ξερω τι σημαινει ηπειρος ρε, δεν ειμαι τοσο αμπαλη οσο λεει ο megatherion :p(ειναι απο αλλο τοπικ αυτο).
μπορει να ειναι μια ηπειρος που καποια στιγμη πηγαν εκει οι ισπανοι
ξερω τι σημαινει ηπειρος ρε, δεν ειμαι τοσο αμπαλη οσο λεει ο megatherion :p(ειναι απο αλλο τοπικ αυτο).
μπορει να ειναι μια ηπειρος που καποια στιγμη πηγαν εκει οι ισπανοι
Γκότσα!
Μπογκοτά, Κολομβία είναι.
ναι ρεεεεεεεε=D>=D>
Η 3η μου κάνει Νέα Ζηλανδία αλλά η 1η και 2η προς αμαζόνιο μου φέρνουν… Ντιλέμα!
Εμενα παλι η πρωτη μου κανει για Ιαπωνια φαση και η δευτερη μου θυμιζει τα νησια της Ποστογαλιας.:-k
+1 και εγω ετσι το κοβω…
και για Νεα Ζηλανδια μπορει!!
Τα κωνοφορα στη τελευταια δεν μου κανουν για Ιαπωνια παντως, ουτε για πορτογαλια
Λοιπον παιζω το χαρτι της Ιαπωνιας ενισχυμενο απο την καρτα της μαγικης ενορασης της Μανταμ Δεβορας και την υπερφυσικη ματια του ξιφους των Οιωνων και σας παιρνω τα σωβρακα τυρεμπορες
Ναι για Ποστογαλια λιγο δυσκολο γιατι η πρωτη και η τριτη φωτο δε μου κανουν με τιποτα. Αλλα 2 δευτερη οντως μοιαζει με τη βλαστηση που εχουν στα νησια τους λιγακι.
Btw, το title σου ειναι respect
Παίξτο όπως θες, η ναρκολέπτικ είχε στρέητ φλος.:har: Νέα Ζηλανδία είναι και οι 3. Η τρίτη δε είναι το υπέροχο Mount Cook.
Είναι το μέρος που θέλω να επισκεφτώ περισσότερο παγκοσμίως. Απέραντη φυσική ομορφιά, αν υπάρχει παράδεισος το λένε Νέα Ζηλανδία.
γιατι οταν μου λενε ζηλανδια, το μονο τοπιο που σκεφτομαι ειναι αυτο?
Nα υποθεσω οτι τωρα θα κερδισω στην αγαπη? :oops:
Nεα Ζηλανδια???
Αρα Κερδισα!!!:D:D:D
Οποτε βαζω…
edit: τωρα ειδα narcoleptic ειπε πρωτα για Νεα Ζηλανδια…Τεσπα 2η φορα που λεμε το ιδιο…Βαζω εγω τωρα
Νο προμπλέμο, εγώ τώρα πήρα χαμπάρι ότι το βρήκα.
Κάτι εξωτικό είναι αυτό… Θα πω Σαλαμίνα.
το αναγνωρισα αμεσως το νησι
To phuket στην Ταιλανδη μηπως?
necro makes the touchdown!!!8)
Nice m8
Bαζεις εσυ!!!
Eλα ενα ευκολο!
το ευκολο μου αρεσει #-o
ευρωπη???πρωτευουσα???ενυ χιντ?:roll:
Hint pls…