Αγαπημένη σας ταινία;

έχουν παίξει τους 2 πιο σάπιους τελικούς μουντιάλ τα τελευταία 20 χρόνια.

Κόναν λέμε άνετα ρε!

A ολα κι ολα. Κι εμενα μ’αρεσουν οι manowar, αλλα τα videakia τους ειναι σηψαιμια και παρακμη.

DarthVader

Fail σε όλα. Τον Αρθούρο δεν τον έσωζε η γκόμενα για να τον μαστουρώνει ο κομπογιαννίτης όλη νύχτα οπότε ξέρεις επίσης που πάει το σπαθί.

Α και τι πρόβλημα έχεις με τους Ιταλούς πέρα από τη χειρότερη σκηνή του σύμπαντος?

Edit: Αποπάνω, Σιωπή ρε για τους Manowar.

κοιταξε…να δουμε τα πραγματα λιγο σοβαρα.
Ο Κονανος ειχε δυο σπαθια…ΟΚ?
ενα απο ατσαλι και το αλλο…ξερεις!
Ειχε το κολλημα με τις γκομενες (καθως ο καλος αλλα κατα 'αλλα μαλλον προβληματικος δημιουργος του πρεπει να ηταν μεγιστος αγαμιδης) αλλα απο το λεπιδι του ειχαν περασει πολλοι μαγοι! (…το ατσαλινο…)
Στο “Εξκαλιμπερ” απο την αλλη, για να πεσει η μπεσαμελ, χρειαστηκαν μαγοι,μεταμφιεσεις, τρεχάλα και μια σκηνη σαικς που μονο στο “Ο προωρος Νο3” θα μπορουσε να υπαρχει…επισης, φαινεται και ποσο μαγος ηταν και του λογου του ο μαμπο-τζαμπο γελικουρας με “πρωτο-ναζι” καθικακι στο κεφαλι που εκανε σπελια με χρονομετρηση και περιορισμενης εμβελειας…(κατι σαν τη ασυρματη της Forthnet).

δεν εχω τπτ εναντιον των Ιταλοι (μεγιστος μακαρονας!) αλλα που να γραφω για Σταλλονε και χολιγουντιανες κοντρες μικροτσουτσουνων μπρατσαραδων?

Αν ο Conan ακουγε τους ακατανομαστους, θα εκαιγα τη συλλογη μου…
Επισης ως “διορθωση” σκεψου οτι ΜΑΛΛον αυτοι την "ακουσαν με Conan!:stuck_out_tongue:

Ψοφάω αλλά ο κομπογιαννίτης “ένα σερνικοβότανο κυρά” είναι ακόμα στην εποχή της PSTN μιας και το Download του κράτησε όλη νύχτα, το δεύτερο σπαθί του Κόναν είναι σεξουαλικής φύσεως(πηδάει τον Αμερικάνικο λαό του με την πένα που βάζει υπογραφές, The Pen Is Mightier Than The Sword Indeed), οι γκόμενες του Conan ήταν κάτι πεταμένες που του ρίχναν στο κλουβί με το ζόρι για να ικανοποιήσει το χιμπατζισμό του(γιαυτό εξάλλου ήταν όλες λες και βγήκαν από τον πλανήτη των πιθήκων, μια μόνο ήταν της προκοπής και του έσωσε και τον κώλο) ε και μην τρελαθούμε και οι σκηνές του Κοναν ήταν μικρότερες σε διάρκεια και από την πρώτη εφηβική μαλακία του νεόκαβλου μελλογαμιά που του έτριβε η γκόμενα το πόδι της στο πουλί του στη διάρκεια των θρησκευτικών. Ε τώρα εντάξει ο άλλος ήταν και βασιλιάς της αγγλίας δεν είχε να ασχολείται με μαλακίες σαν την άλλη παρταλοπαρέα.

:lol::lol: Επικα ποστ. Πηγε να μου βγει η πατατα απο τη μυτη.
Γω παντως θα επιμεινω στον Αρχοντα. Τετοιες μαχες δεν εχουν ξαναγινει.
Θα μου πεις ειναι τα εφε… αλλα το ωραιο ειναι ωραιο.

"Crom, I have never prayed to you before. I have no tongue for it. No one, not even you will remember, if we were good men, or bad. Why we fought, or how we died. No, all that matters is, that two stood against many. That’s what’s important. Valour pleases you Crom, so grant me one request, grant me revenge! And if you do not listen, then the hell with you!"

Κλειδωστε ρε το τοπικ…εκει που εκλασε ο ΚΟΝΑΝ,φυτρωσε το Καμελοτ…

(παμε αμα ειναι στο πιο επικη ταινια τοπικ,ή να τα μεταφερει κανεις μοντερατορας εκει,να λιωνουμε τρου…)

ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΡΥΟΚΩΛΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΚΡΥΦΟ-ΧΟΥΝΤΙΚΕ!
Καλύτερα να μην είχε υπάρξει ποτέ! Θα γλιτώναμε κι από τους θλιβερούς απογόνους του!
Ενώ το παλικάρι μας ο Κόναν, ήταν Κιμμέριος μαχαιροβγάλτης και έγινε βασιλιάς της Ακιλονίας. Στηρίζουμε το όνειρο των χιλιάδων προσφύγων/μεταναστών για ένα καλύτερο αύριο παλιοεθνίκια!!!:stuck_out_tongue:

ειδες ποσο πεγαλος ειναι ο θρυλος του Κοναν?
σε κανει και ξεφευγεις στην υπαρκτη πραγματικοτητα του σημερα, ενω δεν εχει καμια σχεση με αυτη!:stuck_out_tongue:

σε καλω να ανακαλεσεις, γιατι σιγουρα (τουλαχιστον μεσα στις ιστοριες του) δεν μαμουσε μονο “πεταμενες”!!
Απο πριγκηπισσες μεχρι και τη Κοκκινη Σονια ειχε παρει το βοϊδι!
Μαλλον ηταν “καλος μυλωτας”!
Επισης δεν μαμουσε βιαστικα! Ηταν η επιτομη του ιδεωδους μαμισιου βραδυνου κατι το οποιο τηρω και πιστευω σαν θρησκεια! (γιου νοου…κοκκινο κρασι, κερια, ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΧΩΡΟ και αλλα τετοια…)

Πφφφ…και σιγα το κωλονησο του οποιου ηταν βασιλιας ο απλυτος μαμιας σας!
Μιλωντας για μυθο του 6ου αιωνα, φαντασου ποσα τσιφλικια εφτιαχναν το "βασιλειο"του!με εφταρχιες και τετοιες πιπες δεν εισαι και Βασιλιας!
Μαλλον βλαχοδημαρχος ηταν!:stuck_out_tongue:

Μεγαθηριον φαινεται οτι εχεις κανει διατριβη στα μαμησια του Κιμεριου. Τι γινεται ρε αρχηγε, με ανησυχεις :stuck_out_tongue:

οταν οι αλλοι διαβαζαν για το σχολειο…εγω διαβαζα Κοναν!!

Τους εδειξα!:stuck_out_tongue:

Ρε χαμένε η Red Sonja ήταν καραλεσβιάρα του κερατά οπότε μάλλον αυτό θα έπρεπε να σε κάνει να ανησυχείς, το αργό που λες έχει να κάνει με το γεγονός ότι ήταν ανέκαθεν αργός(σε όλα όμως) και το κάνει έτσι γιατί δε μπορεί αλλιώς, δεν έχει καλό λεβιέ ταχυτήτων, μόνο την πρώτη και την όπισθεν πιάνει, οι άλλες 4-5 χαθήκαν από κατασκευαστικό λάθος δεν έχει και καμιά σοβαρή επιλογή. Τώρα όσον αφορά το νησί δε θα γράφατε εδώ ρεεεεε αν δεν υπήρχε.

Για το Βασίλειο του μην το συζητήσουμε, έχω και γω στο χωριό κάτι ελλιές. Να πάω να βγάλω μια σημαία και να το ονομάσω βασίλειο, άμα αγοράσω και του γείτονα ετοιμάζομαι για εκστρατεία να πάρω τα χαμένα μάρμαρα και μπετά της αρχαίας κωλοπετινίτσας.

[ol]
[li]υπαρχουν και αλλου σερβερ[/li][li]Η κοκκινη Σονια ηταν “δυναμικη” πειρατινα και οχι λεσβια!! Επισης…οταν ερχεται στο πρωτογονο σαικς…ολες ξεχνουν τα προσχηματα!Το “επαιζε” αλλα κατα βαθος…παρακαλαγε!:P[/li][li]το σπαθι του βαρβαρικου του ερωτα με το λεβιε ταχυτητωνε ειναι συσχετιση “Που@@ς” με “βουρτσα”…επισης και με το “μπρος -πισω” και ΜΟΝΟ, ειναι καλα για την εποχη του.Φανταζεσαι το βοδι σε σταση “Λωτου” και αηδιες?[/li][li]ε, οχι και αργος ρε μαν…παλι μπλεκεις μυθο με πραγματικοτητα…τι διαολο?ο Παπανωτας εισαι?ο Κιμμεριος και ο Αυστριακος ειναι 2 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ χαρακτηρες![/li][li]ε,αφου καπως ετσι ξεκινησανε ολοι…Σιγα-σιγα…Αντι για “βασιλια” θα τον χαρακτηριζα ως εναν βαρβαρο οπισθογεμη “Κορλεονε”[/li][/ol]

Παιδια υπαρχει τοπικ νομιζω για τις χειροτερες ταινιες, μπορειτε να συζητησετε εκει τι conditioner εβαζε ο Κοναν.

θέλω να πιστεύω πως προνόησες να ετοιμάσεις τη διαθήκη σου πριν ποστάρεις…:stuck_out_tongue:

Γυναικα…

μιλαμε για 2 αγαπημενες ταινιες.Μπορεις να συνεισφερεις ή να σιωπησεις.

Λεγε λοιπον!

τι κοντισιονερ εβαζε ο Κιμμεριος?:stuck_out_tongue:

Παίρνω το θάρρος να απαντήσω εγώ μιας και ήμουν στα γυρίσματα

γελώ…

Ρε χαμένε, τι μου βάζεις φωτό από την εκτρωμματική συνέχεια? Τώρα όντως σπαμμάρεις.

αχααχχαχαχαααχχααχ

πολυ κακο…

ΠΟΛΥ ομως…:stuck_out_tongue:

και ναι,οντω σπαμαρω γιατι βαρεθηκα…:stuck_out_tongue: