Εξεταστική

ποσο μαλακας εισαι οταν ο καθηγητης βαζει τα ιδια θεματα με το φλεβαρη,ακομα κ ιδιους αριθμους κ γραφεις γυρω στο 3 κ περιμενεις ενα θαυμα(λυπηση) για να περασεις??#-o

Χα! Μείον 2 εργαστήρια σήμερα και δεν έχει ξεκινήσει ακόμα η εξεταστική.Ποιος με πιάνει.8)8)

Χα!
και εγω μειον 2 εργαστηρια σημερα.
Οτοκαντ κιολας 9αρακι!!!:smiley:
την αλλη δευτερα ξεκιναω με 2 θεωριες ομως… ετσι και γινει 2/2 κερναω μπυρες ολο το φορουμ

Και εγώ δευτέρα ξεκινάω αλλά με 3 απανωτές θεωρίες.:-s
Η μία σίγουρα πάει για την επαναληπτική του Σεπτέμβρη.:stuck_out_tongue:

τι 3 και 2, αυτά είναι καραμέλες…
8 Θεωρίες μόνο του εξαμήνου που είμαι τώρα, + άλλες 4 που χρωστάω.

Εγώ τη Δευτέρα μόνο 3.:stuck_out_tongue:
Γενικά έχω 10,πέντε απο το 3ο και άλλες πέντε από τα 2 πρώτα εξάμηνα.

Σε βιβλιο καθηγητη στη σχολη μου.:

“…οι προσπαθειες των εργατων στον καπιταλισμο περι βελτιωσης της θεσης τους ειναι καταδικασμενες, οπως των Τρωων θα προσεθετε ο Καβαφης…”

Δεν μπορω, θελω να το γραφω παντου.

Εγώ αύριο αρχίζω, δίνοντας το τελευταίο εργαστήριο που μου έχει μείνει (Γραμμικοί Μετασχηματισμοί Fourier-Laplace). Το πακέτο είναι οτι σχολάω στις 15:15 και πρέπει να είμαι στην Λαμία στις 18:00 8O !

Έχει τρεξιματάκι γι αύριο :?

μέχρι τώρα τα πάμε πολύ καλά ! πιστεύω έχω γράψει καλούς βαθμούς σε όσα μαθήματα έχω δώσει , πέντε στο σύνολο . το αυριανό δν πρόκειται να το διαβάσω , η οικονομετρία δν διαβάζεται σε ένα απόγευμα . θα διαβάσω κατευθείαν για το μάθημα της πέμπτης ελπίζοντας να μη χαλάσω την καλή μου πορεία . 8)
άντε καλη επιτυχία σε όλους τους εξεταζόμενους … :smiley:

εδιτ , σοφι τι σχολή είσαι ?

ΤΕΙ Λογιστικης.

αχα . ωραία !

Περασα τα 2 επιλογης,αφησα τη δημοσιονομικη που ειχε μαλακα καθηγητη για σεπτεμβριο,ακυρωθηκε το σημερινο για 30:(,και ετσι εχω αλλα 3 που λογικα τα περναω…:!: Παμε για ενα συνολικο 34/36:D

δίνω σε 2 ώρες ακριβώς ! ελπίζω να πάνε όλα καλά , αυτό είναι το μάθημα π φοβάμαι πιο πολύ απόλα …

μη γελάσετε …

εμπορικό δίκαιο … :stuck_out_tongue:

εγώ δίνω αυρίο το δεύτερο μου μάθημα και στις 30 το τελευταίο 3 θα δώσω απο τα 6 διότι με Μουντιάλ, Ζέστη και με κουνούπια [SIZE=“6”]ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ!!![/SIZE]

#-o#-o#-o#-o

εδωσα σημερα turbo pascal… πιστευω ειμαι γυρω στο 6-7 , διναμε κ 5 ατομα μονο οποτε λογικα περασα… 2 για πτυχιο ρε πουστη…

[SIZE=“5”]ΤΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!![/SIZE]

@Dr Love τωρα το ειδα 2 μαθήματα για πτυχίο?? και εισαι 22?
ΦΥΤΟ!!!

:stuck_out_tongue:

και εγω 2 εχω αλλα χρόνια…#-o

δεν θελω να ακουστει κλισε αλλα με το διαβασμα που εχω ριξει, σε μια νορμαλ σχολη θα χρωσταγα πανω απο 15, οποιος ξερει απο ασπαιτε καταλαβαινει…:wink:

πφφ. αυριο το πρωτο μαθημα!ποιος διαβαζει με μουντιαλ,ζεστη και μπιγκ 4 την πεμπτη? :?

σημερα επιασα 10αρακι!!!
(αλλα το προηγουμενο που εδωσα εφυγε για σεπτεμβρη:()