[quote="“rock,post:100,topic:5281”]
Εφιάλτες είναι.
Εδιτ: Κι εσύ Ρασπουτιν; Στημένο είναι;
[quote="“rock,post:100,topic:5281”]
Εφιάλτες είναι.
Εδιτ: Κι εσύ Ρασπουτιν; Στημένο είναι;
εμένα μικρό με έμαθαν να πιστεύω ότι βλέπουν τα μάτια μου και ποιανουν τα χέρια μου …
[quote="“Aloe,post:101,topic:5281”]
Καθολου στημενο…Just the truth girl…Admit it…
εγώ δεν έχω δει καμία κοπέλα… αλλα εχω δει μια φωτο όπου υπήρχε η Αλοη και θα συμφωνήσω ότι είναι πάρα πολύ όμορφη κοπέλα! χαλαρά μισ γιανγκ!
επίσης απο το μικρό και κουτσουρεμένο αβαταρ στο μσν με αρέσει και το σοφι καπα!
και τέλος να πω ότι μου αρέσει η Μαρία Βουτυριάδου που την είδα στις φοτός του παρτυ!
Τις αλλες δεν σας έχω δει κορίτσα! Να με συμπαθάτε!
Ρε ποσταρετε και καμια φωτο γιατι δε τις εχω δει ολες και το οι φατσες μας 2 εχει πολλες σελιδες…
Α να χαθεις, λιγουρη.
Βασικά λέω να διοργανώσουμε Καλλιστεία rocking.gr. Οι κοπέλες του φόρουμ θα παρελάσουν μπροστά απ’ τα μάτια μας, και εμείς - η κριτική επιτροπή - θα αποφασίσουμε ψύχραιμα και αντικειμενικά ποιά είναι θα είναι η πανάξια κάτοχος του τίτλου. Ένας τίτλος που - περιττό να πούμε - θα της ανοίξει πολλές πόρτες στη ζωή της.
Και επειδή προβλέπω τα καλλιστεία να έχουν επιτυχία, λέω να τα κάνουμε θεσμό. Κάθε χρόνο. Εξάλλου νέα μέλη γράφονται στο φόρουμ και διεκδικούν τα πρωτεία απο τα παλιά.
Ναι, πιστεύω είναι καλή και υλοποιήσιμη ιδέα.
Πέρα από τα γκομενάκια, freedomofrock/darkofthesun, στηρίζουμε φανατικά
Aloe
NegativeCreep
και τη Therion ε!!!αυτη ειναι καλο πραμα να ουμ!!(ΟΥΜ)
Γαλλικο προτυπο ακουω, χμ… δεν ξερω τι εννοεις, πλενομαι παντως! :lol:
Thanks!:roll:
Να πω και εγω για τις ωραιες… First of all, Princess of the dawn!ΘΕΑ.
Second, Sofi-k και Faceless Rania!(Τις βαζω μαζι γιατι δεν μπορω να ξεχωρισω καμια)
Και τελος, Rangel γιατι εκτος απο την ομορφια, ειναι αλανι και τα χωνει γενικως και γουσταρω!
Πφ. Ο πολιτισμος εχει προχωρησει από τον 18ο αιωνα.
:oops: :oops: :oops: :oops:
ιυχαριστω ρι
καμια ρε ολες ειστε μπαζα!
τι καλος ανθρωπος… :lol:
Μετά σου λέει peace and love and flowers.
Πφφφφ.
κ που να με δεις στα κεφια μου!:lol:
τι σχεση εχει αυτο?
αμα ειστε μπαζα ειστε! :lol: :lol: :lol:
Αμα μου βαζες ενα πολ και τις φωτογραφιες τους διπλα,θα σου κανα μια γεματη λιστα μετα χαρας:D
Εκμεταλλεύεσαι τη λεπτότητά μας ε; :lol: :lol: :lol:
δεν μπορεις να φανταστεις ποσο κρατιεμε τωρα για να μην γραψω αυτο που εχω σκεφτει!:roll:
Έλα μωρέ, γράπστο