μα δεν ειναι λιωσιμο? αμα αρχισεις δεν μπορεις να σταματησεις. Δυστυχως δεν ειχα ανακαλυψει οτι υπηρχε φορουμ με συμουλες (καιπολλες φορες μαλιστα τις ιδιες τις απαντησεις) και γι αυτο αργησα να το λυσω.
και εγω εντελως μαλακια!! διαφημιστικο ειναι και γελοιο να το λυσεις
Θυμάσαι το ξένο site με αυτά ?? Είχα κολλήσει στο σημείο που ήθελε να κατεβάσεις πρόγραμμα εύρεσης συντεταγμένων. Είχε ξεφύγει πολύ
edit: http://deathball.net/notpron/
επιτέλους.
αυτο που λινκαρες ειναι δυσκολο ρε :? μεχρι το 4 εφτασα…
Πίστεψε το… Μπορείς. Αν θες βοήθεια πες.
Έχεις 3 άνδρες, 1 γυναίκα. Κάποιος από αυτούς έχει αφροδίσιο, αλλά δεν ξέρεις ποιος και έχεις μόνο 2 προφυλακτικά. Πώς θα καταφέρεις να κάνουν όλοι οι άνδρες σεξ με τη γυναίκα και να έχουν χρησιμοποιήσει προφυλακτικό με ασφαλή τρόπο;
ένας από τους άνδρες θα κάνει παρα φύσην .#-o
εδιτ. ωχ. τώρα το σκέφτηκα δν παίζει να γίνεται τούτο.
Κανείς; Είναι ερώτηση που έγινε από Αμερικάνικη Χρηματιστηριακή της Wall Street σε έναν υποψήφιο για μια θέση τους…
Λοιπόν, αυτοί που έχουν προφυλακτικά μαμάνε κανονικά. Ο τρίτος βολεύεται με πιπ@!!! 8)
Το βρήκα;;;
και με πιπα κολλας αφροδισιο
εχω την εντυπωση οτι και ετσι μπορει να κολλησει…:-k
Προφανώς και υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης! Αααααχ! Πού βαδίζουμε Θεέ μου; Μηδέν σεξουαλική διαπαιδαγώγηση αυτή η νεολαία [-X
Πολλα ξερεις εσυ… :lol::lol::lol::lol:
ο ένας δεν δίνει, τρώει.
τα πίτα γύρο δε μετράνε ως σεξ. Στη ζωή είναι ισάξια μερικές φορές, αλλά σε αυτό το πρόβλημα δε μετράνε
το handjob μετραει ως σεκς?
o πρώτος φοράει και τα 2 προφυλακτικα
γαμάει
ο δεύτερος παίρνει το 2ο προφυλακτικο του πρώτου και το φοράει κανονικά.
γαμάει
ο τρίτος παίρνει το πρώτο προφυλακτικό του πρώτου και το φοράει ανάποδα.
γάμησαν όλοι.
το γαμησες!
Μία τελευταία προσθήκη πρέπει να κάνεις, γιατί ο τρίτος ναι μεν δεν έχει κίνδυνο, αλλά υπάρχει κίνδυνος να κολλήσει η γυναίκα τίποτα από τον πρώτο. Για αυτό το λόγο, ο τρίτος βάζει από πάνω το προφυλακτικό του δεύτερου και έτσι όλοι είναι μια χαρά.
Well done!
Τοτε ο δευτερος θα εχει χρησιμοποιησει το ιδιο προφυλακτικο με τον πρωτο οποτε αν ο πρωτος εχει αφροδισιο τη γαμησε. Ασε που ακομα και να το φορεσει αναποδα, αμα εχει το αφροδισιο η γυναικα παλι κολλαει.