Εξεταστική

Αρχίζω Δευτέρα 15/6 και τελειώνω Παρασκευή 26/6.
5 μαθήματα από αυτό το εξάμηνο, και άλλα 4 από το προηγούμενο…

• ότι έδωσα 3 εργαστήρια την προηγούμενη βγομάδα…
    όρεξη για διάβασμα πιο κάτω και από το μηδέν…
    να ούμε πως θα την παλέψουμε…πρέπει γαμώτο…:frowning:

Now playing: Slipknot - Pulse of the Maggots
via FoxyTunes

εγω δινω σημερα αινειαδα,εχω αλλα δυο και στις 24 του μηνα την κανω.Αλλα για τον σεπτεμβρη πρεπει να δωσω πολλα χρωσταω και της μιχαλους.

τελος για τωρα.επιστροφη στο home sweet home και απο σεπτεμβρη ξαναρχιζουν τα βασανα

σκουάλ,σε ποια σχολή πας?

τελος και για αυτο το καλοκαιρι…ευτυχως που το πατωμα σταματαει την πτωση!!!αντε να ερθει σεπτεμβρης να τελειωνωωωωωωωω(καλα…στανταρ…τον αλλο ιουνιο παλι το ιδιο θα γραφω!!)

Κάθε πέρσυ και καλύτερα. Δεν θα περάσω τίποτα ρεεεεεεεεεεεεε! :frowning:

4/5 μεχρι στιγμης και τωρα μενει μαθημα που δεν πατησα ποτε δεν διαβασα ποτε και εχω περιθωριο ως το Σαββατο.Α και με μαλακα καθηγητ μην το ξεχναμε.

Ετσι και γω, φέτος πέρασα μόλις 2 μαθήματα τον χειμώνα και τώρα παίζει να πέρασα στο όριο 2-3 πανεύκολα.
Σκατά, δεν ξέρω γιατί δεν γράφω.
Και στα πιο εύκολα κιόλας.
Τελευταίο μάθημα Παρασκευή, και κει σκατά θα γράψω γαμώ.
(είναι και το βιβλίο πανάθλιο, σημειώσεις δεν γίνεται να κρατήσεις από ένα κωλόζωο που δεν κατέχει το άθλημα και γράφει στον πίνακα ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ, πράγμα που με εκενυρίζει αφάνταστα, οπότε αναγκαστικά θα διαβάσω από ένα Pdf στον υπολογιστή. Που να βγάζεις 180 σελίδες εκτύπωση…)

se dio bdomades teliono k go k meta oli mera kithara k mpires…gamo to xristo k tin eksetastiki (sorry gia greeklish)

Αντε να ερθει η κωλοδευτερα να ξεμπερδευω κι εγω επιτελους! Νταξει, δεν μπορω να πω οτι κουραστηκα ιδιαιτερα, μεχρι στιγμης δυο εδωσα, το ενα βγηκε και το περασα με 8 (χα!) και τωρα δινω αλλα δυο και τελος, παπαλα, καπουτ, διακοπες.

Α και αλλο ενα περασα αλλα αυτο ηταν με εργασια οποτε δε μετραει για εξεταστικη.

Επισης μολις γυρισα απ’εξω και νυσταζω σαν πουστης και παω για υπνο γιατι αυριο εχω να ξυπνησω νωρις. (στις 11.00)

Καληνυχτα φανταστικοι συμφορουμιτες.!

Εγώ τελειώνω στις 6 του μηνός κι έχω ακομη 4 μαθήματα γαμώ την καταδική μου…Αύριο δίνω Φυσική 2 και έχω προς το παρόν διαβάσει τα μίσα:cry: … Δεν ξέρω γιατί αλλά σε αυτήν την εξεταστική έχω τεράστιο πρόβλημα συγκέντρωσης:-k

Ωπ!Συναδελφος ? Φυσικο εισαι ρε ρεμαλι ? :stuck_out_tongue:

Εγω δινω 29,30,2 και τελειωνω 7 Ιουλιου.

Bye bye Down,Mastodon,Kylesa,Hatebreed,Terror,Cynic :frowning:

Όχι μαν δεν είμαι φυσικό… Αλλά άσε χάνω κι εγώ μάλλον HATREBREED και TERROR κι έχω ξενερώσει πάρα πολύ…

ελα ρε συναδελφε!!!φυσικο αθηνας?

Ενωση Rocking Φυσικων πρεπει να κανουμε.:stuck_out_tongue:

καλα ποσοι φυσικοι ειναι εδω μεσα???

Toυλαχιστον 5…

ετσι ετσι τα τρελα μυαλα ειναι μεταλοροκαδες!!!

Φυσικο Πατρας ειμαι εγω παντως.

Τελευταια μερα διαβασματος,αυριο τελος,ναι γαμω ΝΑΙ.