Αγαπημένη σας ταινία;

“Ο Βασιλιάς της μοναξιάς” είναι μια η φοβερή ταινία με τον Ρόμπιν Γουίλιαμς και τον Τζεφ Μπρίντζες ή την μπερδεύω με άλλη;

αυτη ειναι,ναι,του τερυ γκιλιαμ…τρομερη ταινια…

Φίλε μου, τα ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ είναι ταινία του Τσαρλι Τσαπλιν (σου προτεινω να τη δεις.Το YOUTUBE,την έχει σε 8 μέρη) , Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ είναι αλλόκοτη παραμυθένια ιστορία του Τέρι Γκίλιαμ.

Αν ψάχνεις κάτι ανάμεσα σε Φαιτ Κλαμπ και Μεμεντο θα πρότεινα : Ξυπνξημα στον εφιάλτη (Jacob`s Ladder), Η ιστορία 2 αδερφών ( Α tale of 2 sisters,το κορεάτικο,γιατί νομίζω βγήκε αμερικανικό ριμεικ), ταυτότητα, The Skeleton Key. Επλίζω να βοήθησα…

Όντως Ο ΥΠΟΠΤΟΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΡΛΙΓΚΤΟΝ εχει τρομερη αγωνία και φοβερό φινάλε!

Η αιωνια λιακαδα ενος καθαρου μυαλου.Αυτη μου ρθε πρωτη μεσα απο τις παμπολλες που εχω δει.

δε ξερω αν ψηνεστε, αλλά οριστε μια λίστα με 100 σύμφωνα με το cine.gr

προσωπικά βαριέμαι χολυγουδιανα έπη τύπου “όσα παίρνει ο άνεμος” αλλά η λίστα έχει ωραία πράγματα

http://www.cine.gr/article.asp?id=9483&session-id=09c92d113dee3f7120027bc1f9d31cae

μόνο TETSUO τα’χουμε πει αυτά.

Εχει στην πρωτη δεκαδα Τιτανικο.
Ποσο σοβαρα μπορεις να το παρεις και να δεις τα υπολοιπα?:lol:

Ε ναι! και λορντ οφ τηε ρινγκς και ματριξ. Που ειναι η κουλτουρα οεο???

πολυ καλη λιστα ειναι αυτη που ειχε κανει το Σινεμα με τις 200 καλυτερες η οποια ειναι οτι πρεπει σαν οδηγος για ψαξιμο ακομα και γι αυτους που ξερουν 5 πραγματα.

ε τωρα μου ερχονται οι εξεις:
A clockwork orange
The godfather
Fight club
American history X
Apocalypse now

…κολλησα αυτες για τωρα…:-s

Ω,ναι,αυτη η λιστα γ@μ@γε…αλλα και αυτη του σαιτ καλη ειναι γενικα,καποιος που θα θελει να ξεκινησει λιγο να την ψαχνει θα την βρει χρησιμη αρκετα,περιεχει ταινιες ολων των ειδων για καθε γουστο(αν και με ακυρη σειρα)…αλλα το τευχακι με τα 200 ταινιονια απο σινεμα ηταν τουμπανο!!!

Καλη ταινια ειναι η ψαγμενη ταινια δηλαδης…

λογικο δεν ειναι?

Οχι. Και σιγουρα μια λιστα με τις 100 καλυτερες ταινιες που θα ειχε μονο ταινιες σκηνοθετων σε οφσκι και 50 ταινιες με μπατζετ 50 δολλαριων δεν θα τη θεωρουσα και τοσο επιτυχημενη.

ναι αλλα την λιστα γι αυτο την διαβαζεις. για να σε βοηθησει να ψαξεις ταινιες καλες που και λογω του οτι βγηκαν πριν μερικες δεκαετιες μπορει να μην τις εχεις παρει χαμπαρι. αλλιως τι χρησιμοτητα εχει μια λιστα περα απ το να βοηθησει τον αναγνωστη που θα δωσει τα 9 τα ευρω. να μαθει τα γουστα του ταδε συντακτη?

και στο κατω κατω οταν κανεις λιστα με τον τιτλο “καλυτερες/σημαντικοτερες” και απ τη στιγμη που γραφεις σε εντυπο που εχει σχεση με τον κινηματογραφο πρεπει να εισαι και λιγο αντικειμενικος. ας φανεις και σνομπ/κουλτουρας ξερω γω.

Μα δεν διαφωνησα στο να εχει και ταινιες παλιες/αγνωστες μια τετοια λιστα. Αλλιως δεν θα χε ενδιαφερον. Αλλα ειναι δυνατον να μας φαινεται περιεργο που εχει λορντ οφ δε ρινγκς και τιτανικο; Για καποιους λογους, καθολικα(ασχετα αν διαφωνω) θεωρουνται must see τετοιες ταινιες.

Παντως εμενα μ’αρεσει το top250 του imdb, εχει διαφορες ωραιες παλιες που ομως δεν μπορω να τις βρω στο νετ. :frowning:

καλα για τη λιστα του σινε χιουμοριστικα το εγραψα.

δεν παιζει να υπαρχει ταινια που να μην μπορεις να βρεις σε τορεντ. εγω συνηθως εδω τις βρισκω: www.btjunkie.org

Παντως δικιο εχει σε αυτο που λεει η σοφι κ.
Ειναι πολυ ηλιθια λογικη η “α αυτη την ταινια την εχουν δει ολοι. Σιγα την ταινια… Εγω ειμαι ψαγμενος και ξερω καλυτερη που δεν την ξερει ουτε η μανα του παραγωγου” Δηλαδη κι εδω τρουιλα? Οπα ρε κατουρηστε και λιγο…

Ναι οκ, κι εγω προτιμω να αποφευγω τις κλασσικουρες, αλλα εχουν γινει Must see ταινιες για καποιο λογο.

Πες μου τωρα οτι το lord of the rings δεν ειναι ταινιαρα και τοσα oscar τα πηρε μονο επειδη υπαρχουν φανμποιδες ξερω γω. Και γαμω τα βιβλια ειναι, και υποθεση εχει, και καλα το μετεφεραν (σε γενικες γραμμες) σε ταινια, και σκηνικα, εφε, μουσικες κλπ εχει. Ευκολα απο τις αγαπημενες μου ταινιες.

ξαναδιαβασε και ξαναπροσπαθησε

πείτε ΟΧΙ στο ξέπλυμα!
Στηρίζουμε ΑΝΤΡΙΚΕΙΕΣ επικές ταινίες σαν το ΚΟΝΑΝ.
Χαρδερ δαν στεελ!

Ε όχι και ξέπλυμα! Αυτή τη στιγμή δημιούργησες τον μεγαλύτερο εχθρό σου! (Μην με παρεξηγείτε, είναι η μόνη ταινία που δεν θέλω να μου προσβάλουν:p)
Καλός ο Κόναν, αλλά ο Άρχοντας έχει και κάτι παραπάνω εκτός από ξύλο και όργια8)