Εξεταστική

Το δεχτσα ειναι φυτο, το επιβεβαιωνω κι εγω.

Πσόφικ, πσόφος :slight_smile:
Ρε δουδε σιγά, δε χρωστάω και λίγα. Είμαι νομίζω σε ένα νορμαλ επίπεδο, ούτε χρωστάω μια 30αριά, ούτε 5-6 σαν κάτι φίλους μου που τους εύχομαι πσόφο! :stuck_out_tongue:

Πότε ξαναδίνετε και τι μαθήματα; Αντε να λέμε και καμια ον τοπικ πίπα να προχωράει το θρεντ ^^
Εγώ στις 2, Βιοχημεία Τροφίμων.

Βαριέμαι να διαβάσω. Χθες έλεγα βακιλλοβλακειοβακιλλίες στο μσν με τον Μπάτσιλους, άκουγα “Ο Τραμπάκουλας είναι ο ¶γιος Βαλεντίνος” και απαντούσα σε μέηλ. Όλα αυτά μέχρι τις 7 το πρωί. Έλιωσα. Ε σήμερα ήμουν κουρασμένο, δεν μπορούσα να διαβάσω. Είμαι και fragile όπως είπαμε :stuck_out_tongue: Ε τώρα ακούω Cynic. Δεν έχω καιρό για διάβασμα. Μετά θα κάνω σούπα γιατί πονάνε “τα λαιμά” μου, όπως λένε στη Θεσσαλονίκη. Σεις; Ξεσκίζεστε στη μελέτη κι εσείς ε;

Σ’ εμένα που δεν χρωστάω τίποτα (κι είμαι περήφανη γι’ αυτό) τι εύχεσαι? :-s:p

Πρόγραμμα δεν έχει βγει, ξέρω μόνο ότι δίνω στις 18 Κοινωνιολογία της Καθημερινής Ζωής. Εύκολο είναι, δεν θα χάσω και τους ¶μαρθ έτσι.

Listening to: Haggard - Chapter II - Upon Fallen Autumn Leaves
via FoxyTunes

dexter, ίσως παρανόησα. έχεις 60 μαθήματα στη σχολή και σου μένουνε 15 για το πτυχίο ή σου μένουν 15 + αυτά του τρέχοντος έτους? γιατί αν ισχύει το πρώτο, ε είσαι για φαπίτσες :stuck_out_tongue:

Ρε δουδε, λες να είχα 15 για πτυχίο; :stuck_out_tongue:
15 συν 14 του έτους, τα 14 δεν τα χρωστάω ε :Ρ Είναι 7 σε αυτό το εξάμηνο και 7-8 (δεν είμαι σίγουρη) στο άλλο, στο εαρινό. Γι’ αυτό λέω ότι δεν είμαι και γαμάτα αλλά είμαι νορμαλ. Αν ίσχυε αυτό που κατάλαβες, δε θα μιλούσα καθόλου :Ρ

Αύριο δίνω επιλογής και τα έχω φορτώσει στον αλέκτωρ.:frowning:

Κάνε να πέσουν εύκολαααα [-o<[-o<[-o<

Αχου, αυτο σε συνδυασμο με το jadesword με κανουν να παρω πισω αυτο που ειπα γλυκο και φρατζαηλ δεχτσα. :oops:

Παρτα βλαμμένη.
Τώρα δε σε συγχωρώ :slight_smile:

Μολις διαπιστωσα μαλιστα οτι χρωσταω μαλλον λιγοτερα μαθηματα απο σενανε. Μουχαχα.
Αλλο που εμεις εχουμε γενικα λιγοτερα και ευκολοτερα μαθηματα.
Ελα συγχωρεσε με.

Η εξεταστικη μας εμας πηγε μια βδομαδα μετα, ξεκιναμε 9.
Να δωσει ο καλος θεουλις να περασω τα γαμωμαθηματικα, τα κουβαλαω απο δευτερο εξαμηνο. ΑΡΓΚ.

Εγώ κουβαλάω ακόμη μαθήματα του Α’ εξαμήνου ρε σόφι, τι κολλάς??:stuck_out_tongue:

Εσυ εισαι 2ο ετος ομως ή οχι;:stuck_out_tongue:
Αλλωστε ποιος ειπε οτι δεν κουβαλαω και του Α’;
Απλα εκεινα ειναι παλουκια και εχουν ιστορια γενικα στο τμημα μας οποτε νταξει.

Ρε βλαμμένη 15 χρωστάω. Τα 10 που δεν έχω διδαχτεί ακόμα, τι τα μετράς; :stuck_out_tongue:
Ρε πούστη έχουμε πολλά εμείς, 62 :(:(:(:(:frowning:
Και αγκούρια κιόλα

Τεσπα, βαριέμαι να γκρινιάζω :Ρ

3 είμαι. Σε ένα χρόνο (θεωρητικά) ορκίζομαι:|

Ναι αλλα εσυ δεχτσα θα βγεις χημικος και θα βαζεις κοζμο στο χωμα ενω εγω το πολυ καμια φυλακη.:frowning:
Φριδομ εγω θεωρητικα ειμαι στην πρακτικη.

Πφφφφ. Από τις 6 το απόγιομα παλεύω τις εργασίες που παραδίδω αύριο. Πσοφος κακός.
Μετά περιμένουν να διαβάσω ιστορίες τέχνης και παπαριές στην εξεταστική.
Αμ δε. :slight_smile:

Το απάλευτο το έχουν τα εργαστήρια:

Εργαστήριο γεωμορφολογίας και είχα να ετοιμάσου 10 εργαστηριακές ασκήσεις, και 4 εκθέσεις ασκήσεων υπαίθρου. Και αμ δε που όλα αυτά είναι απαλλακτικά… Απλώς σου δίνουν το δικαίωμα να δώσεις εξετάσεις#-o#-o

Επίσης τα προγράμματα των εξεταστικών 100% θα είναι άστα να πάνε. Δλδ ώρες ώρες σκέφτομαι “θες να πάρεις πτυχίο και δε σε αφήνουν”.

Στα διάλα καραγκιόζηδες.

Γιατί να βάζω κόσμο στο χώμα ρε, νεκροθάφτης είμαι; :Ρ
Πρακτική έκανα το καλοκαίρι :slight_smile:

Μα τι είναι πια αυτή η εξεταστική? :-k
Κάτι μου θυμίζει από το μακρινό παρελθόν…

Πφ. Δε συμπάσχει. Γκέυ.

Η Χημεία παιδιά είναι μια μεγάλη επιστήμη. Απολαμβάνω την εξεταστική μου. Γιατί; Μα γιατί αποτελώ -έμμεσα έστω- έμπνευση. Για ποιους; Μουχαχα :slight_smile:
[SIZE=“2”]
Φαινυλαλανίνη (αλληγορία)[/SIZE]

(στίχοι: trampakoulas)

Μια ντουζίνα άραβες δουλεύανε σκληρά
Μερεμετάκια κάνανε στη πρεσβεία των Η.Π.Α.
Στο διάλλειμα που κάνανε πίνανε coca-cola
Που light όμως ήτανε, δίαιτα πάνω απ’όλα

Στο κουτάκι πάνω, στα συστατικά
Διαβάζανε πως έχει πλήθος χημικά

ΦΑΙΝΥΛΑΛΑΝΙΝΗ!

Το ακούσαν τα κομμάντα που φύλαγαν σκοπιά
Συναγερμός χτυπάει, “γιουρούσι ρε παιδιά”
“Επίθεση θα κάνουνε με Φαινυλαλανίνη
και αν δεν τους σταματήσουμε ρουθούνι δε θα μείνει”

Παρεξήγηση έγινε με τα εκρηκτικά
Η Φαινυλαλανίνη δεν είναι απ’αυτά

ΦΑΙΝΥΛΑΛΑΝΙΝΗ!

Solo: necro (ψωνάρα…)

Μάρτυρες γινήκανε στη χώρα τους, μεγάλοι
Και τη Jihad αρχίσανε, “σκουλίκια Αμερικάνοι”

Το τρίκυκλο γεμίσανε με light coca-cola
Και στη πρεσβεία πέσανε και τα γαμήσαν ΟΛΑ!!!

ΦΑΙΝΥΛΑΛΑΝΙΝΗ!

Kings Of Feta.