Ναι. Τους ZZ top:p
GD γιατί έχουν μόνο 2 ψήφους,και επειδή έχω ακούσει πιο πολλά από αυτούς,και επειδή το Amarican Idiot τα σπάει,και αρχίζω να λέω λαλακίες…
Now playing: Iced Earth - Framing Armageddon
via FoxyTunes
Βlue Cheer ρεεεεεεε! http://www.youtube.com/watch?v=-kJONgWKFi0
Οι Ρας δεν ειναι τριο. Αν και αθεος, ομολογω οτι η αγια τριαδα ειναι αδιαιρετη και ομοουσιος! :p#-o
Δεν χωρά καμία αμφιβολία και γιατί να το κρύψομεν άλλωστε. Δεν είναι ακριβώς τρίο, είναι η Αγία Τριάδα της μουσικής, the best band ever. Το αρτιότερο συγκρότημα του πλανήτη. Συνέπεια, εδώ και 40 σχεδόν χρόνια, κορυφαίοι μουσικοί του είδους, συνθέσεις μεγατόνων. Και άλλα πολλά. Ladies and gentlemen… RUSH!!!
Όλα καλά μου φαίνονται :Ρ Θα πω Nirvana μόνο και μόνο επειδή τους ακούω περισσότερο. Το heart shaped box μου κάνει για το κρύο
Τι να πει κανεις για τους υπερτατους???Οτι και να πεις ειναι λιγο…απο που να αρχισει κανεις και που να τελειωσει!!!ενας απο τους κορυφαιους μπασιστες ολων των εποχων, με τρομερα χαρακτηριστικη φωνη!!! ενας απο τους κορυφαιους κιθαριστες ολων των εποχων, με μαγικα σολο, τρομερα ριφ και εκπληκτικες συνθεσεις!!!ο κορυφαιος ντραμερ ολων των εποχων, ενας εξωγηινος ντραμερ,αλλα και κορυφαιος στιχουργος…μετα τους RUSH το χαος, δεν υπαρχει κανενας που να φτανει το μεγαλειο τους!!!
Επειδη ακουσα καποιες αποψεις, για οποιον θελει να ξεκινησει να ακουει RUSH,μια ειναι η επιλογη:RUSH IN RIO LIVE DVD…Ηκαλυτερη αγορα που εκανα ποτε μου!!!οι RUSH παιζουν για πρωτη φορα λαιβ στο ριο της βραζιλιας το 2003, εχοντας μολις πριν απο λιγους μηνες επανενωθει!!!θα μεινετε αφωνοι με το ποσο απιστευοι ειναι λαιβ, τα παντα προσεγμενα, στην εντελεια!
Στην δευτερη θεση βαζω τους cream,μονο αυτοι μπορουν να συγκριθουν με τους καναδους!!!απο εκει και περα, το χαος!!!Ποιοι νιρβανα ρε παιδια, ποιοι νιρβανα???:D:D:D
rush σε poll και το κουβεντιάζουμε ακόμα το ζήτημα? :-s
[SIZE=“3”]SODOM[/SIZE]
για τον που**ο δημοψηφισμα
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ PRIMUS ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ?
ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕ.
NIRVANA
MUSE
GREEN DAY
ΜΗ ΧΕΣΩ…
Ρε παιδια στο :pδημοψήφισμα θα μπορούσε να υπάρχει μόνο Jimi …
Nirvana!:bounce:
Jimi Hendrix Experience… 8)
cream γιατι ειναι απο τα πρωτα ψυχεδελικα γκρουπ και ηταν και ο κλαπτον
Για τον που**ο είναι να μην μπορείς να καταλάβεις ότι το poll δεν αφορά τους “γνώστες” αλλά όλο το φόρουμ και συνεπώς έπρεπε να είναι πολυσυλλεκτικό. Και μόνο οι ψήφοι που έχουν πάρει οι Nirvana αποδεικνύουν ότι έπρεπε να βρίσκονται στο πολλ, αν και κλασικά θεωρείς όλους αυτούς που τους ψήφισαν πρόβατα με -φυσικά- κατώτερο γούστο απο σένα. Τελικά ο γυαλός είναι στραβός ε
Κι ομως, δε θα ψηφισω Motorhead.
The Tea Party.
Αυτος ο Les Claypool παντως δεν υπαρχει. Ειναι μια ιδεα.
Τα 2 αγαπημένα μου τρίο(αν και μπορεί να προτιμήσω αυτό με Belluci-Sklenarikova) λείπουν. Coroner και Tea Party από μένα.
Οι Tea Party τι παιζουν?
Γιατι ειναι λιγο γκεη ονομα
Απίστευτη μουσική. ¶κου The edges of twilight.
Mυστηρια οργανα.
Not bad at all.
Μαθαμε και κατι σημερα
(ακουγοντας το The Bazaar)
Gay είναι η φάτσα σου ρε παλιοχλέμπουρα.
:p:p:p
Καταπληκτικό συγκρότημα. Φαντάσου την πιο Oriental πλευρά των Zepppelin(εποχής Physical Graffiti), χωρίς το Blues στοιχείο τους και με αρκετή 90’s Industrial δόση(πχ Killing Joke των 90’s, Nine Inch Nails κτλ.) και με μια φωνή που φέρνει αρκετά σε Jim Morrison.
Εγώ προτείνω Edges Of Twilight, Transmission και Interzone Mantras αν και όλα είναι απίστευτα.
Edit: Είμαι στραβός ή λείπουν οι Emerson, Lake And Palmer? Ντροπή Μάνο δεν το περίμενα αυτό από σένα.