Στου παιδιού μου τη χαρά, έσφαξ' έναν κοκορά

kalos eisai alla oi kopeles mou fenetai mas koroidevoun ligo!

Ε κι εσύ, 29 ποστς και θες από τώρα να γαμήσεις; Άραξε.

file an perimena na gamisw apo to internet… :lol:
twra ti na pw ok havale kanoume alla egw den prosvalw kanenan anyway…

ΟΚ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ; ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΟΣΤ “ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΣΑΙ”;

Χιχι!!!

ok file sorry den katalava oti ekanes plaka…anyway :wink:

paw gia ypno goodnight

Κατά τύχη, τα μέλη του rocking διακρίνονται για την ομορφιά και την εξυπνάδα τους(σλουρπ…)τη δημιουργικότητα(σλουρπ σλουρπ)την ομαδικότητα(οκ σταματάω τις μλκίες εδώ) και έτσι σπάνια δημοσιεύουν τις φωτογραφίες τους! Παρ’όλα αυτά εγώ θα σου κάνω τη χάρη να δημοσιεύσω μία φωτό ενός μέλους :wink: Αν βρεις ποια είναι κερδίζεις όλο το άλμπουμ της φωτογράφισης…

angel in black λυπάμαι…Δεν κρατήθηκα… :wink: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Υπατχουν και τα Slipad για την ακρατια φιλε Μazestix :wink:

Τι πλάσματα είναι αυτές οι γυναίκες.Εκεί που φαίνεται σε καταλαβαίνουν σου πετάν μία και σε στέλνουν στον αγύριστο

Εδω αλλοι εχουν καποιες χιλιαδες και δεν εχουν γαμησει ακομα…

Ασχετο…Ποια ειναι η κυρια ρε ΜΑZESTIX???

doomed ιεροσυλία my friend :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Έχεις ακούσει τπτ από lacuna coil? Ωραία φωνή ε? :wink: :twisted: :twisted: :twisted:

Η Cristina Scabbia;

Σκεψου οτι την εχω δει και live!!! Oυτε που πηγε το μυαλο μου…Αυτα ειναι!!!

Σκεψου οτι την εχω δει και live!!! Oυτε που πηγε το μυαλο μου…Αυτα ειναι!!![/quote]

Καμμια σχεση με την πραγματικοτητα παντως η Christina ασε που ειναι και ταπα και αν την δεις και αβαφτη δεν θα σου θυμισει με τιποτα το μοντελο της φωτογραφιας .
Τασο , μπες μεσα στο lacuna coil το forum κανε εγγραφη και θα μπορεσεις να κατεβασεις και αλλα και video και live bootleg και wallpapers .

UNHOLY στην συγκεκριμενη φωτο εχεις μια τραγικη ομοιοτητα με τον Johnny Depp στους Πειρατες της Καραιβικής 8O (μαλλον θα φταιει η κορδελα και το μουσακι) :slight_smile: …Να το προσεξεις τωρα που ειναι νωρις…

UNHOLY στην συγκεκριμενη φωτο εχεις μια τραγικη ομοιοτητα με τον Johnny Depp στους Πειρατες της Καραιβικής 8O (μαλλον θα φταιει η κορδελα και το μουσακι) :slight_smile: …Να το προσεξεις τωρα που ειναι νωρις…[/quote]

Και τι να κάμνω δηλαδή ωρέ κοκόναμ να βγάλω το μουσάκι και να ξυρίσω τη γκορδέλα;

Σκεψου οτι την εχω δει και live!!! Oυτε που πηγε το μυαλο μου…Αυτα ειναι!!![/quote]

Τασο , μπες μεσα στο lacuna coil το forum κανε εγγραφη και θα μπορεσεις να κατεβασεις και αλλα και video και live bootleg και wallpapers .[/quote]

Ρε μην γινεστε χλιμιτζουρες…Ντροπή

It’s a start…

(το 'πα εγω οτι θα χειροτερεψεις) :wink:

Ρε μην γινεστε χλιμιτζουρες…Ντροπή[/quote]

Μηπως εισαι εντιχισμενη ?

__Ανχόλι, μη μασάς, είσαι τρελό μωρό!! :stuck_out_tongue: Κι αν δείχνεις σαν τον Τζόνι, αυτό καλό είναι!! Ο τύπος είναι απο τους καλύτερους και πιο cool ηθοποιούς, άσε που τρελένονται γι’ αυτόν τα γυναικάκια κάθε ηλικίας!! :wink: 8)

Ρε μην γινεστε χλιμιτζουρες…Ντροπή[/quote]

Μηπως εισαι εντιχισμενη ?[/quote]

Πρώτη φορά το ακούω αυτό… :roll: What does this mean? :?