m aresoun oles ths antzolinas tou pitt tis peat, kai fysika tou megalou thespian vin ntizel.
plaka kanw…
otidhpote me kalh fwtografia - skhnothesia kai epimythio. ligo gymno - kai na yparxei goustoziko - den blepw tainies gia na dw gymno - mporw na dw kallista mia tsonta.
(alla apo thn allh - den thelw na blepw afysikes - kinhseis - px eimai sto krebati alla krybo ta byia mou epeidh den mou dwsate 50.000 $ parapanw. einai afysiko.)
as poume oti misw ta 3 matrix, otidhpote exei kanei i tzoli, sxeodn ola tou pitt, kai arketa akoma me maintanohthopoious. ola tou santler - plhn little nicky, ola tou stiller ektos apo ena pou metakomizei kai pathenei ka ito zoolander kai genika … exw mysthria gousta. misw ola sxedon ta nea asiatika, ektos apo versus, bitchoomboo, musa, ong bak kai to s.socker, enter the lotus kai cung fu hustle. asia mono palia athlia karate kai diafora kallitexnika - i tespa megala films. twra einai poly bia gia to tpt. kai poly psemma.
1)the crow (korifi)
2)braveheart (freeeeeedoooooom)
3)life of brian (monty pythons)
4)h kataigiada toy aiona (megalo se diarkia alla aksizh)
5)the wall (pink floyd)
6)american history X
7)eis to onoma toy patros
kai epishs oti exei aeroplana pou peftoun,opos ktiria pou peftoun,kai tainies me dikastiria kai filakes!!!
HΕΑΤ-Μακράν η καλύτερη αστυνομική περιπέτεια.Η σκηνοθεσία του Michael mann είναι υποδειγματική.Και απο ερμηνείες τι να πούμε?Al pacino,Robert de Niro ή κοινώς οι 2 καλύτεροι μαζί.Επίσης το soundtrack της ταινίας είναι κορυφαίο. :twisted:
Τόσα χρόνια, νόμιζα οτί την έχω δει μόνο εγώ… λολ[/quote]
Δεν εχω δει την ταινια, αλλα τον εχω ακουστα τον Φαρινελλι. Ο τυπος, που ηταν ευνουχος, ειχε φτιαξει ενα ανακτορο στου οποιου την εισοδο ειχε γραψει: “Πετυχα οτι και ο Απολλωνιος” (ενας παλιος Ιταλος τραγουδιστης οπερας) Κι ενας τυπος εγραψε απο κατω: “Αυτος με, εσυ χωρις” :lol: :lol: :lol:
Αγαπημενη ταινια δεν ξερω, μερικες ειναι οι εξης:
Forrest gump
American history Χ
A beatiful mind
The shining
Braveheart
Knights of the holy grail
Young frankestein
Se7en
Usual suspects
The shawshank redemption
Dead poets society
Party
Green Mile
V For Vendetta
La vita e bella
Clockwork Orange
Rosemary’s Baby
The omen
Άλλη μια αγαπημένη ταινία είναι το shawnshank redemption(τελευταία έξοδος ρίτα χεήγουωρθ).Από τις καλύτερες μεταφορές βιβλίου στην μεγάλη οθόνη.Μια ταινία ύμνος στην ανθρώπινη φιλία.
Just Like Heaven, The Notebook, 13 Going on 30, Corpse Bride, The Butterfly Effe, The Phantom of the Oper, Love’s Brother, Save The Last Dance, Princess Diaries 1 + 2, Coyote Ugly.
Καταρχάς να μείνει μεταξύ μας ότι το είδα και εγώ…
Κατά δεύτερον, νοικιάστε την αυθεντική σειρά “Περηφάνια Και Προκατάληψη”, από το BBC. Είναι αρκετές κλάσεις ανώτερη, με μεγάλες ερμηνείες και πολύ περισσότερες πληροφορίες και στοιχεία από το βιβλίο. Στη σειρά μόνο καταλαβαίνεις πόσο μάγκας ήταν ο κ. Ντάρσι (να μείνει μεταξύ μας ότι θυμάμαι και το όνομα τουτ τύπου :oops: ). Ο Ντάρσι της ταινίας με τον Ντάρσι της σειράς είναι ένας γιγαντιαίος μαμάκιας φλώρος…
Ο διάλογος μας μετά από 30 μέρες παρακαλώ να καταστραφεί…
Από εδώ και πέρα θα έχω το θάρρος που χρειάζεται για να λέω τι έχω δει στη ζωή μου!!!
Κάνω την αρχή…
Έχω δει “Tears of the sun” με Μπελούτσι(!) και Μπρυς Γουίλις. Αν δεν είχα την πιο κάφρικη παρέα μου μαζί, θα ήτνα τα πιο πεταμένα λεφτά που έχω δώσει σε σινεμά. Τώρα που το σκέφτομαι, θα ήταν τα πιο πεταμένα λεφτά. Τελεία.
Ακόμα έχω δει, όχι μία, αλλά δύο ταινίες του Τζόι Τριμπιάνι, πριν παίξει στα φιλαράκια!!! Εκεί δεν πέταξα λεφτά, τα έβλεπα σε ΤV… (Τώρα που το σκέφτομαι, η ταινία δεν άξιζε ούτε το ρεύμα)
Όσο για ελληνικό κινηματογράφο, έχουμε μαζευτεί (η καφροπαρέα που λέγαμε) και έχουμε δει με ποπ κορν κτλ την επική ταινία “The kopanoi”. Τώρα έπιασα πάτο!!!
Back To The Future τριλογια με Michael J. Fox ,ειδικα εκεινη η σκηνη με το μπουφαν-σωσηβιο να λεει “hey doc!” στον christopher lloyd! …8) ,
2)Herbie, ναι το γνωστο κατσαριδακι:p,
3)goshtbusters με το χαρακτηριστικο soundtrack