Φήμες Καλοκαίρι 2008

ΤΒC = to be confirmed = φήμη

Η παρακατω σκεψη δεν ειναι φημη. Παρολα αυτα τη θεωρω αρκετα αξια αναφορας ωστε να την ποσταρω.

Οι Slayer παιζουν στην Ιταλια στις 28 Ιουνιου μαζι με Carcass και At The Gates. Οι Cavalera Conspiracy εχουν ανακοινωσει το πρωτο σκελος της περιοδειας και λογικα αναμενουμε τα υπολοιπα dates.

June 28th in Belgium at Graspop Metal Meeting
July 5th in France at Eurockeeness
July 6th in Germany at Full Force Festival
July 11th in Italy at Evolution Festival

Ηδη ξερουμε οτι η μια μερα του Rocwave θα ειναι η 6η Ιουλιου. Και καπου αναμεσα βλεπουμε ενα ομορφο κενο.

Δεδομενου των προτιμησεων του ελληνικου κοινου, δεν υπαρχει κατι πιο ‘‘hot’’ από ενα πακετο Slayer / Cavalera Conspiracy / At The Gates. Θα παει κι η κουτση μαρια δηλαδη.

απο το στομα σου και στου θεου το αυτι !!!

Χμ, δεχομαι οτι υπαρχει αρκετο thrash κοινο στην Ελλαδα (και το συγκεκριμενο πακετο για μενα θα ειναι σουπερ) αλλα δε νομιζεις οτι ειναι λιγο περιοριστικο. Δηλαδη στην τελικη αφορα κυριως το thrash/death κοινο.

Για παραδειγμα το 2005 (που τοτε ειχε καιρο να δει ο κοσμος Slayer και ακομα περισσοτερο με Lombardo) δεν ειχε και τη λαοθαλασσα και παροτι παιζανε μαζι οι reunited Anthrax και Camdlemass. Οποτε, για να καταληξω καπου, χλωμο το κοβω το συγκεκριμενο πακετο για Rockwave…

βασικά τότε είχε 4.600 κομμένα.

Cavalera ισχύει μάλλον.

Ναι ε?
Παντως μεσα ειχε σιγουρα σρκετα παραπανω…

drifter καμία ελπίδα ια slayer?

Οι Antrax ήταν με Dio και Twisted Sister ρε :stuck_out_tongue:

#-o
Ε προφανως ηθελα να γραψω Accept…

Δεν ξέρω για Slayer, αυτό που ξέρω είναι ότι γίνεται συζήτηση (ναι, ακόμα και τώρα) για δύο τεράστια ονόματα (ένα εκ των οποίων έχει έρθει ήδη 3 φορές, το άλλο ποτέ) και αν γίνει και αυτό ε τότε τι να λέμε για το φετεινό καλοκαίρι.
Πάντως, είναι η εποχή που…όπου να 'ναι ξυρίζουν το γαμπρό.

Μαλιστα.
Αρκετα καλη η σεζον δηλαδη.

Για μενα:

Μαρτη, Fields Of The Nephilim
Απριλη, Primordial
Μαη, The Ocean, KISS
Ιουνη, Blue Oyster Cult
Ιουλη, Rockwave (Priest + αυτοι που υπαινισσεται ο DRIFTER)
Αυγουστο, Iron Maiden

Μαλλον θα αναβαλλω το ταξιδακι στο εξωτερικο για του χρονου…

Αυτοί που υπαινίσσομαι είναι και πριν το rockwave. Πάντως, σίγουρα δεν θα είναι μόνο οι Priest το μεγάλο όνομα του R.W. (όχι πως με χαλάει δηλαδή).

Ε, οποτε και να ειναι! :wink:

Ναι. Αλλα τα σχέδια γίνονται από τώρα:p Ένας χρόνος ακόμα λοιπόν για το μεγάλο άλμα.

Ε, λογικά θα δούμε καλά πράγματα φέτος. Αναμένουμε!

ευχαριστούμε drifter για τις πληροφορίες!:wink:
πάντως αν δεν κάνω λάθος drifter μέχρι τέλος φλεβάρη θα ξέρουμε πολλά για το καλοκαίρι…
μαρέσει που 2,3 δημοσιογράφοι σε άλλο site και σε ραδιοφωνικό σταθμό έλεγαν ότι φέτος δεν θαχει συναυλίες λόγω ολυμπιακών αγώνων…

Ρε γαμωτο, αν ερχονταν και οι Ministry θα ηταν το απολυτο. :frowning:

Πφ, ειμαι κολλημενος, το ξερω…

Metallica να φανταστώ (3 φορές έχουν έρθει…) και…?

εκεί πήγε και μένα το μυαλό μου, μακάρι να έρθουν να γλυτώσω τα έξοδα για εξωτερικό…:lol:
πάντως και φέτος καλά είμαστε σαν συναυλίες για την ελλαδίτσα μας αρκεί να πάμε κιόλας σε όποια γκρουπ γουστάρουμε…

Δεν τους πήρες τηλέφωνο να τους ρωτήσεις τι μ…ες λένε?