Στου παιδιού μου τη χαρά, έσφαξ' έναν κοκορά

Καμία σχέση… Είμαι πολύ πιο όμορφος… ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ
Πέρα από την πλάκα το Νοέμβρη θα αποκτήσω και μια κορούλα η οποία σίγουρα θα μου μοιάζει και εννοείται ότι από πολύ μικρή θα μάθει ν’ ακούει σωστή μουσική, να υποστηρίζει την σωστή ομάδα, να μην της αρέσουν οι άνδρες μέχρι να της δώσω εγώ το ΟΚ και βέβαια πάνω απ’ όλα να μου γνωρίζει τις μαμάδες των συμμαθητριών της και αργότερα τις ίδιες τις συμμαθητριές της…
Ζητάω πολλά; Γιατί πιστεύω ότι ο doomed ία συμφωνήσει μαζί μου;

Ωωωωωχ! Το καημένο το κοριτσάκι! Να την φέρνεις στη θεία Άννα που και που για να μάθει και κάτι σωστό το παιδί, γιατί απο τον μπαμπά της, άστα! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Σύμφωνοι με μια προυπόθεση… Να μου γνωρίσει την θεία Άννα… ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ

Ε χαλαρα ΘΕΟΣ! Για σου φίλε μου Τέλη… Τίγκα λέμε!

Βασική λεπτομέρια… η πιτσιρίκα πρέπει να ακούει Europe! Ναι ναι απο τώρα!

Ωπ συγνώμη λάθος…
Unholy να σε!
http://img340.imageshack.us/img340/5814/dsc002017dq.jpg
Ικανοποιήθηκες?

γαιδουρακι ειναι αυτο?

Χμιου,χμιου

Πέρα από την πλάκα το Νοέμβρη θα αποκτήσω και μια κορούλα η οποία σίγουρα θα μου μοιάζει και εννοείται ότι από πολύ μικρή θα μάθει ν’ ακούει σωστή μουσική, να υποστηρίζει την σωστή ομάδα, να μην της αρέσουν οι άνδρες μέχρι να της δώσω εγώ το ΟΚ και βέβαια πάνω απ’ όλα να μου γνωρίζει τις μαμάδες των συμμαθητριών της και αργότερα τις ίδιες τις συμμαθητριές της…
Ζητάω πολλά; Γιατί πιστεύω ότι ο doomed ία συμφωνήσει μαζί μου;[/quote]

Aπλα θα εισαι ενας ευτηχησμενος μπαμπας…Τι αλλο να θες απο τι ζωη σου μετα…
Ασε την θεια Αννα να λεει…Το παιδι πρεπει να μαθει απο μικρο την αληθεια…Τον Μπαμπα πρεπει να τον προσεχεις , για να σε προσεχει και εκεινος… :wink:

Ζητάω πολλά; Γιατί πιστεύω ότι ο doomed ία συμφωνήσει μαζί μου;[/quote]

Aπλα θα εισαι ενας ευτηχησμενος μπαμπας…Τι αλλο να θες απο τι ζωη σου μετα…
Ασε την θεια Αννα να λεει…Το παιδι πρεπει να μαθει απο μικρο την αληθεια…Τον Μπαμπα πρεπει να τον προσεχεις , για να σε προσεχει και εκεινος… :wink:[/quote]

…apisteuta palikaria leme…lol

1. Αυτό το λες για καλό; Καλύτερα να μοιάζει στην γυναίκα σου!!! Νονό για τη μικρή βρήκες;
  1. Αυτό το λες για καλό; Καλύτερα να μοιάζει στην γυναίκα σου!!! Νονό για τη μικρή βρήκες;[/quote]

Τι λες ρε… Να μοιάζει σε μένα για ν’ αποφύγω το τεστ dna… ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ
Νονό έχω βρει… Ψάχνω μια αιθέρια νονά…

1. Αυτό το λες για καλό; Καλύτερα να μοιάζει στην γυναίκα σου!!! Νονό για τη μικρή βρήκες;[/quote]

Νονό έχω βρει… Ψάχνω μια αιθέρια νονά…[/quote]

pppsssss,ase re tora,souza tha s’exei kai as ta sapiaaaa

pppsssss,ase re tora,souza tha s’exei kai as ta sapiaaaa[/quote]

Τώρα θα κοκκινήσεις… “Σούζα” μ’ έχει κάποια μόνο τις 4 άντε το πολύ τις πρώτες 5 φορές. Μετά πάντα χρειάζομαι κάποια καινούρια… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

pppsssss,ase re tora,souza tha s’exei kai as ta sapiaaaa[/quote]

Τώρα θα κοκκινήσεις… “Σούζα” μ’ έχει κάποια μόνο τις 4 άντε το πολύ τις πρώτες 5 φορές. Μετά πάντα χρειάζομαι κάποια καινούρια… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :P[/quote]

Ετσι κανει ο σωστος αντρας…Εισαι “σουζα” μεχρι να παρει οτι θες (3-4 φορες το πολυ δηλ) και μετα … οποσδηποτε κατι καινουριο…

ame

Για αυτό οι γυναίκες πάνε τόοοοσο συχνά για ψώνια… :roll:

Για αυτό οι γυναίκες πάνε τόοοοσο συχνά για ψώνια… :roll:[/quote]

Η αλήθεια να λέγετε!!! :twisted:

Εδώ ο κόσμος καίγεται και το μουνί βγάζει φωτογραφίες. 7 το πρωί και πα να δώσω. Παρατηρείστε το μαγευτικό γαλάζιο του ξημερώματος. Μετά παρατηρείστε το χέρι. Μετά ποστάρετε και σεις καμμιά πικ σας μη σας πάρει και σας σηκώσει.

Πρέπει να είναι κ οι δικές μας στις 7 το πρωί???..

Προτείνεται, αλλά δεν είναι απαραίτητο.