Εισαι μαζορετα η παλληκαρι δλδ ???
Βασικό εγώ δεν είμαι ούτε παλικάρι, ούτε μαζορέτα…
Είμαι όμως μεζονέτα… :P[/quote]
an isoun villa me pisina tha se epairna ego… 8O
Ειμαι ντιγκι ντάγκ ,με στριγκάκια και κουδουνάκια…
I surrender…O Veli , είμαι ρε παλιομεζονέτα…καλά και συ μπερδευτηκες τώρα???
Εισαι μαζορετα η παλληκαρι δλδ ???[/quote]
hahahahahahahaha…einai mavromalla travesti…kati san ton mark free pou to oneiro tou itan na ginei faith hill…etsi kai i rainbow…itan proin arxigos kinimatos me skopo tin eksaplosi tou iou ton gay!!!
Να άρχισε και το δούλεμα …τώρα…
ego s agapao…to ksereis…mporei na me kourazeis me afta pou grafeis, ta opoia kefalaia antikatastathikan apo tis photos kai ta diafora emoticons…alla an isoun proion eleftheris diakinisis stin agora, sigoura tha voutaga to daxtylo na dokimaso…
Ψεμα…Επειδή έιμαι διχασμένη προσωπικότητα,με ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ρίζες…σίγουρα δεν έιμαι τούρτα… Deliver the goods… sorry πρέπει να αποχωρήσω,με τη καινούργια κωλοώρα…Tommorow …Δε μου λες ποιός μου την ΄’εκανε όμως…
καληνυκτίζω με μιά ποζερια…Τσάο…Welcome to the twitlight ZONE…
O πιλότος και το πληρωμα ,σας εύχονται καλή πτήση,στο δρόμο με τις ΛΕΥΚΕΣ…
amfivalo oti eisai toso eleftheros…mallon afto einai pou oneirevesai…
dixasmeni prosopikotita…hmmmmm…mpa!eksypnos tha elega…
sigoura den eisai tourta…alios tha se eixa faei idi…
kai nai…de sou leo poios sou tin ekane…giati den m afineis na voutikso to daxtylo!
Anyway…Den exo amaxi kardia mou…Ειπα σε παλαιό πόστ it`s heaven & hell…Καλη σας νύκτα…
Ω Θεέ μου! Κόψε τις παρέες με τα γατιά, έχεις καεί στο έχω ξαναπεί…[/quote]
Αγάπη μου στο έχω ξαναπεί και δεν μ’ακούς: μην με παίρνεις πάντα στα σοβαρά!
:lol: :lol: :lol:[/quote]
Okie dokie darlin’
Τους αληθινά σημαντικούς ανθρώπους δε θα τους γνωρίσουμε ποτέ…
Γιατί εκείνοι δεν ένδιαφέρονται να γίνουν ΓΝΩΣΤΟΙ…
Μετά την έξοδό μου από την εντατική ,όπου φώναζα Μη νοσοκόμα είμαι σε κόμμα
Εκανα προσθέτικές ,αφαιρετικές και … My new face…
excellent face…great body,rainbow…ksexasan na valoun to myalo… :lol:
Ω Θεέ μου! Κόψε τις παρέες με τα γατιά, έχεις καεί στο έχω ξαναπεί…[/quote]
Αγάπη μου στο έχω ξαναπεί και δεν μ’ακούς: μην με παίρνεις πάντα στα σοβαρά!
:lol: :lol: :lol:[/quote]
Okie dokie darlin’[/quote]
Να κι ένας σοβαρός άντρας, που μου φαίνεται ότι ξέρει καλύτερα απ’όλους σας πως να με αντιμετωπίσει! (Φιλάκι baby)
(Αντρέα - Τέλη: Thanks to both, :oops: )
το μυαλό το έχουν, τα προγραμματισμένα ρομποτάκια και όσοι φορούν τη ρόμπα του καθωσπρεπισμού και βελάζουν προβατοποιημένα μπεέεεεεεε ,yes master…
I always obey to the rules…
και όταν ξυπνήσουν ιδρωμένοι μιά βραδυά ξαφνικά,επειδή νιώσαν τη φευγαλάια μαύρη σκιά ,να γλυστρά ζητάνε το μέγα ΕΛΕΟΣ να βρούν…όταν είναι ήδη αργά…
No remorse,no regret… enter light,exit night …beware the sandman & the beast…
#-o [-( :-k [-X
Α ώστε έτσι φθειρόμεθα. Πάω να ακούσω λίγο χεβιμέταλ τώρα και να ανοίξω το νου μου μπας και λυτρωθώ.
Αμ τι νόμιζες…φίλε…οι σκλάβοι που κτίσανε τη πυραμίδα,τους θάβανε μαζί με τον ΦΑΡΑΩ…και τους ξεχάσαν ακόμη και οι πέτρες που στέκουν ακόμη αγέρωχα…στον ΑΧΕΡΩΝΤΑ…
Οταν ακούς μέταλ ,θα το φιλτράρεις πάντα με τη αποκωδικοποιημένη μεταφορικότητα,της βαρυας ροκ κληρονομιάς …
Μόνο οι φλώροι με το ποτό στο χέρι,παραμένουν μόνοι και αφαλωκομμένοι …
Πάντως ένα είναι σίγουρο…
Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ τουλάχιστον ανήκει,σε αυτούς που τη φτιάξαν…χα…χα…όπου και αν βρίσκονται τώρα… :lol: ΑΝΔΡΩΝ ΕΠΙΦΑΝΩΝ ΠΑΣΑ ΓΗ ΤΑΦΟΣ…
Ε πότε θα κανονίσουμε να βρεθούμε να γίνει τίποτα;
Βέβαια δε μιλάμε για καμμιά τρελή ποσότητα, μπορώ να διαθέσω γύρω στα 127 ευρώ, κοίτα τι μπορείς να βρεις.
αΑΑΑ…;;oxi φίλε μου…μη τα μπερδευεις…το pure classic metal είναι αρκετό…χωρίς brutal-ιες και ποζεριές…
και σα φοιτητής σε ομαδικά αθλήματα
, στην εστία ,με κάνα σφηνάκι ήταν αρκετό,γιά να κυλήσει όμορφα & άγρια η έντονη βραδυά…και το πάρτυ ΑΡΧΙΝΑ…
Το παν μέτρον ,μη ξεχνάς…είναι του φλώρου τα προικιά που κουβαλά
…Αντε γειά…
Και πρόσεχε μόνο μη νιώσεις τη δικιά σου ΣΚΙΑ ,να φεύγει…γιατί θα έχουμε ολική ΕΚΛΕΙΨΗ πιθανά… :lol: :lol: :?
ax vre rainbow…agapito mou agori kai syntoma erota mou…me kourazeis…alla aerologeis…milas gia sklavia…esy pou douleveis toso?to apeleftheromeno pnevma, pou vrike dieksodo sto rocking.gr, na ksekinisei epanastasi kata tou systimatos tou redfm pou prospathei na anadeiksei tous green day…yiou hou…