ποσο μαλακας εισαι οταν ο καθηγητης βαζει τα ιδια θεματα με το φλεβαρη,ακομα κ ιδιους αριθμους κ γραφεις γυρω στο 3 κ περιμενεις ενα θαυμα(λυπηση) για να περασεις??#-o
Χα! Μείον 2 εργαστήρια σήμερα και δεν έχει ξεκινήσει ακόμα η εξεταστική.Ποιος με πιάνει.8)8)
Χα!
και εγω μειον 2 εργαστηρια σημερα.
Οτοκαντ κιολας 9αρακι!!!
την αλλη δευτερα ξεκιναω με 2 θεωριες ομως… ετσι και γινει 2/2 κερναω μπυρες ολο το φορουμ
Και εγώ δευτέρα ξεκινάω αλλά με 3 απανωτές θεωρίες.:-s
Η μία σίγουρα πάει για την επαναληπτική του Σεπτέμβρη.
τι 3 και 2, αυτά είναι καραμέλες…
8 Θεωρίες μόνο του εξαμήνου που είμαι τώρα, + άλλες 4 που χρωστάω.
Εγώ τη Δευτέρα μόνο 3.
Γενικά έχω 10,πέντε απο το 3ο και άλλες πέντε από τα 2 πρώτα εξάμηνα.
Σε βιβλιο καθηγητη στη σχολη μου.:
“…οι προσπαθειες των εργατων στον καπιταλισμο περι βελτιωσης της θεσης τους ειναι καταδικασμενες, οπως των Τρωων θα προσεθετε ο Καβαφης…”
Δεν μπορω, θελω να το γραφω παντου.
Εγώ αύριο αρχίζω, δίνοντας το τελευταίο εργαστήριο που μου έχει μείνει (Γραμμικοί Μετασχηματισμοί Fourier-Laplace). Το πακέτο είναι οτι σχολάω στις 15:15 και πρέπει να είμαι στην Λαμία στις 18:00 8O !
Έχει τρεξιματάκι γι αύριο :?
μέχρι τώρα τα πάμε πολύ καλά ! πιστεύω έχω γράψει καλούς βαθμούς σε όσα μαθήματα έχω δώσει , πέντε στο σύνολο . το αυριανό δν πρόκειται να το διαβάσω , η οικονομετρία δν διαβάζεται σε ένα απόγευμα . θα διαβάσω κατευθείαν για το μάθημα της πέμπτης ελπίζοντας να μη χαλάσω την καλή μου πορεία . 8)
άντε καλη επιτυχία σε όλους τους εξεταζόμενους …
εδιτ , σοφι τι σχολή είσαι ?
ΤΕΙ Λογιστικης.
αχα . ωραία !
Περασα τα 2 επιλογης,αφησα τη δημοσιονομικη που ειχε μαλακα καθηγητη για σεπτεμβριο,ακυρωθηκε το σημερινο για 30:(,και ετσι εχω αλλα 3 που λογικα τα περναω…:!: Παμε για ενα συνολικο 34/36:D
δίνω σε 2 ώρες ακριβώς ! ελπίζω να πάνε όλα καλά , αυτό είναι το μάθημα π φοβάμαι πιο πολύ απόλα …
μη γελάσετε …
εμπορικό δίκαιο …
εγώ δίνω αυρίο το δεύτερο μου μάθημα και στις 30 το τελευταίο 3 θα δώσω απο τα 6 διότι με Μουντιάλ, Ζέστη και με κουνούπια [SIZE=“6”]ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ!!![/SIZE]
#-o#-o#-o#-o
εδωσα σημερα turbo pascal… πιστευω ειμαι γυρω στο 6-7 , διναμε κ 5 ατομα μονο οποτε λογικα περασα… 2 για πτυχιο ρε πουστη…
[SIZE=“5”]ΤΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!![/SIZE]
@Dr Love τωρα το ειδα 2 μαθήματα για πτυχίο?? και εισαι 22?
ΦΥΤΟ!!!
και εγω 2 εχω αλλα χρόνια…#-o
δεν θελω να ακουστει κλισε αλλα με το διαβασμα που εχω ριξει, σε μια νορμαλ σχολη θα χρωσταγα πανω απο 15, οποιος ξερει απο ασπαιτε καταλαβαινει…
πφφ. αυριο το πρωτο μαθημα!ποιος διαβαζει με μουντιαλ,ζεστη και μπιγκ 4 την πεμπτη? :?
σημερα επιασα 10αρακι!!!
(αλλα το προηγουμενο που εδωσα εφυγε για σεπτεμβρη:()