Κορυφαίος κωμικός

Done. Sorry ξεχασα πως η ανυπερβλητη ποιοτητα των ταινιων του προκαλει δυσλειτουργιες σε ατομα που αξιοποιουν τον εγκεφαλο τους.

Bill Marrey!!

Αυτός δε θεωρείται εντελώς κωμικός…

Ο Ολιβερ Χαρντυ και ο “Αγέλαστος Ανθρωπος”.

οσον αφορα ξενους κωμικους ο rowan atkinson ειναι με διαφορα στην κορυφη μου ενω δεν ασπαζομαι σχεδον καθολου τον γουντι αλεν που εχει αναφερθει πολυ εδω περα(δεν εχω δει και πολλες ταινιες του ομως).

απο ελληνες -παλιους- εκτιμω απιστευτα πολυ και πιστευω θα επρεπε να ειναι ακομη πιο ψηλα σαν ονομα τον ντινο ηλιοπουλο. εβγαζε απιστευτο γελιο ο ανθρωπος!

^
Συμφωνώ.
Να προσθέσω το δίδυμο Rowan Atkinson-Hugh Laurie στην βρετανική σειρά Blackadder. Απίστευτο γέλιο! Περίπου όσο και με Monty Python :smiley:

το Μοντυ Παυθον τρωει ολους τους κωμικους που ηρθαν ειναι εδω και θα ρθουν για πρωινο! ποσο μπροστα ηταν γκιλιαμ και παρεα του :slight_smile:

Πρόσφατα βρήκα και κατέβασα 4 shows του κωμικού Robin Williams. Πρόκειται για stand up acts που δίνει ανά περιόδους σε διάφορες πολιτείες στην Αμερική με τεράστια επιτυχία. Αν και σε μεγάλο βαθμό είναι προσχεδιασμένα αστεία και όχι αυτοσχεδιασμοί της στιγμής πρόκειται για ξεκαρδιστικά gags με τον Williams να κάνει ταυτόχρονα και μερικά καυστικά πολιτικά και κοινωνικά σχόλια για την Αμερική.

Υπάρχουν σε τορεντ και βρίσκονται σχετικά εύκολα εγώ θα δώσω απλά τους τίτλους.

Robin Williams - Weapons Of Self Destruction

Robin Williams - Live On Broadway

Αυτά τα 2 είναι τα πιο πρόσφατα που βρήκα και είναι μετά την εκλογή Ομπάμα. Υπάρχουν και άλλα 2 από πιο παλιά δεκαετία του '80 που είναι φυσικά εξισου απολαυστικά.

An Evening With Robin Williams

Robin Williams live at met

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να παρατηρήσει κανείς τις στιγμές που μερικά από τα αστεία του Williams “ξεφεύγουν” επίτηδες με σκοπό να προκαλέσει σχολιάζοντας παράλληλα τις αντιδράσεις του κοινού και τα όρια του political correct. Όπως εξίσου απολαυστικές είναι οι στιγμές που αυτοσαρκάζεται χωρίς όριο πραγματικά κάνοντας αναφορές στους δικού του δαίμονες (αλκοόλ και ναρκωτικά).

Στο youtube μπορείτε να βρείτε αρκετά αποσπάσματα από αυτές τις εμφανίσεις και σε μερικές περιπτώσεις ολόκληρες τις εμφανίσεις. Εγώ θα βάλω ένα απόσπασμα από μια guest εμφάνιση στην Αγγλία όπου έκανε ας πούμε ένα best of από τα show του στην Αμερική.

http://www.youtube.com/watch?v=KW2jSLuHlz4&feature=related

Eχω δει το ενα απο αυτα που ειναι σε μια μεγαλη σκηνη και εχει και ενα τραπεζι με πολλα
μπουκαλακια νερο.
Οντως ειναι προσχεδιασμενα αλλα τα λεει πολυ ωραια και πολυ γρηγορα σε στιγμες !

Το [B]Robin Williams - Live On Broadway[/B] είναι αυτό που λες και αν δεν κάνω λάθος στο youtube υπάρχει ολόκληρο σε κομμάτια (10 μέρη αν θυμάμαι καλά). Επίσης από όσα κυκλοφορούν είναι και το πιο μεγάλο σε διάρκεια αφού ξεπερνάει τα 90 λεπτά ενώ τα άλλα είναι λίγο πάνω από μια ώρα.

Ειναι πολυ ωραιο παντως.Το προτεινω και εγω δηλαδη.

[B][I]if you’re going to neverland you have to be this high to ride …michael[/I][/B] :lol:

](http://img848.imageshack.us/i/billd.jpg/) Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Απολαυστικότατος! Μάλιστα η αρχή του Weapons Of Self Destruction αποδεικνύει ότι το stand up commedy θεωρείται το νέο rock ‘n’ roll σε Αμερική και Αγγλία…

Aλλά το τέλος του Live on Broadway για μένα είναι μάλλον το καλύτερο κομμάτι stand up που έχω δει.

Να προτείνω επίσης τον Bill Bailey που συνδυάζει πολύ μουσική με το stand up του.

Rowan atkinson θρυλος…Κριμα που δε βγαζει συχνα ταινιες.
Το “Johnny English Reborn” ομως ειναι on the way !

Οι κωμικοί τύπου Sellers και Pythons (και Allen παρόλο που δεν τον πολυαντέχω) είναι παραπροϊόντα εφαρμοσμένης ψυχεδέλειας και δεν μπορούν να συγκριθούν καθώς δεν είναι κωμικοί… σε κάνουν να κλαις βασικά

Ο Atkinson στην οχιά απέδωσε τρομερά αν και στο σενάριο είχε τρομερή βοήθεια από το θηρίο τον curtis άσε που νομίζω ότι ο robinson σαν boldrick έκλεβε την παράσταση…

Ο Carey πάλι είναι μια κατηγορία μόνος του καθώς δεν χρειάζεται να μιλήσει ή να κάνει κάποιο gang για να γελάσεις… αν και πιο πολύ μου άρεσε στα σοβαρά του

Ο Eddie Murphy είναι άδικο να συγκρίνεται με κωμικούς ηθοποιούς καθώς οι καλύτερες του στιγμές (και ήταν τρομερά καλές) ήταν σαν standup comedian

Από κει και πέρα αρκετοί οι καλοί σύγχρονοι κωμικοί που σε κάνουν να γελάς (π.χ. Stiller, Wilson, Ferrel) (και μέχρι εκεί) αλλά ό,τι κάνουν είναι μια κόπια της ομάδας του Saturday Night Live της δεκαετίας του 70 με αρχηγό AYTON

και συμπαραστάτες chevy chase, aykroyd και λοιπούς…

Δεν θελω να επαναλαβω οποτε θα πω την εκπομπη που εκανε μετα τον Black adder o hugh laurie μαζι με τον stephen fry.Oτι εχω δει το βρηκα πολυ αστειο…Για φανς αγγλικου χιουμορ μονο
http://www.youtube.com/watch?v=QbzfINsCcVY&feature=channel_video_title

Αυτο που δεν ηξερα ειναι οτι ο Χιου εκανε τον Χαουζ ΕΜΝΤΙ.#-o

το σεφερλη πια δεν τον παω σχεδον καθολου. πρεπει να παραδεχτω ομως οτι στο “[B]ταξι[/B]” ηταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!

απο το search που εκανα δεν αναφερθηκε (μπορει καποιος να εβαλε καποιος απλα την φωτογραφια του αλλα βαριεμαι να ψαξω)