Το να είσαι αγενής δεν είναι μαγκιά, όπως και η ευγένια δεν είναι φλωριά.
Μην μπείτε σε αστικό λεωφορίο αφότου έχετε φάει σκορδαλιά.
Eχω μπει σε ταξι αφου εφαγα ενα κιλο κρεμμυδι και μπολικο τζατζικι!:lol:
Μην πάτε σε συναυλίες, όταν η θερμοκρασια ειναι στους 38 Celsius και η σκόνη σε αφθονία. Η μάλλον το χώμα αιωρείται…
Σε καθε περιοδο rockwave παντως η σποντα παει συννεφο.:lol:
ένα αρχαίο κινέζικο ρητό έλεγε:
“Ποτέ μην κρατήσεις για σένα, το βιβλίο με την ιστορία του Punk που μοιράζεται στο περίπτερο του Rocking, αλλά δώσε το στον karvou”
O μύθος λέει πως ο ένας κινέζος που δε το έκανε, μεταφέρθηκε ξαφνικά με μαγικό τρόπο μπροστά από κάμποσα τανκς στην πλατεία Tiananmen…
χαχα, δεν φοβομαστε εμεις μιας και δεν ειμαστε κινεζοι!
Ερωτευσου παραφορα,κανει καλο!
H και όχι…
φιξντ
Oντως φιλε,με το λαθος ατομο ειναι καταστροφικο.
μην πεις σε μια χαζη που τη χωρισε ο γκομενος της την προηγουμενη οτι ηθελε και τα επαθε γιατι θα αρχισει να κλαει
Να και κάτι που πήγα να ποστάρω σε άλλο τόπικ και μου φάνηκε άσχετο εκεί:p
Εγώ έχω βγάλει ένα μικρό πόρισμα από μέχρι τώρα περιπετειώδη,live fast die young ζωή μου.Ότι η ζωή ειναι ρόδα και γυρίζει.Μου έχει τύχει πολλές φορές να είμαι αρκετά χάλια και να γίνεται κάτι και τσουπ να τα βλέπω όλα θετικά.Μου έχει τύχει πολλές φορές να είμαι αρκετά τέλεια και να γίνεται κάτι και τσουπ να τα βλέπω όλα (μα όλα ρε)αρνητικά.Έτσι έχω πάρει τις άμυνες μου και σκέφτομαι οταν είμαι χάλια ότι θάρθουν καλύτερες μέρες και παίδες έχει αποδώσει αυτό.Άμα το σκέφτεστε(ότι θάρθουν καλύτερες μέρες) και αφήσετε λίγο τον εαυτό σας ελεύθερο (δηλαδή αντί να πάτε για το καθιερωμένο κλάψιμο στον φίλο σας επειδή σας παράτησε η γκόμενα σας, δοκιμάστε να πάτε και να του πείτε,σήμερα γουστάρω να περάσω καλά ρε παιδί μου).Είναι και αυτός ένας τρόπος αντιμετώπισης των προβλημάτων και μάλιστα αποδωτικός.Βέβαια όταν είστε τέλεια φροντίστε να πάρετε και εκεί άμυνες και να περιμένετε να αλλάξει αυτό.Το περιμένω κάθε φορά που τα πράγματα πάνε καλά και παρόλο που το σκέφτομαι δεν μου προκαλεί κάτι το αρνητικό,γιατί πιστεύω είνα ικάτι φυσικό.Ετσι είμαι προετοιμασμένος σχετικά για στεναχώριες και μάλλον με βοηθάει αυτό να τις πέρνω πιο χαλαρά αντί να πιστεύω ότι πάει τώρα τέλος:wink:
+1
Σφύριξε χαρούμενα μπορείς…φου φου φου φου φου φου φου φου φου!! (ΝΑΙ τα μέτρησα!)
Να κανετε παντα αυτο που θελετε εσεις οχι αυτο που θελουν οι αλλοι και να’στε σιγουροι οτι δεν θα εχετε να μετανιωσετε για τιποτα στην ζωη σας.
Να περνετε αυτες που θεωρειτε σωστες αποφασεις ακομα και αν ξερετε οτι θα σας πονεσουν πολυ.
Προς τις κοπέλες :
Να μη βγαίνετε έξω με παρέα αντρών όταν είστε η μοναδική κοπέλα της παρέας εκείνη τη βραδιά…αν υπάρχει έστω και η παραμικρή πιθανότητα να αρχίσουν συζήτηση για μπάλα#-o
Ποτε μην επιχειρησετε να αντιγραψετε απο τον διπλανο σας αν δεν εχετε διασφαλισει πρωτα οτι ο καθηγητης νομιζει οτι ειστε εκει για βαθμο! Γιατι αλλιως η εσας θα παρει η τον διπλανο σας και θα τον βαλει να κατσει στην εδρα να γραψει…
-Πως την επαθα εγω ετσι σημερα??
Να μην παίρνετε καραμέλες απο ξένους σε αμάξια. Αλήθεια, την έχω πατήσει πολλές φορές, και όλο την ξαναπατάω.
προς αντρες:
Να μη βγαινεται εξω με παρεα γυναικων οταν ειστε ο μοναδικος αρσενικος της παρες εκεινη τη βραδυα…αν υπαρχει εστω και η παραμικρη περιπτωση να αρχισουν συζητηση για μοδα(κυριως), μωρα, μακιγιαζ:-s