι ΗΑΝΟΙ επίσης στο popkomm σκοτωσαν και ήταν και headliners. πέρυσι ήταν η μαδδονα νομίζω …!?! xaxaxa
Heaven & Hell
Dio Rulez !!!