Η Απώθηση του Υπερλιγούρη

Κρίμας… και ήτανε καλό παιδί.

δικό σου σχόλιο σε δικό μου ανάλογο παλιό ποστ στο θέμα με τους ήχους :stuck_out_tongue:

Cool…Δεν παρεξηγουμαι.Αλλωστε αυτο ηταν μονο το ζεσταμα:wink:

αααα μάλιστα!
Πάντως, με έναν πρόχειρο υπολογισμό, όλο αυτό το πανηγύρι δεν πρέπει να διαρκεί πάνω από 1,5 λεπτό… :?

Μάλλον θα προτιμίσω το χίππικο έρωτα… έτσι για πικοιλία…!!! :lol::lol::lol:

Κραταει αναλογως το τεμπο που κρατας.Απο funeral doom μεχρι σπιντατο μπλακ μεταλ.Βαλε σολο εισγωγες αουτρο κτλ και υπολιγισε ξανα!

Ε ναι λοιπόν! Γιατί και οι Watchtower μπορεί να είναι sexy!!! :lol::lol::lol::lol:

funeral doom?σεξ είναι όχι καφές στο μάτι της κουζίνας

Aληθεια τα βυζγια σου ειναι στρογγυλα σαν τα κωλομερια της τυπισσας στο αβαταρ σου?

Ελπιζω να μη γινει κανενα ριπορτ που ξεχεζουμε το αγαπητο και σοβαρο θρεντ

Όχι.τα δικά μου είναι τριγωνικά και είναι από τον πλανήτη Vyz-Gia

:lol::lol: Eχετε καει ρε!

Να κανω μια ερωτηση, το Παντοφλατο πως ειναι; :-k
( Τα υπολοιπα τα εχω κανει και θελω κατι καινουριο!:p:p)

δλδ εχεις κανει το ταβανατο κ κολησεις στο παντοφλατο?:-k:lol::stuck_out_tongue:

ελα κ εσυ στο σεμηναριο χηππικου ερωτα! :wink::lol:

Mε συγκινούν τα νέα παιδιά με θέληση για μάθηση…:cry::cry::cry:
Λοιπόν το παντοφλάτο δε σε πιανει Σολ Θορν…Προύποθέτει να είναι μπάζο η γκόμενα…
Πρόκειται για anal σεξ…Η παρτενέρ σου δε βλέπεται…Οπότε όταν γυρίζει να σε κοιταξει την ραπίζεις δια της παντόφλας αναλόγως πλευρας …Είναι kinky κ ακρως χριστιανικό(αυτό που λένε γύρνα κ το άλλο μάγουλο…Αυτό):stuck_out_tongue:

Ειδικα η Κολιατσου ειναι εμπειρια!:stuck_out_tongue:

Λογικα νομιζεις οτι ειμαι αγορακι γι’αυτο και δεν με πιανει… ειμαι κοριτσακι!:smiley:

Και παλι ομως δεν με πιανει, γιατι δεν ειμαι μπαζο!!!:lol::-s:p

Τελος, στο σεμιναριο θα ερθω αλλα μονο για ενημερωση.Πρακτικη δεν κανουμε, δεν ειμαστε ελευθερες!:stuck_out_tongue:

εγω παλι νομιζα οτι απλα φορας τις παντοφλες…:lol:

Το καλτσονατο το εχω κανει καθημερινοτητα παντως!

Καλτσουλες ζεστες rule!8O:D

Moυ εδωσες ιδεα…Σεξ με καλτσονε…νοστιμιά κ απόλαυση…Θα το βαλω οταν εκδώσω το " Χίππικος έρωτας κ άλλες συνταγές":lol::lol::lol:

Θα είναι διαθέσιμο στο merchandise stand του σεμιναρίου… θα κάνει τρελό σουξέ γιατί ως γνωστόν, ο (χιπικος) έρωτας περνάει απ’το στομάχι… :lol::lol::lol:

Βαλε κατι πιο ρευστο ρε παιδακι μου για να γλειφεται να ειναι πιο αισθησιακο.
Το Καλτσονε τι θα το κανεις;:-k

θα εχει πολυ γεμιση το καλτσονε οποτε μολις το δαγκωνεις θα τρεχουν τα λιωμενα κασερια κ οι σαλτσες!
ποπο λιγο φαντασια δεν εχεις…:lol:

:lol::lol:

Σηκωνει τα χερια ψηλα

Nαι με τα χέρια ψηλά είναι σαφώς καλύτερα…:stuck_out_tongue: