The Wall απ΄τις προτεινόμενες,για όλη της την κοσμοθεωρία… Για μένα οι απόλυτα classic rock ταινίες:Thelma and Louise κ΄ Ηarley Davidson and the Marlboro Man!!
μπομπ σφουγκαρακης!εχει motorhead-twisted sister
still crazy οι τύποι απλά είναι απίστευτοι… :lol:
velvet goldmine & μπομπ σφουγγαράκης!!!
poli kalo einai kai to Rocky Horror Picture Show, san rock musical.
WALL
ALMOST FAMOUS
TOMMY(ΓΙΑΤΙ ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ…)
ΓΙΑ ROCK ΟΠΕΡΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ
J.C. SUPERSTAR!!!ΠΟΣΟ ΦΩΝΑΡΕΣ ΕΙΧΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ…
Όντως Μαράκι… Πολύ 70’s φάση… Την έχω δει καμια δεκαριά φορές
Όντως Μαράκι… Πολύ 70’s φάση… Την έχω δει καμια δεκαριά φορές[/quote] να σκεφτείς οτι αγόρασα το dvd και εχει λιώσει :lol:
Να προτείνω και γω μια καινούρια:“Lords of Dogtown” ,γύρω από την πραγματική ιστορία τριών πιτσιρικάδων που ανέδειξαν το σκειτ-μπορντ (ξεκινάει το… 1970).Πολύ καλή ταινία και με σάουντρακ all-star 70’s heavy rock blues που δεν έχει ξανακουστεί!Ξεκινάει με Allman συνεχίζει με …Sabbath,Budgie(!!!),Purple,Trower,Foghat και δεν συμμαζεύεται!!!Ηδονή!
Αλήθεια το Spinal έχει βγει σε DVD;
FESTIVAL EXPRESS!
den exw dei oles aftes tis tenies alla tha ksexoriso apo osa mporw na kserw to THE WALL kai to ALMOST FAMOUS
Exete tsekarei sto ace ventura(auto meto delfini) otan jim carey mpainei se ena rockadiko gia na ma8ei plirofories poioi paizoyn???
Canibal me palio tragoudisti malista.
Polu kali tainia episis me kalo soundtrack itan to dazed and comfused(an kai den to’xei mesa sto o.s.t.)
Lords of the dogtown-----> respect.
Episi 8elw na proteinw kai na rwtisw suxronos gia mia tainia pou eixa dei palia sto filmnet alla den xerw tittlo.Einai mia tainia me tin autobiografia enos amerikanou radiowfwnikou paragwgoy kai emfanizontai oi acdc kai o ozzy an den kanw la8os.episis prwtagwnistis einai o idios o paragwgos.
Do you know anthing about this movie???
Osonafora tis alles tainies i moni pou dystyxws den mu exei dw8ei i eykairia na tsekarw einai to tommy.oi upoloipes me eyisan i ka8emia gia diaforetikous logous.
detroit rock city και απο μενα.αν και γουσταρω και αλλες απο αυτες μια επρεπε να διαλεξω.μια ταινια ροκ για να ειναι σουπερ κατα την δικη μου γνωμη πρεπει να εχει γελιο,μαγκια,και γενικα να μπορει να σε μεταφερει στο κλιμα της εποχης στην οποια αναφερεται.το detroit… το εχει αυτο και μαλιστα σημαντικο ειναι οτι σε βαζει να δεις απο το βλεμα του οπαδου.πολυ καλο και εξυπνο σεναριο επισης!!!
“Private Parts”,αυτογραφία του Ηoward Stern.
εγώ θα ήθελα να μάθω για μια ταινία παλιά, που διαδραματίζεται την περίοδο του woodstock στην Αμερική… είναι μια οικογένεια, όπου αν θυμάμαι καλά ο ένας γιος πηγαίνει στρατό(/πόλεμο…?), η κόρη είναι έγκυος και την διώχνουν από το σπίτι και ο άλλος γιος πηγαίνει στο woodstock…κτλ…έχει μέσα martin luther king, woodstock…δε θυμάμαι ΄πολλές λεπτομέρειες, αφου την είδα πριν χρόνια και ψάχνω τον τίτλο της από τότε…αν μπορεί κανείς να με βοηθήσει…ευχαριστώωωωω!
Εγώ έχω δει το THE WALL αλλά νομίζω ότι ήταν πολύ κουλτουριάρικη και σε κάποια σημεία βαρετή θα έλεγα αλλά σε σχέση με τις άλλες την προτιμώ…
exete dei to Trick or Treat?
ine mia tenia tromou gemati apo mousiki heavy-power metal kai episis pezoun mesa o simmons (kiss) kai o ozzy…
Το soundtrack των FASTWAY γαμαει, αλλα η ταινια ειναι κατα τη γνωμη μου απαισια!! Στην ουσια η ταινια βριζει το Metal!! 8O
Ο δημιουργος της πρεπει να βασανιζεται αιωνια!! :twisted:
Δεν τις έχω δει όλες του δημοψηφίσματος, αλλά από όσες έχω δει μάλλον το Rock Star μ’ αρέσει καλύτερα.
Το Tommy είναι και αυτό καλό αλλά σκηνοθετικά δε μ’ άρεσε.
Προσωπικά η καλύτερη που έχω δει είναι τα Wayne’s World 1 & 2.
Ακριβώς αυτό που πρέπει.
Rock star!Oλη η χρυσή δεκαετία των 80ς σε μια ταινία.Και επίσης με φοβερό soundtrack από Steeldragon.Stand up and shout!!!(γεια σου ρε Soto!)Υ.Γ και το Airheads πολύ καλό αλλά στο πιο χαβαλετζίδικο. :twisted: