ferte lamb of god kai in flames reeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!
epishs ferte ton cavalera !!! estw kai se posto securitα !!!
Για κάποιο λόγο είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα έρθουν οι Machine Head.
Μην συγκρινεις opeth με my dying bride γιατι οι opeth ειναι καλυτεροι. Αμα ερθουν judas priest σιγουρα θα ειναι headliners αλλα θα ερθουν? κι αμα δεν ερθουν δεν με χαλαει καθολου οι opeth headliners :band:
Πόσα χρόνια διαβάζεις Hammer εσύ είπαμε? :-k
9 θα είναι οι priest. βασικά με όλα αυτά τα καρκινο-αδερφίστικα, θα σκάσω 9 για να δώ μονο priest.
(αφού φτιάσω και το μαλλί σοτ κομμωτήριο με JLT στο τέρμα !!! Haro, φέρε το κωλόχαρτο όσο ακούμε τον καλύτερο δίσκο των deep purple, το slaves n masters !! hahaaha !!!)
Αυτά τα υπερ φλώρικα με τα εμο-ετικα φωνητικά στα ρεφραίν και τις κλάψες καλύτερα να τα βάλουν και 6 το πρωί ! DIDI φερε TRUE BRITISH STEEL !!!
CLOVEN HOOF & SAXON & GOUSGOUNI & HEAVY METAL !!!
Θέλω headliners Lilian Axe να παίξουν όλο το Poetic Justice ΤΩΡΑ!! Ακούς ντιντή?
αμα το κάνει έγω θα κάνω streaking ! xaxaxa !
karja πέραν της πλάκας, υπάρχει καμία ελπίδα να δούμε Carcass και At The Gates εδώ?
επειδή η επικαιρότητα μας πρόλαβε, υποχρεούμαστε να ανοίξουμε νωρίτερα το τόπικ αυτό.
Η εμπειρία μας στα χρόνια του φόρουμ έχει δείξει πως το τόπικ “φήμες” είναι το πιο αγαπητό κ πολυδιαβασμένο από όλα τα μουσικά τόπικ, τόσο από τους χρήστες του φόρουμ, όσο και από τους επισκέπτες. Και αυτό γιατί κάθε χρονιά διαρρέουν σε αυτό πράγματα, που θα τα δείτε μετά από κάποιο καιρό κ επίσημα στις οθόνες σας από την κεντρική σελίδα του rocking.gr.
Για αυτό σας παρακαλούμε θερμά τα κάτωθι :
[ul]ΜΗΝ ποστάρετε εδώ συγκροτήματα που θέλετε ή φαντάζεστε ότι θα έρθουν. Δεν έχουμε ούτε ενδείξεις ούτε αποδείξεις οτι το τόπικ διαβάζεται από ιθύνοντες εταιρειών πχ - > “φέρτε τους Metallica ρε”
[/ul]
[ul]
[li]ΜΗΝ ποστάρετε ανυπόστατες φήμες, με ή χωρίς χιουμοριστικό χαρακτήρα. πχ -> “Ο Τάσος Πάντος μου είπε οτι έρχονται οι Sepultura με cavalera bros”…
[/li][/ul]
[ul]
[li]MHN κάνετε γενικότερο spam. Πχ -> “πωωω, θα έρθουν οι opeth. Μητσάρα θα πάμε?”
[/li][/ul]
[ul]
[li]ΜΗΝ ποστάρετε πως θα έρθουν οι AC/DC. Το σχήμα ΔΕΝ περιοδεύει φέτος κ μάλλον δεν θα έρθει και ποτέ από τα μέρη μας. πχ - > “Έρχονται οι AC/DC. μου το είπε άνθρωπός της didi.”
[/li][/ul]
και τέλος
[ul]
[li]
[/li][li]ΜΗΝ κάνετε κάτι από τα παραπάνω, θεωρώντας πως είναι αστείο. Αν έχετε περάσει τα 16, θα δημιουργηθούν πολλές απορίες.
[/li][/ul]
Με τα παραπάνω σας ζητάμε να σεβαστείτε την χρησιμότητα του τόπικ και την αναγνώσιμότητά του. Τα έχουμε δει να γίνονται ΚΑΘΕ χρονιά, οπότε φέτος είπαμε να περιφρουρήσουμε περισσότερο το τόπικ και να σβήνουμε ποστ/μοιράζουμε πόντους, αβέρτα.
Ευχαριστούμε πολύ,
—the moderation team—
Θα ελεγα τωρα οτι μολις δεχτηκα ενα τηλεφωνημα που μου ειπε οτι θα παιξουν η ΑΚΑ/ΝΤΑΚΑ στο Γκαγκαριν αλλα δεν θα το κανω… :-s
Φημες… Μπορουμε να θεωρουμε σχεδον σιγουρο οτι θα ερθουν οι “Παπας Ιουδας” αλλα εγω το βλεπω πιθανο να φερουν και τους Machine Head.
Oι Scorpions χλωμο να ξανα-ερθουν φετος οποτε θα εχουμε ενα ανιαρο καλοκαιρι και ενα ακομα πιο ανιαρο φλορουμ.
παρτο αλλιως και μην το πεις στον akerfeldt μοναχα!!!
μεσα στους 5 αγαπημενους του δισκους ειναι το turn loose the swans!!!
Ειναι αδικια να μην μπορεσω να παρεβρεθω στην συναυλια μιας τοσο μεγαλης μπαντας!
Μακάρι να μην είναι σαν το προηγούμενο
Οκ πλάκα κάνετε τώρα, έτσι;
Υπενθυμίζω, μιας και θάφτηκε από τη μεταφορά των ποστς του άλλου τόπικ.
Η συζήτηση περί Opeth συνεχίζεται εδώ πλέον…
Για να λειτουργήσει ομαλά το θρεντ τούτο το ευαίσθητο σεβόμαστε αυτά που αναφέρονται στο ποστ του μοντε,που σημαίνει ότι δεν έχει νόημα και δεν ενδιάφερει κανένα αν εμείς θα πάμε ή όχι στην τάδε συναυλία πχ…
Γράφουμε αποκλειστικά τη γνώμη μας για φήμες γιατί υπάρχουν αυτοί που πραγματικά θέλουν να παρακολουθούν την ουσία του θρεντ,μη το γεμίσουμε με άχρηστα ποστ…
Σόρρυ αλλά των Όπεθ γιατί σβήστικε? Αφού είναι επιβεβαιωμένο.
Εδιτ: Τώρα είδα οτι έγινε συγχώνευση, λάθος.
ηδη ανακοινωσαν οι Opeth!ουαου!θα χουν και εναν ολοκαινουργιο δισκο τοτε(συμφωνα με τα λογια του μιχαλη θα ναι δυσκολο να παιχτει αλλα δεν μας νοιαζει!!!)
απο κει και περα κατι ακουγεται για Down,Judas Priest…που δεν με νοιαζουν αμφοτεροι
ετσι αυτα ειναι!!!
OPETH!!!
αλλα ρε παιδια δεν ειναι φημη…ειναι επισημο…γιατι το χετε στις φημες???
ρε παιδες που το εχετε δει για Opeth?δωστε ενα link