Πφ. Γυναίκες!

Ανοίξτε τις πύλες
Να φύγουν οι ξεφτίλες.

παμε το σύνθημα κορίτσα, oλες μαζί!

Αγορια ρομποτ,
Κοριτσια φερυ μποτ

Μλκ Θέριε έλεος… Αι στο γκόρακα και στον αγύριστο μαζί. Και έχω μακαρόνια σπίτι

Μπαν ρε μπαν

Και πολυ λολ το θρεντ :Ρ
Να πω τι μ’ ενοχλει στις γυναικες (κι ας ανηκω στα θυληκα);
α.Μερικες αν τις ρωτησεις φιλια η γκομενος κι ερωτευμενες να μην ειναι θα βαλουν πανω τον γκομενο!Πραγμα που μπορει να σημαινει οτι δεν ειναι ικανες και για σχεση αλλα ΚΑΙ για φιλια.
β.Ειμαστε πιο κομπλεξικες απο τους αντρες.
γ.Ζαλιζουμε.
δ. Ζηταμε ισοτιμια αλλα οταν ειναι να μας βρισουν να μας δειρουν κι ολα αυτα “οχι ειμαι γυναικα”.

Πφ! Για αρκετα βεβαια φταινε και τα στερεοτυπα… Οχι οτι ειμαι υπερ του να δερνομαστε πχ(εκτος κι αν ειναι ισαξιοι οι αντιπαλοι:Ρ)…α! και φυσικα μπορει ενας αντρας να μαγειρεψει καλυτερα απο γυναικα. Εγω μακαρονια εφτιαξα και θυμιζαν τυρι και ενας φιλος μου ειναι Μαμαλακης και βαλε!
Μην ξεχναμε ομως… και οι αντρες εχουν μειον. Απλα το θρεντ ειναι για τις γυναικες.
Anyway.

Πρηζουμε @@ πες καλυτερα.:stuck_out_tongue:

Με καλυψες πλήρως επί του θέματος.

8O 8O 8O 8O

in.gr

[SIZE=“3”]Το σημείο G «υπάρχει, αλλά όχι σε όλες τις γυναίκες»[/SIZE]

Τα Νέα

Η ύπαρξη του σημείου G και του κολπικού οργασμού κινούνται για δεκαετίες στα όρια του μύθου
Λονδίνο

Έπειτα από μισό αιώνα διεθνούς αναζήτησης και πειραματισμού, το μεγάλο ερώτημα ίσως κοντεύει να απαντηθεί. Ιταλοί γιατροί υποστηρίζουν ότι το λεγόμενο σημείο G υπάρχει, όχι όμως σε όλες τις γυναίκες. Οι λίγες τυχερές που το διαθέτουν, λένε, είναι αυτές που μπορούν να φτάσουν σε κολπικό οργασμό.

Η ομάδα του Δρ Εμανουέλε Τζανίνι του Πανεπιστημίου της Ακουίλα εξέτασε με υπερηχογράφημα εννέα γυναίκες που δήλωναν ότι είχαν κολπικούς οργασμούς (χωρίς διέγερση της κλειτορίδας) και 11 γυναίκες που δεν είχαν τέτοιους οργασμούς.

Στις γυναίκες της πρώτης ομάδας εντοπίστηκε μια περιοχή ιστού στο πρόσθιο τμήμα του κόλπου, πίσω από την ουρήθρα, η οποία ήταν αισθητά παχύτερη σε σχέση με τις εθελόντριες τις δεύτερης ομάδας.

Η πάχυνση αυτή είναι το σημείο G, αναφέρουν οι ερευνητές στο Journal of Sexual Medicine. «Οι γυναίκες χωρίς ορατές ενδείξεις του σημείου G δεν μπορούν να έχουν κολπικούς οργασμούς» υποστηρίζουν.

«Για πρώτη φορά, είναι δυνατό να διαπιστωθεί με μια απλή, γρήγορη και φθηνή μέθοδο αν μια γυναίκα έχει σημείο G» δήλωσε ο Τζανίνι στο περιοδικό New Scientist.

Ωστόσο άλλοι επιστήμονες αμφιβάλλουν για το κατά πόσο ο σχηματισμός που ανακάλυψε ο Τζανίνι είναι πράγματι μια ξεχωριστή δομή, ή αν πρόκειται απλώς για τμήμα της κλειτορίδας, η οποία μπορεί να ποικίλει αρκετά σε μέγεθος.

Αλλοι πάλι υποστηρίζουν ότι το σημείο G μπορεί να υπάρχει σε όλες τις γυναίκες, απλώς σε ορισμένες δεν είναι τόσο ανεπτυγμένο ή αρκετά… γυμνασμένο ώστε να γίνει ορατό.

Σε κάθε περίπτωση, οι γυναίκες που δεν έχουν κολπικό οργασμό δεν πρέπει να απελπίζονται, επισημαίνει ο Τζανίνι. «Μπορούν να έχουν κανονικό οργασμό μέσω διέγερσης της κλειτορίδας» υπενθυμίζει.

Το σημείο G παίρνει το όνομά του από τον Γερμανό γυναικολόγο Ερνστ Γκρέφενμπεργκ, ο οποίος εξέφρασε τις πρώτες υποψίες για την ύπαρξή του το 1950.

Guys…Το σημείο G υπάρχει. Το έχουν όλες οι γυναίκες. Ανεξαιρέτως. Όχι όμως στον κόλπο: στο ΜΥΑΛΟ. :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol:

in.gr

[SIZE=“3”]Το ΜΥΑΛΟ «υπάρχει, αλλά όχι σε όλες τις γυναίκες»[/SIZE]

:lol: :lol: :lol: :lol:

Παιδια, το μεγαλυτερο ποσοστο των γυναικων ειναι οι λεγομενες “κλειτοριδικες”.Δεν το ξερατε?Γιατι ολα τα γυναικεια περιοδικα εχουν γεμισει “Πως θα επιτυχουμε οργασμο etc etc?” Ε??

Οσο για το σημειο G, ναι μπορει οι γυναικες με παχυτερο ιστο να ειναι κολπικες… :-s

Για τις κλειτοριδικες, αν δεν πιαστει το χερακι σας αντρες, δεν θα γινει δουλεια!:stuck_out_tongue:

Χμ… Στην f1 όμως πιάνουν μέχρι και 8 G ή κάτι τέτοιο… Οπότε τις έχουν!
Όσο για το άλλο με τα περιοδικά, σιγά μην καθόμαστε να διαβάζουμε την κάθε στερημένη συντάκτρια του cosmopolitan… :wink:

Μιλα καλυτερα για τις συντακτριες του κοσμοπολιταν ρε αλητη!!!
Δεν ειναι στερημενες.Απλως ειναι κακογαμητες

Ποια ειναι η f1?lol!

#-o #-o #-o
Formula 1. Είναι αυτό με τα γρήγορα αμαξάκια στην πίστα που κάνουν βζουν βζουν στην τηλεόραση… :stuck_out_tongue:

Αφού δε σχολίασε τπτ άλλο καλά είμαι! :lol:

Tωρα ερχεται…:stuck_out_tongue:

Καλα, εμεις μιλαμε τωρα για κλειτοριδες και για κολπους και εσυ μιλας για Formula 1?:blink:

:ban:

Ξεχασατε τον πρωκτικο οργασμο ε :!:

Κοίτα, καλύτερα να μιλάω για f1 εγώ παρά να αρχίσει ο τόλκης τα δικά του… Ήδη πήρε μπρος! :lol:
Επίσης είναι τόπικ κατά των γυναικών. Δε σας παίζουμε. Οπότε δεν θα μιλάμε και για δικά σας θέματα. :stuck_out_tongue:

[-X Δεν ειναι δικα μου.Ειναι γεγονος.Ο αδενας γυρω απο την σουφρα ειναι πολυ ευαισθητος και στους αντρες και στις γυναικες.Αν ξερεις πως να τον εκμεταλλευτεις σε εχε ιπαντρευτει την επομενη μερα (η σουφρα ε)

O κωλος ειναι το σημειο G των ανδρων.Οχι το δικο μας…:slight_smile: