Φήμες Καλοκαίρι 2008

Οι Peppers μας τελείωσαν…

Metallica και Machine Head άκυρο, του χρόνου και βλέπουμε…
Η δουλειά χάλασε τελευταία στιγμή…

:o :o :expressionless: :expressionless:

γιατι ρε παιδια τι εγινε?
ενταξει δεν με πολυνοιαζει ας ερθουν και οι Μετσαλικα μονοι , δεν ακουω ΜασινΧεντ

Χάλασε γενικά. :frowning:

Ναι ρε, δεν χορτασαμε! Γκαντεμη!

:frowning: :frowning: :frowning:
Φερτε Gogol τωρα, αλλιως το καλοκαιρι θα παει απατο! :lol:

:frowning: :frowning: :frowning: :frowning: :frowning:

κριμα …

ηταν δυσκολο ετσι κ αλλιως

για RATM τιποτα?

:-- :-- :-- :-- :-- :–

:twisted: :twisted: :twisted:

ελπιζω οι Μασιν να μην κανανε καμια ηλιθιοτητα τυπου “θελω να παιξω εγω headliner” οπως ειχαν κανει με τους Slayer και μαλωσανε…:roll: :roll:

Όχι…

Μου φάγαν το μπιιιφτέεεεεκιιι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!! :cry: :cry: :cry:

Ριξε αν μπορεις καμμια λεπτομερεια. Ουτως ή αλλως ειναι πλεον μια τελειωμενη ιστορια.

Kαι δεν υπαρχει μια στο εκαταμμυριο να μην χαλασε? :-k
Απο αυτο το τοπικ παντως εχω διαβασει μονο τις 3 τελευταιες σελιδες…Ελπιζω να εχεις πεσει και σε αλλες προβλεψεις σου/πληροφοριες σου εξω για να εχουμε ελπιδα να τους δουμε live στην Αθηνα… :smiley:

Μπααααα…:stuck_out_tongue:

αυτο με τους slayer ποτε εγινε?

οσο αφορα για φετος
οι metallica προτινανε στους machine head να ανοιξουνε τα λαιβ τους
οπωτε να χανε μια τετοια απαιτηση οι machine head ειναι ακυρο εντελως μα εντελως

αλλα και στην περιπτωση επιστημονικης φαντασιας που ζητησανε κατι τετοιο
θα χαλαγε την μεταξυ τους συμφωνια
πως αυτο ομως θα επηρεαζε τον ερχομο των metallica στην ελλαδα?

δεν υπαρχει τετοιο σεναριο …

αφου στο εξωτερικο οι μασινχεντ θα ανοιξουν καποιες απο τις συναυλιες τους ετσι κ αλλιως

απλα θα ηταν θαυμα να ξαναρθουν γιατι οπως εχω ξαναπει …93-99-07…202???
η συχνοτητα με την οποια μας επισκεπτονται ειναι αστα να πανε…αν σκεφτει κανεις οτι εχουν 500 ευρωπαικες περιοδειες στην καριερα τους…και αντε δεν βαζω δεκαετια 80…αλλα απο 91 κ μετα με μπλακ αλμπυμ…

μονο 3 φορες σε 18 χρονια και τοσες περιοδειες? κοιμουνται οι διοργανωτες…

θελω να πιστευω οτι ηταν η ντιντι που προσπαθησε να τους φερει και εφαγε την φολα:lol:

επισης κανω εκκληση στον προεδρο τον μεγαλυτερο ,τον γιγαντα στο παγκοσμιο ποδοσφαιρο που τον αγαπαμε ολοι και τον σεβομαστε γιατι εχει φερει παικταραδες (αλεφαντος speakinnow)…τον κοκκαλη φυσικα να κανει αν ακουει εστω και τωρα μια προσπαθεια ΑΥΤΟΣ να τους φερει…ε δεν νομιζω να μην εχει να τα δωσει…ουτε να πεσει εξω…ο συνδυασμος καραισκακη+μεταλικα θα σκοτωνε…40000 ανετα

στα σοβαρα τωρα…

ξερει κανεις …αν θα υπαρχουν αλλες μερες ροκγοειβ?ποσες θα ειναι?και τι στυλ θα ειναι?? αφου η μεταλ εναι λογικα μια μονο

επισης κυκλοφορει και ενα γκρουπ που λεγεται ratm…ας τους φερει καποιος ++κατι που ακουγοταν για foofighters θαυτηκε???

και τελος ακουγεται παρα πολυ αυτο που ηδη γραφτηκε πριν σαν φημη για offspring στο βαζελο…το ακουσα και σε ραδιο το πρωι …οχι τιποτα επισημο απλως φημες…#-o

Δεν φταίει η didi που τσάκισε.

Aλλα?? Ελα, μην εισαι τοσο σφιγγα!:stuck_out_tongue:

Δε λέω…αλλά να ξέρετε ότι ζήτησαν πιο πολλά από περυσι και η didi τα έδωσε, αλλά τελικά τσάκισε.