Στου παιδιού μου τη χαρά, έσφαξ' έναν κοκορά

Να σου πω? έχω κάτι γνωστούς στην πλατεία Εξαρχείων, αν θες? να τους μαζέψεις να κάνετε ένα κίνημα ενάντιο στον Τέλη και σε όσους βρίζουν τους nirvana? :lol: :lol:

Πιο άκυρο απ’ το δικό σου δεν γίνεται…
:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :P[/quote]
montecristo αυτος βριζει τους Nirvana!!! :cry: :cry: :cry:[/quote]

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Ήρθα να επέμβω !!! Τι καμμένα πράγματα είναι αυτά ρε παιδιά !! Στην φώτο κάνω τα γλυκά μάτια στον cozy για να μην με ξανακυνηγήσει όταν του την λέω για τους dp !! Ανχόλη είσαι κλεφταράς πόζας ! Σόφυ μην κολλάς : άσε τον πεθαμένο στην θέση του. Τέλη, βλέπω η κ&λοσυζήτηση που ανοίξαμε για την τηελόραση έχει αρχίσει και κάνει μεταστάσεις σε όλο σου το είναι !!! Σοβαρέψου ! Εκδότης άνθρωπος ! Και να φανταστείς ότι εγώ θεωρούσα τον Ηλία τον πιο “καταπιεστή” εκδότη !!!

Να σου πω? έχω κάτι γνωστούς στην πλατεία Εξαρχείων, αν θες? να τους μαζέψεις να κάνετε ένα κίνημα ενάντιο στον Τέλη και σε όσους βρίζουν τους nirvana? :lol: :lol:[/quote]
Σε παρακαλω να τους μαζεψεις αμεσα να το κανονισουμε… :wink:

Να σου πω? έχω κάτι γνωστούς στην πλατεία Εξαρχείων, αν θες? να τους μαζέψεις να κάνετε ένα κίνημα ενάντιο στον Τέλη και σε όσους βρίζουν τους nirvana? :lol: :lol:[/quote]
Σε παρακαλω να τους μαζεψεις αμεσα να το κανονισουμε… :wink:[/quote]

Να μαζευτείτε όλοι μαζί οι οπαδοί τους και να έρθετε γωνία γωνία
:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο REAL ΠΟΖΕΡΑΣ;

[size=7]O TEΛΗΣ !!![/size]

[size=7]O TEΛΗΣ !!![/size][/quote]

Τι δουλειά έχω εγώ με τα γούτσου σας… Μάρτυς μου η φωτό…

Η φωτό είναι πειραγμένη και φαίνεται, όπως φαίνεται ότι είσαι και εσύ πειραγμένος… Ρε Τέλη αυτή η έρμη η εφημερίδα σου πως βγαίνει ; Με αυτόματο πιλότο ; Όλο στο ρόκιν είσαι…

Επίσης έχω να καταθέσω ότι ο Ανχόλης είναι προδότης γιατί γράφει και αλλού και μάλιστα μπορεί και περισσότερο…

Επίσης το άβαταρ σου είναι στραβοχυμένο και εγώ (όπως φαίνεται και στις φώτο του άτιμου γαμπρού της δεσποινίδος Λίμα) είμαι ο πιο ντάρκ (για να μην πω ντάρκγουιγκ ντακ) απ’όλους…

Καταρχήν έγραψες δύο συνεχόμενα post… kourou όλος δικός σου…
Η εφημερίδα βγαίνει γιατί και τώρα και πιο αργά και αυριο πρωί απόγευμα γράφω γράφω γράφω γράφω…
Ο Unholys δεν μπορεί να περιοριστεί… Ανήκει σε όλες τις γυναίκες και όλους τους άνδρες αυτού του πλανήτη
Εσύ δεν είσαι dark, οι photo του Powerslave σε σκουραίνουν…

__Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία “σοκ”, βλέπουν το φως της δημοσιότητας!!! 8O

Είμαι περίφανος για σένα Shadowcaster… Άξιος μαθητής μου!

__Ω! Ευχαριστώ - ευχαριστώ… :oops:

• :lol: :lol: :twisted: :lol: :lol: -

Shadowcaster EΙΣΑΙ ΘΕΟΣ !!!

Ξεμπροστιασε τις λουγκρες τωρα !!!

Είναι δυνατόν να αποκαλώ τον ανχόλη “ματάκια μου”, ενώ προσπαθεί να με φάει ???

Shadowcaster νροπή σου, σε ψήφισα και στο δημοψήφισμα με τους user !! Φτου !!!

__Oύπς… :roll:

.

( :lol: )

Ρε Τέλη, τι Avatar είναι αυτό? Αν είσαι εσύ αυτός, τότε είσαι πολύ …κωλόφατσα!

Εμένα οι κατάσκοποι μου, με πληροφόρησαν για το τι όργια έγιναν στο Texas. Δε μου επιτρέπεται να πω πολλά, αλλά θα δώσω ένα hint. Και ο μοντεχρήστος και ο ανχόλης είχαν μείνει έτσι γιατί τα είχαν παίξει με την ομορφιά ενός άλλου user… :?: :?: :?:

(Τα υπόλοιπα στο Top Secret της Δευτέρας…)

Ένα απίστευτο καστανό με το μαλλι κοτσίδα που ήταν εκεί, παρέα με τον slekkas… Ήταν WOW! ΟΛΕΣ οι άλλες λυπάμαι θα σας απογοητεύσω! Φιλάκια!

ΟΛΕΣ οι άλλες ήσασταν υπέροχες…

Μα γιατί δεν με αφήνεις να γίνω και εγώ λίγο κακός σαν τον Unholy… Γιατί?